Zoals hierboven in de vakken is aangegeven zo hebben wij onze positieve ervaring gevoeld.
deskundig advies en klant vriendelijk en zeer betrouwbaar
Ik had een slechte ervaring in vianen via mijn broer bij jullie gekomen en dat is zeker goed bevallen .
Tijdens de aankoop en verkoop van onze woningen hebben wij goede ervaringen op gedaan. Ons werd door Jhon van Dam van makelaarskantoor Fred Vermeer uit Rhenen geadviseerd om met Vallei Notarissen in zee te gaan wat ons goed is bevallen.
We zijn serieus en hulpvaardig behandeld, heel prettig
Roland Ottens is een hele prettige, deskundige notaris.
Advisering, ook ongevraagd
Alle handelingen stipt volgens afspraak gepasseerd.
meedenkend
Vlot en deskundig is er naar mijn problemen geluisterd en daarna in een testament perfect verwoord. Snel in het bezit van het document.
vriendelijke en deskundige afhandeling van belangrijke financiële zaken
De deskundigheid en persoonlijke benadering tezamen hebben geleid tot op maat opgestelde testamenten
Goede uitleg. Denkt mee.
Snel, to the point en deskundig
Klantvriendelijke en weloverwogen adviezen De meest belangrijke zaken zijn onder de aandacht gebracht, zodat misvattingen "die vigeren in de volksmond" welhaast werden uitgesloten. Zeer tevreden dus!!!!
De beoordeling hierboven geeft al aan hoe positief ik ben. Ik had ook niet anders verwacht eerlijk gezegd.
Wilt u zo vriendelijk zijn om mijn e-mailadres te veranderen. Het goede adres is : [email protected]
totaal tevreden
correct , vriendelijk en deskundige hulp.
Gewoon een prima notaris. Denkt met je mee. En ook nog eens in een prachtig oud pand in Veenendaal.
flexibel (papieren voor KvK direct meegekregen om postvertrqaging te vermijden)