Leuke verkoper, zeer beteokken dachten wij.
beste Fam. Kolk, wij schrikken van uw reactie, wij hebben er alles aan gedaan om de pui te laten werken zoals het hoort, vandaar dat wij ook direct de fabrikant hebben ingeschakeld, het is vervelend dat het langer heeft geduurd maar wij hebben geen zeggen schap over hun agenda, wat betreft de betaling, wij hebben geen aanbetaling gevraagd, u heeft na de werkzaamheden zelf het bedrag aan ons over gemaakt, er zal dan toch tevredenheid zijn geweest bij u heeft u nog vragen u kunt ons ten aller tijde bellen met vriendelijke groet freek groen
Zowel deur,als kozijnen door dit bedrijf laten vervangen,mooie kwaliteit en goed geplaatst.
Alles was duidelijk, en iedereen was vriendelijk, ze gingen netjes te werk en een mooie prijs.
Goede uitleg door verkoper en goed personeel voor de montage
Goed advies, denkt mee, goede prijs kwaliteit verhouding, nette werklui, uitstekende service
Er is goed geluisterd naar de wensen bij het opnemen van de opdracht. De klussers hebben het vervolgens keurig gedaan. Vrolijke, communicatieve jongens die alles supernetjes hebben achtergelaten. Geen chagrijnen over, maar vrolijke Fransen die intussen keihard doorwerken, dat stel ik zeer op prijs.
Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de montage!
Het plaatsen van de schuifpui is op een uitstekende wijze voorbereid. Het plaatsen van de pui is prima verlopen. 2 echte vak mensen zorgden voor kwaliteit. Tevens verhielpen zij een klein klusje in de schuur. Bij een volgend project, zal ik zeker aangeven om deze 2 heren wederom de klus te laten klaren. Ook de afwerking en het schoon opleveren was prima verzorgd. Het eind resultaat is echt geweldig. De lichtinval is fenomenaal. De investering op alle gebied, meer dan waard.
Snelle korte lijnen.
snelle levering, kozijnen zien er goed uit nazorg en garantie nog niet te bepalen
Goede offerte prijs kwaliteit verhouding goed. Goed gesprek met Patrick👍
Veruit de goedkoopste en zeer vakkundig. Vrolijk personeel die weten wat ze doen. Ik zou Damen en Groen bij iedereen aanbevelen!!!
Fijne mensen. Zowel van de offerte als de montage. Hebben oog voor detail en wensen van de klant.
Men hield zich aan de afspraken
Net bedrijf die een goed gevoel geeft zonder gepush. Vriendelijke en hard werkende jongens die een prachtige dakkapel en nokverhoging in elkaar hebben gezet.
duidelijke informatie van de vertegenwoordiger. goede afspraken. heel netjes werkende monteurs, vakkundig, alles na afloop opgeruimd, en het is prachtig, we zijn hier heel blij mee.
Goede presentatie, goede offerte, snelle levering. Probleemloze montage, goede afwerking, dus geen enkele wanklank.
Was wat onduidelijkheid over stukje afwerking, is perfect afgehandeld.
Damen & Groen levert een mooi product voor een mooie prijs, alles is heel netjes afgewerkt en ziet er kwalitatief goed ui.
Oplossend vermogen van de monteur die na akkoord van offerte is geweest is hoog.Vakman met veel ervaring