Alles is netjes verzorgt en werd opgeruimd.
Was prima zoals het personeel werkten. Zeer behulpzaam en aardig
Damen en Groen reageerde snel en eerlijk op onze offerte-aanvraag. Het eerste gesprek was openhartig. Na het tekenen van de offerte is het contact altijd duidelijk en optimaal geweest, tot en met de eind-montage.
Vanaf de offerte uitstekende service.
Vriendelijke rappe verkoper met verstand van zaken. Een prettige bijkomstigheid is dat de verkoper op elk gewenst tijdstip aan huis komt. Ter plekke inventariseert en een offerte maakt. Niks 14 dagen wachten op een offerte, maar meteen. Zo kan er even over nagepraat worden en kan er een toelichting op de offerte worden gegeven. Daarnaast was dit bedrijf het enige !! bedrijf dat niet af-gaf op concurrenten maar uit ging van hun eigen kracht. In tegenstelling tot andere aanbieders die mij vooral wisten te vertellen wat er aan hun concurrenten niet deugde. Persoonlijk vind ik dat een zwaktebod. Deze firma deed/doet dat niet. Zij leveren vakwerk met zeer vriendelijke monteurs die graag een bakje koffie aangeboden krijgen. Vriendelijk, gezellig, schoon en zeer beleeft. Hulde
Donderdag 10 juli zijn er op de 1e verdieping 2 ramen vervangen door kunststof kozijnen van Damen en Groen. De montage is uitgevoerd door Michel en Chris, twee ervaren vakmensen die hun vak verstaan,. Zij werkten achter elkaar door en samen hebben zij voor een uitstekend resultaat gezorgd. De kwaliteit van de kozijnen is perfect en een meerwaarde voor ieder huis. Ik raad het iedereen aan om "het te doen met de kozijnen van Damen en Groen"
Zou het op prijs stellen als Freek mij na de vacantie zou bellen om het e.e.a. Toe te lichten
harde werkers , nemen geen of nauwelijks koffie , vriendelijk
We hebben een zeer goede ervaring met Damen en Groen. We zijn zeer goed geholpen van het begin tot het eind echt een klasse bedrijf die we zeker aanbevelen!
Damen en Groen is bij ons voor de 3e keer geweest voor het plaatsen van kunststof kozijnen. 1e keer voor 2e verdieping en dakkapel . 2e keer voor 1e verdieping en het plaatsen van openslaande deuren . 3e keer voor het plaatsen van achterpui en de garage. alle keren is dit gebeurd naar volle tevredenheid. alles werd keurig afgewerkt van binnen en alle troep en afval werd na het plaatsen van de kozijnen netjes opgeruimd en meegenomen. Positief vind ik dat de monteurs geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Zij maken hun werk af en laten de klant niet achter met onafgemaakte zaken waarbij niet op de klok gekeken wordt.
Montagepersoneel zijn harde werkers en leveren prima werk
Komt afspraken goed na, denken mee en adviseren.
De kozijnen zijn door eigen personeel van Damen en Groen geplaatst, dit heeft als groot voordeel dat je zaken doet met 1 bedrijf cq persoon. Het personeel is professioneel en heeft de kozijnen met zorg geplaatst. De afwerking is netjes en goed uitgevoerd, zowel buiten als binnen. Alle bouwmaterialen en oude kozijnen zijn door het bedrijf meegenomen. Er hoeft geen aanbetaling te worden gedaan waardoor je als klant weinig tot geen risico loopt dat je je geld kwijt bent als het bedrijf het werk niet zou uitvoeren.
In onze woning hebben wij diverse aannemers aan het werk gehad ivm inbraakschade. Damen en Groen is het eerste bedrijf dat naar ons oordeel volledig professioneel heeft geopereerd. Offerte, voorbereiding, extra controle op meting, gebruikte materialen, montage en afwerking is tiptop in orde. De communicatie verliep uiterst correct en men hield zich aan de afspraken. De beoordeling die wij geven is volledig verdiend.
Weer prima geregeld.
Vakkundig en correct personeel
Op tijd en volgens afspraak geleverd. Problemen met communicatie heel goed opgelost door Patrick, montage medewerkers heel goed gedaan netjes en vakmanschaap getoond. zeker een goed adviseur, ik ben een zeer tevreden klant.
Nette plaatsing van kunststof kozijnen boven in m'n huis. Duidelijke afspraken gemaakt en snelle service. Oog voor detail en dat ook netjes afwerken. Erg prettige samenwerking
Nette werk wijze,goed resultaat voor een mooie prijs
Over nazorg en garantie kan ik nog geen mening geven.pui is net geplaatst,en ruit net vervangen
Voor wat betreft het uiterlijk, de kwaliteit en de afwerking ben ik uitermate positief. Jullie mogen weliswaar niet de goedkoopste zijn, maar de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik ben tevens zeer positief over de vriendelijkheid, vakkundigheid en werkwijze van jullie personeel. Daarnaast waren ze ook nog erg gezellig.