Strak en supper netjes

Nieuwe pui uitermate netjes geplaatst. Strak en voldoet volledig aan de verwachting. Beide monteurs goed en netjes tijdens hun werk. Oude pui meteen afgevoerd en we zijn echt te vreden met het eindresultaat.

Heel tevreden.

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van een nieuwe voordeur. Mooi afgewerkt. Netjes opgeruimd en een gezellige, vriendelijke monteur.

Mooie kozijnen, netjes gemonteerd alles goed volgens afspraak

Hartstikke goede service en kwaliteit

Goede medewerkers altijd vrolijk jongens leveren goed werk,goede afwerking veel plezier van onze kozijnen. AANRADER.

Goede communicatie, aardige mensen, mooie ramen.

Kwalitatief goede service en kozijnen

Zeer goede ervaring gehad tijdens het plaatsen van nieuwe kozijnen op onze bovenverdiepingen. Het personeel is vriendelijk en de montage verliep vlot.

Prima!

Sympathieke gasten. Kozijnen prima gemonteerd

Prima service en kwaliteit!

Vriendelijke mensen die vakwerk leveren. Daarnaast een top service en kwalitatief mooi en goed materiaal.

Alles volgens afspraak, snelle vaklieden en ben zeer tevreden.

De heren die kwamen zijn vaklieden, gingen zeer snel te werk, namen geen pauze en leverden goed werk. Lieten alles schoon achter en gaven uitleg.

Zeer prettig.

Vanaf offerte tot uiteindelijke plaatsing alles prima verlopen. Complimenten. De 2 mannen die alles hebben geplaatst moet je als bedrijf koesteren. Zeer positief.

Prima vakmensen

Netjes werk geleverd.

In 1 woord Fantastisch

Alles binnen de planning uitgevoerd op een zeer nette en accurate manier. Je merkt aan alles dat dit vakmensen zijn, die kwaliteit leveren.

Voldoet aan de verwachting, zowel materiaal alsmede professionele uitvoer

In alle opzichten goed!

De communicatie, advisering en verwachtingsmanagement zijn allen zeer duidelijk. De kozijnen zijn erg mooi, de houtnerf lijkt echt hout. De ramen zijn goed isolerend en geluiddempend. Nette afwerking aan zowel de buiten- als de binnenkant. Zeer vriendelijk personeel, zowel de adviseur als de plaatsers van kozijnen en ramen.

Toppers

Toppers, vakkundig, werken netjes, we zijn erg te vreden over het eind resultaat. De mannen die bij ons hebben gewerkt ,hebben het top afgeleverd. Onze dank is groot.

Eind resultaat is zeer naar wens. Monteurs zijn vriendelijk en keiharde werkers, overleggen goed wanneer dit nodig is.

Klantvriendelijk en mooi

Erg fijn geholpen door Cees Brobbel. Dacht goed met ons mee. Gaf ons persoonlijke ruimte is daarmee flexibel. Erg prettig in contact. Is goed bereikbaar en benaderbaar. Komt zijn afspraken na. Alle lof voor Cees. Ook de plaatsing van onze dakkapel verliep heel soepel. Binnen 3 uur stond de dakkapel erop. Hier en daar had de afwerking wat beter gekund maar daar kunnen we niet over klagen gezien we zelf voor casco oplevering hebben gekozen. Prijs verhoud zich ernaar. Waarmee de prijs en kwaliteit in verhouding goed is. We zijn erg tevreden met het resultaat.

zeer goed en prettig werkzaamheden

zeer goed en netjes gewerkt tevens waren de monteurs zeer beleefd en ook zeer prettig om deze in je huis te hebben rond lopen. wat wij ook zeer prettig vonden was het overleg wat ze met ons deden om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Super tevreden

De heren van damen en groen hebben top werk geleverd. Vanaf het opstellen van de offerte tot aan het afwerken.

Vriendelijk en kundig

Vanaf het eerste contact is het een positieve ervaring geweest met Damen en Groen. We zijn bij meerdere partijen gaan kijken of uitgenodigd bij ons thuis, en bij Damen en Groen hadden wij veruit het beste gevoel. Als ik al een nadeel moet noemen dan is dat dat ze zelf geen showroom hebben. De begeleiding voorafgaand aan het plaatsen van de order, het meedenken over de opties, materialen ed zijn wij erg over te spreken. Vanaf het plaatsen van de order duurde het wel even voordat de kozijnen eindelijk kwamen, maar de levertijd zoals vooraf aangegeven klopte precies. De montage ging sneller dan we verwacht hadden, hardwerkende heren! Ook heel vriendelijk en kundig en nooit te beroerd om een vraag van ons te beantwoorden. Op 3 plaatsen moest er een stukje opgemetseld worden, ook dit is heel keurig gedaan. Al met al zitten de kozijnen er superstrak, het is mooi materiaal en wij zijn er heel erg blij mee! Het klimaat in huis was al meteen na montage positief veranderd. Bij 1 kozijn moest er nog even extra iemand langs komen voor een oplossing, maar ook voor de service zit je hier zeker goed! Meerdere buren zijn ook geïnteresseerd en 1 daarvan heeft ook al een afspraak staan met onze verkoper Cees.

Sterk vakwerk en zeer vriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de service en de plaatsing van onze dakkapel door Damen en Groen. Van de eerste afspraak tot en met de plaatsing zelf was er sprake van goede communicatie. De installateurs waren zeer vriendelijk, werkten netjes en hebben echt vakwerk geleverd. Wij raden Damen & Groen van harte aan.

Goede service aan de voorkant, montage en er wordt mee gedacht vanaf werkvoorbereiding t/m uitvoering

Iets met kunststof doen ga naar Damen & Grien

Keurig werk afgeleverd. Zeer tevreden. Aanbevelenswaardig. Van begin tot eind keurig alles geregeld en gecommuniceerd.

Uitstekende ervaring.

Vanaf de eerste telefonische contacten tot en met het monteren alleen maar tevreden. Mooie kozijnen en kundige, vriendelijke monteurs die verder kijken dan de opdrachtbon.

Topervaring met veel aandacht en deskundigheid

De voorbereidingen van de dakkapellen waren goed gedaan door Cees. Hij kwam op huisbezoek en vertelde alles duidelijk en ook wat de mogelijkheden waren en wat absoluut niet kon. Hierdoor was het gelijk duidelijk, hij laat je nadenken en laat de keus bij jezelf. Dit was voor mij prettig omdat ik hierdoor geen druk ervaarde. Na drie weken belde ik hem op om zaken met hem te doen. Hij is toen weer langs gekomen en hebben we weer van alles besproken en doorgenomen. Afgelopen 3 november zijn de mannen geweest om de dakkapellen, rolluiken te plaatsen en ze waren allemaal vriendelijk en werkte hard. De afronding was goed en duidelijk. Communicatie was duidelijk en helder

Industrieweg 13

4104AP Culemborg