netjes geplaatst en ook netjes afgewerkt en ook de troep netjes opgeruimd
Personeel werkt snel/vlot en schoon. Zijn goed bereikbaar, klantvriendelijk.
Als u op zoek bent naar een bedrijf om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen, dan kunt u stoppen met zoeken. U heeft met Damen en Groen de juiste al gevonden! Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen ben ik heel tevreden. Verkoper Cees heeft me voorzien van heel veel informatie en een prima offerte gemaakt. Het besluit wie je uiteindelijk de opdracht geeft (er waren 6 bedrijven bij me langs geweest) is toch een gevoels kwestie. Maar de beloftes van Cees zijn ruimschoots goed gemaakt. De monteurs Jan en Laurens hebben de kozijnen (hele woning) geplaatst in 4 dagen. Goede vaklui, die meedenken om tot goede oplossingen te komen. Alles heel mooi afgewerkt, boven verwachting. Afgezien van het stof, logisch natuurlijk, ruimden ze ook alles netjes op. Al met al ben ik blij dat ik voor Damen en Groen heb gekozen. Het resultaat is super, grote complimenten!
Duidelijke offerte. Werk goed uitgevoerd. Denken mee.
We hebben erg goede afspraken kunnen maken. De offerte was scherp t.o.v. andere aanbieders. Het uitvoerend personeel was in een woord fantastisch! Als er iets tegenzat hoorde je geen gemopper, maar kwamen ze razendsnel met een oplossing. Ze waren uiterst vriendelijk en zelfs gezellig. Ze hebben (uiteraard buiten het stof om) alles keurig achtergelaten. Ik heb de installatie als zeer voorspoedig en prettig ervaren.
van 2 dakkapellen de kozijnen vervangen door kunststof en 1 dakkapel geheel gerenoveerd met kunststof. Kan alleen maar positief zijn. Mooie kwaliteit en kundig personeel.
Prima bedrijf, alles perfect afgewerkt. Vakkundig personeel
Goede service, en afspraken worden nagekomen.
Het aanmeten van onze jaren '30 voordeur met een nogal afwijkende maat, is vlekkeloos verlopen.
de gesprekken waren goed verlopen. de jongens die gemonteerd hebben waren zeer goed en netjes. ik ben zeer tevreden.
Vanaf eerste contact goed verlopen. Vriendelijke collega's
Gezien beoordeling nets aan bovenstaande toe te voegen
Wij hebben in overleg met een adviseur van Damen en Groen een dakkapel samengesteld. Vanaf het moment van bestelling tot de plaatsing van onze dakkapel is alles vakkundig en volgens afspraak verlopen. Wij zijn boven verwachting tevreden met onze mooie dakkapel. Mede ook dankzij de vakkundige plaatsing door de 2 werknemers die de dakkapel geplaatst hebben. Damen en Groen is wat ons betreft dan ook een absolute aanrader!
Goed advies gekregen over de mogelijkheden die er waren en we hadden meteen veel vertrouwen. We konden alles uit handen geven want we kregen te horen dat D&G er wat moois van ging maken, en dat is ze ook zeker gelukt. Mijn overige kozijnen laat ik waarschijnlijk ook doen door D&G en zal ze zeker aanbevelen.
duidelijke offerte en nette installateurs
bereid om verder te denken met lastige situaties. mooie producten en geheel ontzorgt. indien fouten of gebreken aanwezig worden meteen keurig opgelost.
Harde werkers. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Vaklui en vriendelijk. Alles efficiënt geregeld. Van kraan tot plaatsen
zeer goed
Cees de verkoper is superaardig en spontaan, weet waar hij over praat. De monteurs harde werkers en zeer vriendelijk. Hebben voor mij het rolgordijn opgehangen wat niet tot hun werkzaamheden behoort.
De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het produkt en eind resultaat.
Alles super verlopen. Positieve monteur. Zeer tevreden!