Super service

Mijn auto super netjes en optijd afgeleverd

Hartelijk en vriendelijke service

Bij de aflevering van mijn lease-auto kwam er een enthousiaste en vriendelijke medewerker naar mij toe. De afhandeling gaat via een app waarin foto's worden genomen en standen als de hoeveelheid benzine en kilometers worden genoteerd. Helaas was de auto redelijk vies bij de aflevering, was de tank nagenoeg leeg en is het kofferbakslot kapot. Ook lukte het niet om de auto in het afgesproken tijdslot af te leveren.

Uitstekende ervaring

Snel en goed geregeld

Koopman heeft mijn auto snel kunnen leveren. De bezorger was vriendelijk en stipt op tijd. Na een check aan beide auto's was de wissel zo gepiept. Heel prettig en snel geregeld.

Slecht

hallo, vorige week woensdag kreeg ik een pool auto, dit omdat mijn eigen aan de km zat, ten eerste werd de auto afgeleverd door een jongen die een beetje vreemd op mij overkwam, hij praat niet en doet maar allerlei dingen. verder worden er ook geen vragen gesteld over de auto die ik inlever, en worden er dingen aangenomen, geen witte plaat aanwezig terwijl deze er wel in ligt. maar nu over de pool auto, ten eerste werd deze afgeleverd met een Check engine lamje (oranje) brandend, toen ik avonds reed werd dit een rood lampje en is de pechhulp hierbij geweest, deze gereset en weer op pad, drie km verder weer hetzelfde, met deze storing donderdag naar de dealer geweest en de auto staat daar nog voor reparatie, ik heb dus al 13 km gereden in de nieuwe auto. verder is de poolauto niet goed schoongemaakt, de dakhemel bij de instap aan de bestuurderskant is vies als ook de zonnekleppen... beetje jammer. ook is er geen witte kenteken plaat geleverd zoals gevraagd. wel een trekhaak maar geen plaat. wat ik vreemd vind is dat er winterbanden gemonteerd zijn en de zomerbanden liggen gewoon in de kofferbak. die moet ik maar gewoon opslaan??? heb een grote schuur maar hier heb ik echt geen ruimte voor, dus waar moeten deze heen???? kortom dus geen goede ervaring met de aflevering van de peugeot

Prettige overdracht

j

Fijn contact en snel geholpen!

Overdracht ging soepel en was helder. Vriendelijke chauffeur. Wel moest ik na een paar dagen de banden alweer oppompen vanwege een te lage spanning.

Super tevreden!

Mijn auto was er optijd, vriendelijke man, alles goed doorlopen en nagekeken.

Prima aflevering

Zie de beoordeling hieronder

Prima ervaring bij overdracht !

Vriendelijke chauffeur heeft de overdracht goed geregeld. Er werden door mij wel later geluiden in ophanging auto geconstateerd en navigatiescherm valt vaak weg. Misschien hier nog een punt van aandacht voordat auto wordt overgedragen.

Auto ontvangen zoals besproken

Na telefonisch contact een afspraak gemaakt voor de aflevering. Auto is op tijd en netjes afgeleverd.

Precies conform verwachting

Netjes van tevoren gebeld, professioneel auto overgedragen gekregen

Prettige omwisseling auto

Ik werd tijdig op de hoogte gebracht wanneer mijn lease auto gewisseld wou worden. Op de dag zelf werd ik gebeld om een precieze tijd af te spreken. Beide auto's werden uitvoerig bekeken en besproken. Er was genoeg ruimte voor vragen.

prima!

geen aanmerkingen

Snel en vriendelijk gehandeld

Super goed

Wat betreft aflevering van de auto en bezorger van de auto was super vriendelijk!

Snel, efficiënt en keurige auto

De bezorger heeft keurig een rondje gemaakt rond de auto met mij en foto’s gemaakt. Ik heb alleen het rapport zelf niet ontvangen (krijg ik dit nog?). De auto ziet er top uit. Duidelijk telefoontje vooraf wanneer auto zou aankomen.

Auto niet gereset

Prima telefonisch contact gehad met medewerkers, daarnaast is mijn auto tijdig en (relatief) schoon afgeleverd. Echter was mijn auto niet teruggezet naar de fabrieksinstellingen (wat voor de Tesla betekent dat de telefoon van voorganger nog in gebruik was als sleutel, daarnaast bijvoorbeeld Netflix account en spotify account van voorganger nog ingelogd). Lijkt me goed om dit onderdeel te maken van de routine werkzaamheden die worden uitgevoerd bij inname en uitgifte van auto's - kan namelijk leiden tot een datalek.

Goede communicatie en vriendelijke mensen

Communicatie verliep helder, auto zag er schoon en netjes verzorgd uit, enige was dat er nog wat papieren van de vorige eigenaar in het dashboardkastje lagen en dat lijkt me niet de bedoeling. Iedereen die ik gesproken heb van Koopman was verder vriendelijk en behulpzaam en had kennis van zaken. Alles verliep volgens afspraak.

Prima service ten aanzien van aflevering auto. Wat ik wel jammer vind, is dat de auto werd afgeleverd met de melding dat de motorolie moet worden vervangen en toe is aan een onderhoudsbeurt. Direct na aflevering moet ik de auto dus alweer inleveren voor een onderhoudsbeurt, wat natuurlijk had kunnen worden voorkomen.

Goede communicatie, vriendelijke aflevering

Afgelopen vrijdag werd mijn leaseauto omgewisseld. Vriendelijk telefoonafspraak voor tijdslot tussen 11-13u. Ik werd om 10:50u gebeld door de desbetreffende chauffeur dat 13u helaas niet mogelijk is en dat het rond 14u zal zijn (vandaar 9 sterren ipv 10). Klein beetje balen maar gelukkig kon ik mijn meetings verschuiven. Chauffeur kon afgesproken plek in 1x vinden en was super vriendelijk tijdens de overdracht. Netjes aan de corona regels gehouden. Auto zag er goed uit op paar vlekjes na. Als laatst zijn alle belangrijke details uitgelegd en zijn de rapporten naar mijn email gestuurd. Dank Koopman!

Keuige aflevering

Keurige overdracht

Goede service, tijdige levering en vriendelijk

Prima conform afspraak. Alles keurig in orde

Ruitenbeek 9

3881LW Putten