Zeer soepel

Koopman kwam een (voor mij) nieuwe auto afleveren. Zowel maken van de afspraak als de levering zelf gingen zeer soepel.

Uitstekend geregeld en vriendelijke service!

Uitstekend geregeld en vriendelijke service!

Slechte communicatie

De contactpersonen die ik aan de lijn heb gehad zijn vriendelijk en komen professioneel over. Echter is de communicatie zeer gebrekkig. Bij het leveren van mijn leaseauto is er geen contact met mij opgenomen. De dag voor de levering kreeg ik tot mijn verbazing een mail ter herrinering van de afleverafspraak. Ik moest hier vervolgens zelf achteraan en een nieuwe afspraak maken Bij het ophalen van mijn tijdelijke huurauto liep de communicatie ook niet goed. Aan de telefoon was een afspraak gemaakt voor tussen 14:30 en 17:00. Achteraf bleek in het systeem een tijdsblok van 13:00 - 17:00 te staan met als gevolg dat de bestuurder (die de auto kwam ophalen) ruim een uur heeft moeten wachten tot dat iemand de sleutels kon overhandigen.

Zeer goede eerste indruk van Koopman

Vriendelijke bezorger die de auto kwam omwisselen en de auto zelf was spik & span! Top ervaring!

Vriendelijke servicegerichte medewerkers zowel contactpersoon als bezorgen van de auto. aandachtspunt: pincode voor tankpas duurt erg lang, diverse malen al moeten tanken zonder pas te kunnen gebruiken.

Goed!

Alles was goed geregeld. Op tijd geleverd.

Prettige ervaring

Prettige ervaring met Daan. Vriendelijke jongen.

Keurige en nette aflevering

Vriendelijk, rustig de tijd genomen, al met al nette aflevering.

Communicatie is niet pro-actief; aflevering auto met waarschuwingslampje aan

Ervaring was met wisselen van 2 poule-auto's: communicatie van status was niet pro-actief. Bij aflevering van auto brandde waarschuwingslampje, en werd mededeling gedaan dat ik naar garage zou moeten - uiteraard de auto niet geaccepteerd. Chauffeur die auto afleverde had naar mijn idee geen goede indruk van bediening van de auto - onder andere werd tegelijkertijd de rem met de linkervoet en gaspedaal met rechtervoet bediend (automatische versnellingsbak). Ook communicatie na aflevering auto bij mercedes-dealer voor oplossen van waarschuwingslampje was afwezig.

Zeer uitgebreide overdracht

De dame die mijn auto kwam brengen en ophalen heeft de auto's grondig bekeken en foto's gemaakt. Keurige overdracht. Het duurde wel vrij lang (40 minuten).

Goed gecommuniceerd, op de hoogte gehouden en gedreven 65-plusser die de aflevering deed. Prima !

Top en snel geregeld!

Top en snel geregeld!

Makkelijk (telefonisch) te bereiken.

Jammer

Uitstekende service dat Koopman mijn tijdelijke leaseauto kwam brengen, maar teleurstellend dat men niet de moeite had genomen om deze van binnen schoon te maken. Even de stofzuiger erdoor en beetje poetsen was een kleine moeite geweest! Nu overal kruimels modder, zand, vlekken op de leren bekleding en ik weet niet wat meer. Zo lever je geen auto af ook al is het geen nieuwe!

Prima conform afspraak afgehandeld

Op tijd, vriendelijk, informatief. Hele proces liep als een zonnetje....

Niet conform verwachting

Bij eerste poging auto niet afgeleverd. Auto was 45min na in adam afgesproken tijd nog in Putten. Bij tweede poging gaf de auto een melding van te lage bandenspanning. Strict genomen is het voertuig M.i. niet in juiste conditie afgeleverd. Zal dit ook aan Leaseplan terugkoppelen.

Ervaring was op alle gebieden zoals, stipheid van levering, netheid van de auto en beleefdheid van de medewerkers zeer positief. Keep up the good work!

Nette aflevering

De chauffeur welke de auto kwam leveren was zeer netjes. Hij kwam alleen veel eerder dan het afgesproken tijdstip. Daarnaast was de auto van de buitenkant niet erg netjes gewassen / gepoetst. Leek alsof hij alleen door de wasstraat was gehaald. Daarnaast was het voor mij niet duidelijk hoe om te gaan met het tanken totdat ik de tankpas kreeg, dit mag gedeclareerd worden weet ik nu, maar omdat het mijn eerste leaseauto was was ik daar niet van op de hoogte en heeft het me wat telefoontjes gekost.

Ik heb de afleveringsbon (nog) niet per e-mail ontvangen. De achteruitrijcamera werkt niet.

Probleemloze wissel van mijn leaseauto

Netjes opgebeld om zakelijke leaseauto om te ruilen. 2 dagen daarna werd mijn auto op de afgesproken tijd omgewisseld, compleet als nieuw schoongemaakt etc. Erg prettige ervaring. Good job!

Standaard aflevering auto

Met standaard bedoel ik: - Relatief schoon, maar geen showroom staat (geen probleem) - Tank helemaal leeg (rijden op damp) (niet netjes, maar geen probleem) - Geen uitleg (niet verwacht ook, maar basis wel netjes) - Jongeman die afleverde had haast, hem maar op station gezet want openbaar vervoer is niet helemaal makkelijk vanaf onze locatie - Nette overdracht van papieren - Maken van foto's en indienden rapportje (krijg ik geen afschrift van?) Kortom, standaard her-aflevering in pool-situatie denk ik. Geen super ervaring, maar deze ook niet verwacht. Ruim voldoende.

auto geleverd en opgehaald zoals afgesproken

positieve ervaring met het ophalen en afleveren van de auto

Zeer prettig

De afspraak is nagekomen zoals afgesproken. De chauffeur die de auto kwam brengen was zeer vriendelijk. Top.

De omwisseling ging razend snel.

Het omwisselen van de auto's ging snel. Alles was zeer duidelijk en het mooie is dat de bestanden gelijk in mijn mailbox gezet werden.

goed geregeld en super snel door iedereen

goed geregeld en super snel door iedereen