Prima geregeld

De overdracht verliep prima, ook de communicatie gedurende het proces. De auto zag er prima uit alleen was de kofferbak niet helemmaal goed schoon (er lag nog best wel wat zand in....). Verder alles prima.

Het contact en de wijze van wisselen van de lease auto’s is prima verlopen. Persoonlijke benadering en vriendelijke personeel.

Uitstekend en volgens afspraak

Tot op de seconde volgens afspraak auto afgeleverd, vriendelijk, deskundig, behulpzaam, ook in de regen.

prima.

Ervaring prima, had wel graag vooraf geweten dat het een automaat betrof (was ik niet gewend).

De chauffeur was netjes op tijd, en de overdracht verliep goed. Enige minpunt is dat de chauffeur niet goed kan fileparkeren waardoor de auto half in de straat stond geparkeerd en ik zelf de auto opnieuw moest parkeren.

dank voor afleveren auto op afgesproken tijdstip en plaats

dank voor afleveren auto op afgesproken tijdstip en plaats.

Mijn ervaring is goed.

Goed en op tijd.

Goed afgerond en binnen een uur kreeg ik mijn rapport van ingeleverde auto en rapport van mijn vervangende auto.

Jammer dat de auto pas laat en dus in het donker werd geleverd. (Vertraging omdat de chauffeur eerst de auto nog moest wassen...) hierdoor konden evt. Schades niet gezien worden.

uitstekende service en opvolging

uitstekend en zeer prettig

Veel later dan gepland

Ik had een afspraak voor een auto wissel tussen 13.00 uur en 16.00 uur met een medewerker van Koopmans. Uiteindelijk werd het 18 uur- in het donker. Dat is niet ideaal voor het inspecteren/accepteren van een gebruikte auto. Ook het proces van overdracht & uitleg kan wel beter.

Snelle overdracht

Snel, maar geen opgave van aanwezige schades ontvangen, wel 2 keer op een telefoon ergens voor moeten tekenen

Snel geleverd

Helaas na week nu probleem met communicatie met de auto (sim werkt niet), auto niet meer te benaderen met BMW App. Moet naar dealer voor verhelpen van probleem. Bij aflevering was geen uitgebreid uitleg over de EV-auto, wel basis.

Zakelijk

Zakelijk en professioneel

Prima dienst

Er zaten wat kinken in de kabel, maar deze zijn uitstekend opgelost.

Super snelle aflevering, goede communicatie

Duidelijke communicatie, aflevering vloeiend, controle op schade voor beide auto’s nauwkeurig. Allesomvattend een uitstekende ervaring!

prima service

Nette vriendelijke chauffeur....

Vriendelijk persoon, die goed de tijd neemt om een eindcontrole te doen.

Top service, alles snel geregeld.

Alles ging erg snel. Medewerkers vriendelijk. Ook de jongeman die de auto af kwam leveren was erg correct en vriendelijk. Auto ziet er keurig uit, erg tevreden.

Kan beter

Het rapport wat is opgesteld is inhoudelijk niet besproken. Er zijn van een aantal punten andere bevindingen genoteerd dan ter plekke zijn vastgesteld/ gemeld. Geleverde auto was brandschoon van binnen maar licht vuil van buiten. Daarom 3 sterren voor schoon. Ervaring is in principe goed maar heb nee ingevuld voor aanbeveling door De gang van zake rond het rapport van de in te leveren wagen.

heel vriendelijk en correct

-Wissel van auto heeft vlot verlopen, vriendelijk te woord gestaan. -vroeg in het gestelde tijdvak verschenen wat erg gewaardeerd wordt. -kortom;zeer tevreden.

overall was fine!

everything was in order but the pressure in the wheels was too high so 1 day after the delivery i had to go and readjust the pressure.

Top.

Goed, schoon en tijdelijk afgeleverd.

Top service. Snelle levering van mijn auto

De auto was netjes afgeleverd.

Ruitenbeek 9

3881LW Putten