Inhoud van akte duidelijk uitgelegd.
SNELLE AFWIKKELING
De achterstand van de bank werd bijna ons probleem, dankzij jullie medewerking konden we toch de sleutel krijgen! Heel veel dank hiervoor!!
Alles keurig verzorgd en afspraak is afspraak. Niets op aan te merken
Zeer proactieve notaris die nog extra heeft geholpen om de overdracht van mijn huis en afhandeling van mijn hypotheek goed te laten verlopen.
gemoedelijke prettige sfeer tijdens overdracht
Zeer goede kennis en adviezen inzake erven en onroerende zaken schenken.
Goede service en snelle afhandeling
Netjes ontvangen. Kan thuis het voorbeeld van het testament rustig bekijken,voordat ik het kan ondertekenen.
De uitleg wat betr. het testament was helder en begrijpbare taal.
Uitgebreid en vooral in onze ogen deskundig advies, vriendelijkheid, hartelijkheid, ook de notaris zelf. Ja misschien toch wel een 10. We waren vooral ook erg blij met de open persoonlijkheid van Sandra. Helemaal top!!!!!!
goed advies
prettig om serieus behandeld te worden en er wordt met je meegedacht om tot een goede oplossing te komen
Deskundig, rust, inspelend op behoefte van klant.
Uiterst vriendelijke ontvangst en deskundige en geduldige uitleg
denk mee met het product en de situatie
Wij zijn met onze testamenten zeer deskundig geholpen. Er is uitgebreid de tijd genomen door de notaris om ons volledig te voorzien van alle mogelijkheden. Moeilijke juridische termen zijn door de notaris steeds uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk, zodat wij het goed en helder begrepen.
Via de doehetzelfnotaris.nl een testament voor mijzelf opgesteld waar ik de keuze kreeg uit een aantal aangesloten notarissen. Ik kwam uit bij Ottens Netwerk Notarissen. Korte eenvoudige procedure, zeer correcte afhandeling, vriendelijke service. Kortom, na mijn eerste bezoek voelde ik me in veilige handen met de afhandeling van mijn testament. Een aanrader.
prima Notaris kantoor, kunnen de conculega's een voorbeeld aan nemen.
Klantvriendelijk, geduldig, alles goed uitleggen, zorgvuldig, etc. etc. We zijn heel tevreden en raden dIt kantoor absoluut aan!