Vanaf de offerte tot de oplevering goed georganiseerd.

Wij zijn heel tevreden met de communicatie en werkwijze van de aanvraag tot en met het eindresultaat van het plaatsen van nieuwe kozijnen en een voordeur. Bij de offerte werden we goed geïnformeerd en kregen we ook direct de scherpste prijs. We hebben ter vergelijking ook nog andere partijen om een offerte gevraagd en dat was allemaal duurder en minder verzorgd. Het tot stand komen van de offerte vond plaats door een vriendelijk, helder en open gesprek. Hierbij werden de verschillende keuzemogelijkheden goed toegelicht en ook heel vrijblijvend andere en extra ideeën werden aangedragen. Wij hebben nergens het gevoel gehad ergens naartoe gepraat te worden. Onze smaak en keuzes stonden centraal. De offerte van Damen & Groen was ook het meest duidelijk en gedetailleerd beschreven van alle offertes. Na akkoord kwam iemand nog eens extra nameten en was het wachten op de productie van de deur en de kozijnen. Toen onze spullen klaar stonden is er een definitieve datum afgesproken om te gaan installeren. Deze kwam goed overheen met de voorlopige / voorspelde datum / periode die was uitgerekend na akkoord van de offerte. De werkzaamheden verliepen vlot en professioneel. De eigen medewerkers van Damen & Groen wisten wat ze moesten doen en hebben alles goed uitgevoerd en mooi afgewerkt. Ze gaven duidelijk de planning aan in wat ze wanneer gingen doen. Daarna samen alles uitgebreid langsgelopen bij de oplevering. Het eindresultaat is helemaal naar wens en is beter uitgepakt dan we ons vooraf hadden voorgesteld. Top!

Keurig geplaatst, netjes gewerkt

Op een barstje na is alles goed verlopen en netjes afgewerkt.

Wederom positieve ervaring met Damen & Groen

Voor de 2e x hebben we samengewerkt met Damen & Groen. Deze ervaring is wederom positief. De communicatie is snel en duidelijk en het werk is kwalitatief goed.

Zeer snelle en positieve ervaring bij het plaatsen van het dakkapel

Door een goede voorlichting en een snelle en goede professionele plaatsing van ons dakkapel. Hebben wij meer ruimte en erg veel licht op onze zolder.

Zware teleurstelling dit bedrijf

Begin maart 2022 heeft Damen en Groen kunstof kozijnen bij ons geplaatst op de 2e verdieping balkonzijde. Wij hadden gekozen voor een draaikiepdeur. Tot onze verrassing kwam echter de deur aan de binnenkant bijna tot aan het plafond (nog 1,2 cm ruimte). Hierdoor konden wij de gordijnen niet meer terug plaatsen en zijn wij verplicht nieuwe dure raambekleding op maat te laten maken. Als ons dit verteld was van tevoren, hadden wij nooit voor deze oplossing gekozen. Slecht geadviseerd dus. Verder waren de roosters niet geleverd en zat er op 1 raam een vette kras. Klacht ingediend, maar het enige wat Damen en Groen zei was: u heeft hier zelf voor gekozen! Niet de hele rekening betaald hierdoor, en nu dreigen ze met incassokosten etc. Tot op heden nog steeds geen roosters ontvangen en met klacht over kras op de ramen is ook niets gedaan. Kortom: wij zijn zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Zit nu met lekkage als het hard regent omdat op de plaats van de roosters ze het niet goed dicht gekit hebben. Wij raden dit bedrijf dus absoluut niet aan.

Enthousiaste nette vaklui met oog voor de klantwens

De afgelopen 4 dagen hebben Bryan (of Brian?) en Jan Willem werkelijk vakwerk afgeleverd. Hardwerkende mannen met oog voor detail en vooral plezier in hun werk uitstralend. Wat wil je nog meer als klant? Het vervangen van kozijnen zorgt er voor dat je hele huis even letterlijk en figuurlijk op zijn kop staat. Maar door hun viel het achteraf heel erg mee. Kortom. Mooie kozijnen en vakwerk. Heel tevreden dus!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit ,en netjes gemonteerd we zijn heel erg tevreden met de kunststof kozijnen ook qua prijs We zijn blij dat we Damen en Groen de opdracht hebben gegeven .Top bedrijf en mensen die hun vak verstaan . 100 % een aanrader .

We zijn zo blij..zo netjes gewerkt.en jullie mogen trots zijn op jullie personeel. Echt TOP

Van begin tot eind uitstekend!

Allereerst het zeer prettige gesprek met Guido en kundige advisering heeft ervoor gezorgd om met Damen & Groen in zee te gaan en niet met 1 van de andere aanbieders. Prijs - kwaliteit verhouding is echt goed. Dan komt de dag van de plaatsing, 2 keurige en vakkundige monteurs, prettig in omgang en werken erg netjes. Wil beide heren bij de volgende plaatsing graag weer terug. Tot slot, ook goede nazorg door Guido geleverd. En de buren willen nu ook, want de gevel is er enorm van opgeknapt!

