4 sterren: goede service, goed behandeld
Review overzicht
26 May 2012
Hilda
Vrouwenparochie
Zeer goede ervaring met Stienstra keukens. Steeds prima informatie op onze vragen en wensen. Prima montage.
11 May 2012
Ale
Leeuwarden
Wij hadden iemand nodig die ons over de streep moest trekken.Voelde meteen goed bij de heer Stienstra. Goede ideeën en vakkundig advies, zonder opdringerig te zijn. Het was een gouden vondst om de aanrechtbladen te verbreden, waarvan ik het voordeeel pas begreep na installatie.Alle vrienden zijn juichend over de gedurfde kleurstelling rood-zwart-rvs, gratis reclame!
10 May 2012
Ina
Stiens
10 May 2012
Erik
Akkrum
Vakkundig/bekwaam, behulpzaam, meedenken, zoeken naar de meest gunstigste oplossingen. Prima overleg. Juiste keuze kunnen maken obv deskundig advies. Monteur; stucadoors, prima vakmensen, rustig maar doorwerkers. Weten wat ze doen en moeten doen. Kantoorwerk; bij bestelling prima uitgevoerd. De juiste onderdelen en alles op tijd en compleet. Nabehandeling en controle van het uitgevoerde werk, prima gedaan. GA ZO DOOR !!
9 May 2012
J
Stiens
Wij zij dik tevreden met de renovatie van onze keuken
9 May 2012
Annie
Hallum
We zijn erg tevreden met de service die geboden is.
30 March 2012
A.