Goede voorlichting en vakkundige plaatsing van de ramen
Het afgeleverde werk is goed. De afgesproken manier van leveren in fasen wordt goed nagekomen. Ook de opruiming van alle afval na afloop van het werk is een pluim waard. Ook nadat een probleem is ontstaan wordt hier per telefoon dit goed opgelost. Conclusie wij zijn meer dan tevreden met het geleverde werk
Werken netjes en luisteren naar de wens klant en denken mee
Binnen 2 dagen onze houten gevelbekleding netjes vervangen voor kunststof.
Goed product voor een eerlijke prijs
zeer rustig en netjes personeel
Na het plaatsen van een schuifpui bij de buren, waren wij direct verkocht. Een snelle afspraak kwam tot stand en er werd direct zaken gedaan! Het plaatsen, door dezelfde personen als bij de buren, verliep perfect!!!! Ook de nazorg, door de verkeerd geleverde horren, verliep prima.
Ik vind de keuzen in verschil van profiel en de deskundige hulp hierbij uitstekend. Alternatieven werden ook voorgelegd zodat het niet om de prijs gaat maar tevredenheid van de klant met het product. Goede uitleg offerte en prima klanten contact. Kees Brobbel is een echte sales man met oog voor de klant en zijn product. De monteurs waren keurig in omgang en luisterde goed na de wensen van de klant en onderhielden door de dag heen goed contact over de lopende zaken.
Tijdens de offerte opnamen een fijn gesprek gehad met de verkoper genaamd Kees. Deze was totaal niet opdringerig in tegenstelling van de verkopers van andere bedrijven. De ramen en deuren waren snel gelevend i.v.m. de uitgerekende datum van onze zwangerschap. Deze konden ze ook super snel plaatsen. 8 ramen en 2 deuren hadden ze in 2 dagen en 1 ochtend geplaatst met 2 man, Top!
Dat is eigenlijk niet nodig als je de bovenstaande beoordeling bekijkt ! Ja toch ? IK hoef daar niets aan toe te voegen. Wij zijn op alle fronten uiterst tevreden. Toch nog maar een keer: klantgerichtheid,uitleg,materiaal,deskundigheid,netheid,gezelligheid waren allemaal TOP
Vriendelijke mensen en er wordt goed werk geleverd en het eindresultaat is naar verwachting.
Een bedrijf wat doet wat het beloofd, meedenkt en flexibel is al het om aanpassen gaat naar specifieke vragen. Een goed geolied team van 4 mensen die niet alleen vakkundig zijn, maar ook respectvol en vriendelijk. Een tevreden klant als de harde werkers om 16.30 uur weer vertrekken.
Bij mij in Tiel is in de dakkapel een nieuw kunststof kozijn geplaatst. Complimenten over de gehele gang van zaken! De adviesgesprekken waren perfect (dank Patrick), overleg en afstemming uitstekend geregeld en bij plaatsing mocht ik 2 vakkundige en heel leuke gasten ontvangen. Super netjes gewerkt, ook bij plaatsing perfect overleg en afstemming. Voor mij perfect resultaat.
Topbedrijf! Ze namen echt de tijd voor ons. Van het eerste bezoek bij ons thuis tot het monteren van de kozijnen voelden en zagen wij de kennis en het vakmanschap van dit bedrijf. Wij zijn zeer tevreden. In een van de glazen ontdekten wij 2 weken later een kras. De nieuwe ruit werd onmiddelijk besteld en is momenteel onderweg. Nog is dus niet alles afgehandeld maar wij voorzien geen moeilijkheden.
Installatie personeel zijn echte vakmannen met jaren ervaring en werken zeer netjes, hard en zijn bovenal aardige/vriendelijke gasten.
Een prettige manier van werken. De kozijnen zijn netjes geplaatst.
Montage is prima verlopen. Keurig net en vriendelijke monteurs.
1. heel fijn dat bezoek voor informatie/offerte in avonduren kan 2. duidelijke en volledige informatie en showen materiaal bij vrijblijvende bezoek / opvraag offerte 3. goede communicatie, zowel telefonisch als per mail 4. Goede vaklui die niet snel tevreden zijn als het niet helemaal zit zoals het hoort te zitten / blijven zoeken naar een nog betere oplossing (in ons geval: scheve gevel) 5. Alles wordt netjes veegschoon achtergelaten 6. Einde dag telefonische navraag door Damen & Groen of alles naar wens is/was
Vrij prijzig maar je wordt dan ook prima ontzorgd. Alle mogelijkheden worden doorgenomen, vervolgens wordt de boel opgemeten en een afspraak gemaakt voor plaatsing. De jongens werken goed door en weten wat ze doen. Prima ervaring, goed resultaat.
Ze hebben het netjes binnen twee dagen gedaan(8 ramen+4deuren).
Deskundige , nette en snelwerkende monteurs