Goede communicatie en super afwerking

Erg fijn bedrijf die goede adviezen geeft en alles in overleg doet. Hard werkende vakmensen! Super.

Realistisch verkoopgesprek waargemaakt

Na een aantal zeer enthousiaste verkoop gesprekken waarbij veel details en technische mogelijkheden besproken werden zijn na de afgesproken levertijd de kunststof kozijnen en nieuwe dakkapel geleverd en gemonteerd. De monteurs waren zeer vriendelijk, werkten erg netjes en hadden veel verstand van zaken. Er waren een paar kritische punten waar we bang waren dat dit schade kon opleveren, maar dat is goed besproken en er is uiteindelijk niets beschadigd. De afwerking is snel en vakkundig gedaan. De binnenkant van de dakkapel moesten we zelf afwerken (wat in het verkoopgesprek was besproken, dus dat was bekend). De monteurs gaven goede tips waar op de letten bij het afwerken. Al met al zijn we zéér tevreden en komen zeker terug als we de voordeur en openslaande achterdeuren willen gaan vervangen.

Super geregeld

De jongens werken snel en efficiënt. Keurig werk afgeleverd. Helemaal happy

Kwaliteit en komen de gemaakte afspraken na!

Onze ervaring met Damen & Groen was wederom top! We zijn erg tevreden met het resultaat. Wat een harde werkers zijn de monteurs. Niets dan lof!

Goed geregeld en fijn contact! Goede prijs/ kwaliteit.

Wij zijn heel tevreden over de geplaatste deur. Fijne monteurs die op tijd kwamen, hard werkten en overal een oplossing voor hadden, omdat het toch wel enige aanpassingen nodig had, omdat het een oud huis is. Het is netjes geplaatst en afgewerkt. Met vriendelijke groet, Liesbeth in 't Veld

Ondanks dat we een oud huis zeer voorzichtig om gegaan .Klasse mannen Sil en Arie ,heel netjes af geleverd .Bedrijf mag trots op jullie zijn

Goede vriendelijke service en top resultaat!

Van begin tot eind wordt er aandacht besteedt aan wat er geboden wordt en de service. Geen verkooppraatjes maar gewoon regelrecht kiezen wat je mooi vind. Het is niet alleen een raam of deur of dakkapel, er wordt meegedacht naar een algehele mooie afwerking. Kortom: Communicatie top! Service top! Werklui top! Product top! Door dit maakt het dat een grote verbouwing soepel verloopt!

Netjes gewerkt en goede communicatie

De mannen hebben netjes en rustig gewerkt. Goed overlegd hoe we bepaalde dingen afgewerkt wilde hebben. Alles netjes opgeruimd en oude rommel mee genomen. We zijn zeer tevreden met het resultaat

Vriendelijk en snel

Betrouwbare partij voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Offerte snel gemaakt, snel ingemeten en, gezien de huidige omstandigheden, snel geplaatst. Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie vooraf en achteraf. Ook andere offertes opgevraagd bij partijen die vervolgens slecht bereikbaar zijn, of die aangeven dat ze het in de helft van de tijd doen. Gezien de nauwkeurigheid waarmee mijn kozijnen geplaatst zijn, kan ik me niet voorstellen dat dit sneller gedaan had kunnen worden. Blij met de keuze voor Damen en Groen.

Zeer punctueel, professioneel en vriendelijk

Vriendelijke heren, netjes, humor, alles mooi afgewetkt, keurig op tijd. Alles volgens afspraak. Aan het einde goede uitleg. Heel beleefd, vriendelijk.

Zeer tevreden met mijn nieuwe kozijnen

Om half 8 stonden ze met 4 man bij mij op de stoep. Om 9 uur waren alle ouden kozijnen eruit. Nieuwe kozijnen werden geplaatst en alles werd netjes afgewerkt, nieuwe vensterbanken ( eveneens kunststof ) en eindresultaat is uitstekend.

Deur met zijraam laten plaatsen. Zeer ervaren monteur. Probleem met stenen dorpel, waarop de deur moest komen. Monteur heeft een hele mooie oplossing gevonden. Deur is prachtig.

Prima werkend bedrijf

Dit bedrijf heeft een prima service en vriendelijk en netjes werkend personeel. Men komt de afspraken netjes na. We hebben al meerdere projecten laten uitvoeren en bevelen ze met een gerust hart aan.

Veel eerder moeten doen.

Twee op elkaar in gespeelde vakmensen. Buitengewoon netjes afgewerkt. Leuke jongens die veel lachen en supersnel werken. Een verademing om iemand zo te zien werken. Resultaat is geweldig, blij mee.

Super tevreden!

Voor de 2e keer Damen & Groen laten komen. Nu om voordeur en kozijn te vervangen. Eerst goed gesprek gehad met Kevin over onze wensen en wat de mogelijkheden waren. Nette vriendelijke monteurs, alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Super mooi geworden.

Industrieweg 13

4104AP Culemborg