In onze straat had Damen en Groen al bij 3 buren de kozijnen tot tevredenheid vervangen. Ik heb daarom ook contact opgenomen en kreeg een aantrekkelijke offerte. Kozijnen/Raam vervangen gaat snel. meeste tijd zit in afwerking - daar ben ik heel blij mee (netjes)
Vanaf het eerste contact t/m de montage een goed gevoel overgehouden. Sprong er in positieve zin uit t.o.v. diverse eerdere ervaringen met collega-leveranciers.
Vroeg begonnen en vroeg klaar. Zoals gezegd, met een dag stond onze dakkapel erop. Alles netjes afgevoerd en opgeruimd. En de dakkapel, super mooi.
personeel goed en netjes kozijnen goed kennis maken met bedrijf thuis,uitleg prima en en nam zijn tijd.
Prima bedrijf heel goed en kundig personeel. Ik geef nooit een 10 want er moet niet verslapt worden maar was gewoon top.
Diverse offertes opgevraagd. damen&groen was het meest voordelig in ons geval. Gekozen voor dakkapel zonder binnenafwerking want budget wat we hadden was niet onbeperkt. Alles verliep geheel volgens afspraak. smorgens om 8h kwamen de werknemers aan de deur. Direct aan de slag en om 1330 stond de dakkapel erop. werklui waren ook vriendelijk en helder in communicatie. Ook goed overweg met onze honden. Geheel straalt wel vertrouwen uit. De dakkapel is naar tevredenheid geplaatst.
wij kennen het bedrijf van een vorige klus en zijn ook nu na een paar jaar wederom weer erg tevreden. Vlot gewerkt en netjes.
Alles is keurig afgewerkt en gemonteerd.
Dakkapel laten plaatsen door damen en groen netjes en vakkundig geplaatst. Zou het iedereen aanraden
Vriendelijke en professionele mensen. Die alles netjes en vakkundig geplaatst hebben , en het oude kozijn en deur meegenomen hebben, en alles netjes opgeruimd achtergelaten hebben
goed bedrijf kundig
Snel geregeld. Keurig afgewerkt
Goede kwaliteit materiaal,en snelheid van plaatsen
Uitleg over de mogelijkheden kunststof / aluminium. Montage verloopt professioneel en volgens wens.
Goed bedrijf hoeft niet vooruit te betalen Geef meer vertrouwen op klanten. Pas na montage betalen .👍👍👍👍👍👍👍
Na een enthousiast offerte gesprek met telefonische opvolging over de mogelijkheden is binnen de afgesproken termijn het werk professioneel maar tevredenheid uitgevoerd
goed en snel werk geleverd en netjes gewerkt
Goed geregeld allemaal. Afwerking schuifpui ook keurig
De deur en het raam waren echt super snel geïnstalleerd....
Meest positieve is het eindresultaat, maar als bonus postitieve ervaring konden de kozijnen eerder gemonteerd/geleverd worden dan voorspeld was en was het montagepersoneel super snel klaar. Er stond twee dagen voor, en halverwege de tweede dag zat ik tevreden naar een afgeronde klus te kijken.
prima service
Ben erg tevreden hoe het allemaal gegaan is
Er wordt netjes en efficient gewerkt met aandacht voor het feit dat er niet de bouw gewerkt wordt maar in een woning die bewoond wordt