Jullie werknemer was optijd, hij belde van te voren dat hij er rond 17:00 zou zijn. Vriendelijke jonge, netjes gekleed. Omdat ik in het verleden ook bij ACM werkzaam ben geweest, vroeg ik direct voor de 100 punten check. Dit hoefde door corona niet, dus ik heb niks hoeven ondertekenen. Mijn ervaring over het algemeen was prima.

Overdracht is keurig verlopen. Normaal haal je auto bij een dealer op en krijg je gelijk uitleg van de basis zaken, navigatie, telefoon etc. Dit was nu niet het geval wat ik wel miste.

Prima!

Goede ervaring met de aflevering van de auto. Helaas ontbreekt er een hoofdsteun van een van de stoelen achter in de auto.

Heel net bedrijf!

Klantenservice zeer vriendelijk en snel, chauffeur was ruim op tijd, zeer vriendelijk, geduldig en netjes. Auto was in een top staat, geen enkel gebruiksspoor te zien.

Top service

Goede service, optijd en zeer vriendelijke man die de auto kwam brengen.

Top ervaring

Hele prettige ervaring . Zakelijk , sociaal .

snel en netjes

De auto werd volgens de afspraak geleverd

Goede auto moet nog wel dingen regelen

Ik vind het jammer dat ik in mei een auto krijg met winterbanden waardoor ik direct een afspraak moet maken bij de dealer.

Goede overdracht, gezellige chauffeur.

De gepensioneerde chauffeur was nauwlettend, maar wel gezellig.

Super!

Mijn ervaring is top, super mooie auto en hele goede service!

Overall good

Things which can be improved at the time of delivery/handing over car. 1) A short explanation about the car features is provided even though if customer doesn't have any questions. In my case, I was changing car from manual to automatic transmission car. i.e. from polo to golf variant. 2) Chauffer was not aware about the ALD app.

• Would you recommend us? Yes

Everything professional and flawless

Onpersoonlijk

De persoon die de auto kwam afleveren vertelde niks, zei niks en deed gewoon zijn ding. Ik vond het erg onpersoonlijk. Het gaat hier om het afleveren van een nieuwe auto waar men lang op wacht en dat een “feestje” is. Een beetje een feestelijke aflevering zou leuk zijn geweest ;) Daarnaast was banden spanning niet in orde waardoor ik alsnog voor onderhoud onderweg moet.

Prima, niet bijzonder, vriendelijke chauffeur, niet veel instructies.

Zie Ervaring in één zin

Goed/professioneel

Goede snelle service en vriendelijk contact.

Goede service, komt afspraken na

Auto was netjes, chauffeur duidelijk en aardig afspraken helder

Op tijd, van te voren gebeld en exacte tijd doorgegeven. Auto als nieuw

Mijn ervaring met Koopman is zeer goed. Goede communicatie op voorhand en tijdens de levering een goed opgeleid en beleefd personeel.

Heel top!

vlot en snel geleverd. Auto verkeerd in goede staat, dus ik ben blij

zeer teleurstellend

Toen mijn aute werd afgeleverd branden er een groot aantal lampjes op het dashboard, vooral het branden van het airbag lampje was een slechte zaak. navraag bij een dealer wees aan dat bij het branden van het airbag lampje deze geheel was uitgeschaket, dit gaf mij en mijn gezin een zeer onveilig gevoel. ook moets de auto dringend onderhoud hebben, het is niet correct dat een auto word afgeleverd die direct 2 dagen bij een dealer moet staan omdat er zoveel stuk is.

Bijzonder snelle en correcte levering van de auto.

Ik was ervanuit gegaan dat de levering lang op zich zou laten wachten. Binnen een week werd ik echter gebeld voor een afspraak en werd de auto netjes omgeruild door jullie medewerker. Tweede keer dat ik deze firma ervaar en ook deze keer weer bijzonder vriendelijk en correct te woord gestaan. Keurig op tijd, keurig nette auto.

Erg goede service

Koopman heeft mij erg flexibel geholpen doordat het aanpassen van aflever locatie geen probleem voor hen was.

afspraak en levering volgens afspraak

De levering was volgens afspraak zoals gemaakt. De geleverde auto vertoonde wel wat meer afwijkingen qua schade dan verwacht, maar dit inmiddels besproken.

goede service

auto's worden gebracht en gehaald aan de Belgische grens

Zowel de voorloop auto als de definitieve auto zijn perfect volgens afspraak gehaald en gebracht. Goed telefonsch bereikbaar en vriendelijk.

Ruitenbeek 9

3881LW Putten