Alles snel goed afgehandeld alleen werd gezegd hij zou ff meehelpen maar voor de rest prima geregeld

Great service in the rain

Great service in the rain

• Would you recommend us? Yes

Prettige wisseling van auto

Koopman chauffeur kwam een elektrische auto brengen en een benzine auto halen. Chauffeur belde 30 minuten van te voren om te melden dat hij er bijna was. Verder was hij zo vriendelijk om de auto met meer dan 60% batterij af te leveren. Top service!

Matig

Auto is niet schoon afgeleverd, te lage bandenspanning, auto gaf het ook aan. Is zo vanuit Koopman gekomen. Ik heb uiteindelijk de auto banden opgepompt. vooras in beide banden 1.9Bar en achter 1.8Bar in beide banden. Dit had van te voren controleerd moeten worden, verder prima service en zeer tevreden. De score matig gekregen alleen door het niet schoon afleveren en de te weinig spanning in de banden.

Niet covid proof

Bezorger droeg geen mondmasker, auto is niet ontsmet

Rapport niet goed

Rapport niet goed ingevuld, dit gemaild maar geen reactie ontvangen tot op heden

Goede en snelle service

Goed en snel contact, afspraken ingepland en nagekomen. Zeker ook fijn dat er in het belang van de medewerkers navraag is gedaan om te kijken of bepaalde afspraken haalbaar waren en waar nodig te verplaatsen. Zeer deskundig, vriendelijk en op tijd. Enige minpuntje was de service melding (sinds januari) over remvloeistof, dit had reeds verholpen moeten zijn mijns inziens.

Aflevering etc keurig, maar auto leek niet schoon gemaakt

Vieze spetters op het glas en boven de bijrijders stoel leek het wel of er een blikje cola/chocomel was open gespoten tegen het dak. Ook lag er nog briefpapier van de vorige berijder met naam/adres gegevens e.d. (niet echt netjes)

Geweldig en uiterst professioneel

Een leaseauto in ontvangst mogen nemen die door Koopman werd afgeleverd. Uitermate sterke service. De bestuurder belde kort voor aankomst om mij op de hoogte te stellen. Bij overhandiging van de sleutels en papieren heeft de bestuurder mij meegenomen door het gehele proces m.b.t. het invullen van de formulieren en nog even kort een fijn gesprek gehad achteraf over Koopman en de aflevering. Uiterst professionele overdracht door dhr. van Maanen!

Fijne ervaring

Vriendelijk en uitgebreide uitleg.

Professioneel

Voor het eerst met Koopman te maken. Heldere communicatie, informatievoorziening was goed. Aflevering zeer professioneel en uitgebreid. Vriendelijke man die de auto kwam afleveren, controleren en overdragen. Inspectie mee te nemen auto ook prima verlopen. Ik zou graag zelf ook over het overzicht en de foto's van de geconstateerde gebreken/schades beschikken.

Goede ervaring gehad.

Goed geregeld

Aardige vriendelijke man die auto kwam brengen. Netjes va te voren een email en belletje van jullie ontvangen en op de dag zelf ook een herinneringsmail .

Great Service

Great, quick and flexible service.

Helaas

Ondanks de vriendelijke en uiterst correcte jongeman welke de auto keurig op tijd kwam aanleveren de kanttekening dat met name de binnenkant van de auto vies aanvoelde met grote zweetvlekken en een gaatje in de bekleding. Hij rook ook erg muf. De zweetvlekken heb ik inmiddels zelf verwijderd en de stank hoop ik op korte termijn ook opgelost te hebben. Onder de voorkant, waar de elektrische laadkabels worden opgeborgen heb ik de nodige vuiligheid met een emmer sop schoongemaakt. Was te vies om aan te pakken. Tevens heeft deze auto voor z’n leeftijd en kilometers behoorlijk wat schade en is duidelijk te zien dat er ruw mee omgegaan is. Zonder de voorruit meegerekend ongeveer voor +/- €1200.00 aan lakschade en linker voorwiel.

Prima en snelle afhandeling van lease auto

Prima communicatie

Alles goed geregeld

Perfect volgens afspraak

Auto geleverd conform afspraak en tijd. Planning vd aflevering en contact ging soepel.

Alles top verzorgd en geregeld!

Er werd goed contact onderhouden over het tijdstip van aankomst, de auto was brandschoon en de medewerker was buitengewoon representabel. Dankjewel!

Auto op tijd afgeleverd.

Ruitenbeek 9