Beoordeling montage! Is op zich heel keurig en ben ik tevreden,maar tijdens het oude kozijn verwijderen zie commentaar beneden!, voor de rest tevreden klant,en hebben jullie mooie materialen geleverd. Ondanks onderstaande netjes afgewerkt en zou ik jullie zo aanbevelen bij anderen.
Snel en netjes
Goede afspraken, creatief personeel
Mooi eindresultaat Netjes opgeruimd in huis.
Zowel de offerteaanvraag als de opbouw van de dakkapellen zijn zeer professioneel en correct uitgevoerd.
Werk goed uitgevoerd.Op afgesproken tijd aanwezig. Netjes afgewerkt.
goed en snel werk
De verzorging om een dakkapel met kunststof kozijn te plaatsen is geheel en vakkundig opgepakt. Onze vraag is uiteindelijk goed vertaald in een dakkapel naar onze zin voor een prijs naar onze zin. Geen gedoe, kort bondig en duidelijk. De montage ging voorspoedig zonder overlast.
goede prijsstelling, nette montageploeg
Goed werk, gezellige mannen, netjes.
De 2 behulpzame monteurs zijn net vertrokken na 2 dagen hard en precies werken. Ze hebben alle afval meegenomen. Ik heb hier heel nette kunststof kozijnen...laat de winter maar komen!
2 jaar geleden zijn er 2 ramen vernieuwd, alles is keurig afgewerkt met deskundig advies en meedenkend personeel. Dit is zo goed bevallen dat we nu weer voor Damen en Groen gekozen hebben
21 jaar geleden reeds zaken gedaan. Nu ook weer zeer tevreden over de gang van zaken. Mijn verhaal naar mijn buren zal een positieve zijn.
Damen en Groen had precies de kleurstelling die we zochten voor onze kozijnen. De prijs lag bovendien beduidend lager dan die van de concurrentie. Ook een optie om zelf de afwerking te doen was mogelijk. Scheelt toch 10%!
snelle reactie op vragen en verzoeken. duidelijke afspraken waar niet van afgeweken wordt.
Plezierige mensen, goed vakmanschap, rustig en goed overleg mogelijk, prima materiaal. Doen er heel veel voor om de klant tevreden te maken.
Geweldig gemonteerd een goed op elkaar ingespeeld TOP
snelle en degelijke montage van dakkapel (eeder) en nieuw raam/kozijn nu.
Eerste kwaliteit materiaal en vaklieden. Levering en installatie precies op tijd en volgens wens. Zeer goed. Vriendelijk en correct.
Vakkundig en luisteren naar wensen van klant
In zijn algemeenheid zijn wij tevreden op enkele kleinigheden na.
Prettige presentatie/huisbezoeken door de verkoper.