geleverd zoals besproken

Auto geleverd volgens de afspraak

Gewoon goed!

Het was mijn eerste ervaring voor een aflevering. De jongeman die de auto heeft gebracht heeft me netjes en correct te woord gestaan, alles uitgeleegd, de auto laten zien en de overdracht geregeld. Gewoon goed dus!

Helemaal goed

Correct en prima zonder moeilijke poespas.

Snel en goed

Helder contact, snelle levering en ophalen van de auto. Vriendelijke chauffeur. Alleen geen pincode bij de tankpas en de winterbanden hadden er begin december wel op gemogen... dit moet ik nu nog zelf regelen. Verder dik in orde.

Heel snel, vriendelijk en goed geholpen

Goede check van de auto, vriendelijke communicatie en goede instructies

auto gekregen met zomerbanden en te lage bandenspanning

Auto gekregen met zomerbanden terwijl ik zelf wel werd verzocht netjes mijn banden te wisselen van mijn vorige auto wat ik ook gedaan heb. Verder hebben de banden een te lage bandenspanning. Daarnaast is het nog niet verwerkt op mijnleaseplan en daarom kan ik ook geen afspraak plannen om mijn banden te laten wisselen

Goede service, status update zou fijn zijn

De auto is gisteren afgeleverd. De chauffeur heeft ruim op tijd laten weten wanneer hij er verwachtte te zijn en de inname en uitgifte verliepen soepel. Wat ik mistte was een status-update: het duurde enkele weken voordat mijn auto beschikbaar was. Als een mailtje was gestuurd met de mededeling dat er nog iets moet gebeuren of wat een verwachte leveringsperiode was, had ik mijn verwachting daar op aan kunnen passen.

Helemaal top!

Goed geregeld, 100% volgens gemaakte afspraken.

Op zich ok, jammer van de sleutel

Ik kreeg een tweede sleutel met lege batterij. Heel onhandig en te voorkomen. Verder werd de auto netjes afgeleverd,

Slechte communicatie + problemen worden niet opgelost

De eerste communicatie leek goed, snel afgesproken wanneer de auto wissel zou plaatsvinden. Echter op de dag zelf bleek mijn oude auto niet meegenomen te worden en stond ik midden in Amsterdam met twee auto's. Een belletje naar ACM leverde op dat het niet in de afspraak stond dus of ik het zelf maar kon oplossen. Hier ben ik uiteindelijk 4uur mee bezig geweest omdat zaken niet goed zijn geregeld en opgepakt worden bij ACM. Vervolgens wat zaken die ik over de APK etc vroeg konden ook niet beantwoord worden, dus ik vond de service zwaar beneden peil.

Snel en flexibel!

Top service! Altijd snel, professioneel en duidelijk.

Prima service, kan in een kleiner tijdslot gepland worden, verder perfect

Vriendelijk bij aflevering maar wel half uur later dan afgesproken

Ik vond de overdracht keurig. Jammer dat de chauffeur een half uur later was dan afgesproken. Als je tussen 16 en 17 uur afspreekt, is het jammer dat het 17.30 uur was. Wel is het zo dat de chauffeur me daar keurig over heeft gebeld rond 16.30 dat hij 17u niet ging halen. Maar gaf niet aan hoe laat dan wel ongeveer.

TOP aflevering

- Aflevering op tijd - Alle schades netjes opgenomen - Uitleg over de auto

Snel en overzichtelijk, niet compleet duidelijk

Allereerst jammer dat er niet één, maar twee spelfouten in de aanhef van deze review mail staan. Nooit vergeten dat iemands eigen naam heilig is voor die persoon. Daarnaast was ik erg blij met het duidelijke communiceren rond het afleveren en overdragen van de auto. Echter waren er wat gebreken in de auto (condens in voorlamp en sterretje in de ruit) waar de jongen die hem bracht alleen maar een foto van heeft gemaakt en mij niet wist te vertellen hoe of wat ik er nu mee aan moet. Vandaar dat ik Alphabet nu maar even gemaild heb, maar daar kan zeker een verbetering in de service.

Helemaal prima

Afspraken goed nagekomen!

Top Service!

Aantal positieve punten, aan de deur ruilen van auto. Een ontzettend vriendelijke en kundige medewerker. Makkelijk systeem alles met de telefoonapp.

Chauffeur was aardig en netjes, auto was enkel niet gewassen

Zie bovenstaande

Ik heb voornamelijk zelf moeten regelen dat ik mijn auto geleverd kreeg; Via EY werd ik via 3 kanalen doorverwezen naar de leasemaatschappij om te vragen wanneer/waar de auto geleverd zou worden. EY en de andere partijen waren echter al een maand op de hoogte van dat dit verzoek geplaatst was en er werd geen contact opgenomen met mij.

Moet niet de standaard zijn.

Auto was van buiten schoon maar van binnen schoongemaakt met vuil water. Auto stinkt en dashboard plakt enorm. Reserve sleutel niet geleverd. Medewerker was vriendelijk en ruim op tijd. Belde 20 min voor aflevering. Geweldige service. Jammer van het interieur van de auto.

prima service

De auto is goed afgeleverd, beleefde jongeman.

Onvoldoende

Auto niet schoon afgeleverd, interieur helemaal vet van de cockpitspray. Schades niet hersteld.

Prima geregeld. Oudere aardige man kwam auto omruilen (had alleen wat problemen om het allemaal via zijn telefoon te 'regelen', maar dat zal de leeftijd zijn en niet gewend zijn met de app.) Verder geen bijzonderdheden.

Snelle respons en perfecte service!

Snelle respons en perfecte service!

Afspraken worden nagekomen. Auto was niet schoon aan de buitenkant (binnenkant wel), maar voor de rest geen klachten.

Ruitenbeek 9

3881LW Putten