Hele prettige en duidelijke wissel van de auto's

Hele prettige en duidelijke wissel van de auto's. Goede uitleg over de meest belangrijke aspecten van de nieuwe auto en daarnaast ook duidelijke uitleg waar op werd gelet bij inname van de 'oude' lease auto.

makkelijke wissel, mindere communicatie

De ontvangst van de nieuwe auto was soepel, maar het was minder dat de aflvering 45 minute vertraagd was.

Vriendelijke service. Goed geholpen

Prima!

Fijn programma om mee te werken. Een mooie aanvulling zou een visual zijn van wat je geselecteerd heb.

Auto binnen absoluut niet schoon en op winterbanden afgeleverd

Allereerst vind ik het erg raar dat de auto afgeleverd is op winterbanden (begin sept) Erger is het dat de auto van binnen absoluut niet voldoende schoongemaakt is. De geur en haren van honden zijn hier het bewijs van. Ik ben hier dan ook niet tevreden over.

Goede service, kennis van zaken

Goede service, kennis van zaken en denken met je mee

Vriendelijk en correct

Vriendelijke man en vlot voor elkaar.

Vlotte afhandeling

Het liep allemaal erg soepel. Wellicht wat meer uitleg over specifieke opties van de auto

Tesla 3 ontvangen uit de pool. Jongen die hem kwam brengen is een topper! Maar wellicht voor jullie als tip: bij elektrische autos dienen jullie wel wat meer support te geven. Het is dat ik bij Tesla al heb gereden, maar z'n auto werkt echt anders en komt met een gebruiksaanwijzing. Alles is te vinden op internet, maar iets meer support mag best. Verder zit 1 kant (bestuurders) zwaar onder de krassen. Dt is zonde en lelijk. Uiteraard is het een gebruikte auto, maar 3K is niet veel en dit had best even opgepoetst/hersteld kunnen worden...

auto niet schoon afgeleverd.

persoon die de auto kwam afleveren, prima. staat van de auto wat minder. Asbak achterzijde vol met rommel, bekerhouders voorzijde plakkerige substantie. binnenzijde deuren zwart van vuil. interieur vlekken (bij passagier gordel) en zo kan ik er nog wel een aantal noemen.

Snelle en vlotte afwikkeling.

Hele vriendelijke medewerkers en duidelijk in de communicatie.

Vriendelijk en punctueel

Werd netjes van tevoren gebeld dat ze een uurtje later aanwezig zou zijn. Ook weer gebeld bij aankomst. Vrolijke dame, rustig de tijd genomen om de auto te inspecteren.

Aflever service is goed wel een aantal opmerkingen

De ACM Fleetforce medewerker die de auto afleverde was klant gericht en op het afgesproken tijdstip met de auto aanwezig. Opmerkingen: - Op 1 augustus een auto op winterbanden afleveren kan echt niet!! - Auto is bijna einde contract en zit van voor tot achter onder de krassen. Ik snap niet dat ik op een blank stuk papier moet gaan aangeven waar de krassen zitten. Het waren er veel te veel en ik heb er ook nog een aantal gemist doordat die met de lichtval op dat moment niet goed zichtbaar waren.

Professioneel en snel

Professioneel en snel

perfect, zeker aan te bevelen

netjes, op tijd en goed geinformeerd

• Overdracht van de auto
  • Verbeterpunten: zou handig zijn als afspraak inlevering auto en ophalen nieuwe door 1 leverancier kan worden geregeld

goede service, goed behandeld

Auto ziet eruit als nieuw. Chauffeur was op tijd en zag er netjes uit.

• Overdracht van de auto
  • Verbeterpunten: Overdracht was heel snel. "Hier zijn de sleutels, veel plezier ermee." Toen ik vroeg of er nog dingen zijn waar ik op moet letten, bijvoorbeeld hoe start ik dit ding. Kwam er geen response. Nou weet ik toevallig hoe een dergelijke auto werkt maar als je nog nooit een auto met een power knop hebt gehad is het wel handig als iemand vertelt hoe je 'm aan moet zetten. :)

goede service, goed behandeld

Netjes op tijd. Chauffeur nam goed de tijd om bestaande schades te noteren.

• Telefonisch contact met ACM N.v.t.
  • Overdracht van de auto
  • Verbeterpunten: Toen ik de auto naar onze parkeerplaats reed later op de dag kreeg ik gelijk een melding dat de bandingspanning gecontroleerd moest worden. Na bijvullen bij de pomp niets aan de hand, maar de bandenspanning had ook voor overdracht gechecked kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Auto keurig schoon en op tijd geleverd.

• Chauffeur op tijd op het adres
  • Chauffeur representatief N.v.t.
  • Overdracht van de auto
  • Verbeterpunten: Zeer veel voeten in aarde gehad om afspraak te maken, werd herhaaldelijk gebeld over verkeerde auto omdat mijn telefoonnummer omgewisseld was bij ACM (zowel door backoffice als chauffeurs), auto zou eerder geleverd worden maar bleek bij schadeherstel te staan. Hierdoor werd nog even spanned of ik wel op tijd kon wisselen uit de oude poolauto naar deze andere poolauto. Heb dit alles als zeer verwarrend en stressvol ervaren.

slechter dan verwacht

Geen, ik heb geen contact gehad

• Telefonisch contact met ACM N.v.t.
  • Chauffeur op tijd op het adres
  • Chauffeur representatief N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid chauffeur N.v.t.
  • Overdracht van de auto N.v.t.
  • Verbeterpunten: na het starten brandde het lampje van bandenspanning te laag voor alle 4 de wielen. Bij thuiskomst bleek dat er een stuk band los zat van mijn voorband tot aan het canvas. Ik moest op zaterdag bij de kwik fit een nieuwe band regelen Ik rij nog op 4 winterbanden. Moet nog contact opnemen om te vragen of er ook zomerbanden zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Contact was prettig (zowel vooraf als tijdens levering), auto is netjes afgeleverd

• Overdracht van de auto
  • Verbeterpunten: Rapport niet helemaal compleet (zelf ook niet direct gezien). Chauffeur was 3 uur te vroeg (was geen probleem). Binnen 300 km koelvloeistof zelf bij moeten vullen omdat deze al onder minimum niveau zat!

Ruitenbeek 9

3881LW Putten