Slecht
hallo, vorige week woensdag kreeg ik een pool auto, dit omdat mijn eigen aan de km zat, ten eerste werd de auto afgeleverd door een jongen die een beetje vreemd op mij overkwam, hij praat niet en doet maar allerlei dingen. verder worden er ook geen vragen gesteld over de auto die ik inlever, en worden er dingen aangenomen, geen witte plaat aanwezig terwijl deze er wel in ligt. maar nu over de pool auto, ten eerste werd deze afgeleverd met een Check engine lamje (oranje) brandend, toen ik avonds reed werd dit een rood lampje en is de pechhulp hierbij geweest, deze gereset en weer op pad, drie km verder weer hetzelfde, met deze storing donderdag naar de dealer geweest en de auto staat daar nog voor reparatie, ik heb dus al 13 km gereden in de nieuwe auto. verder is de poolauto niet goed schoongemaakt, de dakhemel bij de instap aan de bestuurderskant is vies als ook de zonnekleppen... beetje jammer. ook is er geen witte kenteken plaat geleverd zoals gevraagd. wel een trekhaak maar geen plaat. wat ik vreemd vind is dat er winterbanden gemonteerd zijn en de zomerbanden liggen gewoon in de kofferbak. die moet ik maar gewoon opslaan??? heb een grote schuur maar hier heb ik echt geen ruimte voor, dus waar moeten deze heen???? kortom dus geen goede ervaring met de aflevering van de peugeot