Digitaal loket spreekt me aan. Gewoon netjes en zonder poespas geholpen.
Correcte afhandeling met een tintje humor en een lekkere kop koffie.
Vragen werden snel en correct beantwoord. Vriendelijk ontvangst.De zakelijke afhandeling werd op deskundige en vlotte wijze gedaan.
Klantvriendelijk en accuraat.
Zeer professioneel en toch persoonlijk
Het digitale dossier is erg handig.
Zeer correct en zorgvuldig
De koper van onze woning heeft jullie als kantoor gekozen. Echter bleek dat er weinig kennis was van erfpacht of monumenten. - We zijn onnodig aan het werk gezet door jullie kantoor; het opvragen van een energielabel terwijl dat bij monumenten niet verplicht is. - De gegevens werden niet juist verwerkt; het 2e hypotheekbedrag is verkeerd overgenomen waardoor teveel is terugbetaald. - er was veel onduidelijkheid over de opgestelde akte, die op het laatste moment werd gewijzigd, en er niet mondeling een toelichting werd gegeven waarom dit gewijzigd werd. - er werden passages aangehaald die niet voor dit perceel van toepassing waren. - er werd niet gereageerd op vragen via mail of terugbel verzoeken
Snelle afhandeling Vriendelijk
ondanks grote fouten gemaakt door de geldverstrekker, bleven jullie transparant, begripvol en oplossingsgericht.
De makelaar was erg vriendelijk en kundig. Bij vragen gaf hij een goede uitleg. Ik dacht dat notarissen wat stoffig waren, maar deze notaris heeft dat imago weten om te buigen.
Het passeren van de woning ging op een ontspannen en toch deskundige manier. Belangrijke aspecten werden op een niet al te formele wijze aan de orde gesteld.
Duidelijk, Helder
Gewoon een top notaris kantoor
Deskundige en vriendelijke behandeling, goede adviezen, snelle financiele afhandeling