Gewoon goed!
Wij hebben twee kunstofkozijnen laten plaatsen en een aantal ramen laten vervangen naar HR++glas. Tevens de waterslagen laten vervangen. De levering van de materialen was compleet. Het plaatsen ging snel en vakkundig. Alle rommel was na afloop weer opgeruimd en het afval werd meegenomen.
Respect ondanks regen en noodweer toch door werken.Goede afwerking.Erg vriendelijk en beleefd personeel een aanrader voor iedereen die twijfelt aan nieuwe kozijnen
Uitstekend werk verricht de hele boven verdieping kunststof kozijnen gezet,zou het iedereen aanraden.
Prima !
Al jaren klant bij jullie dat zegt genoeg.
Ze hebben bij ons een kunststof schuur deur geplaatst een eerste klas vakman die weet waar hij mee bezig is. Wij hebben een fijne ervaring voor de uitgevoerde werkzaamheden. met een erg mooi eind resultaat.
Enige tijd geleden hebben wij onze erg oude kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Welk bedrijf laat je dan komen? We hebben meerdere offertes laten maken. Damen en Groen kwam daarbij als beste uit de bus. Kevin kwam bij ons thuis, luisterde naar onze wensen en maakte ter plekke een offerte. Dat vonden wij prettig, want bij andere aanbieders zaten we soms wel twee weken te wachten. Aan de hand van de offerte hebben we besloten om met hen het avontuur aan te gaan. Na het intakegesprek is er een opmeter gekomen die alles heel precies heeft opgemeten. Ook hij luisterde naar onze wensen en heeft in zijn meting deze direct verwerkt. Uiteindelijk kwam de dag van plaatsing. Er kwamen twee vriendelijke beleefde monteurs (JW en Wouter ) die keurig werk hebben geleverd. Ze waren prettig in de omgang en dat is belangrijk omdat je toch drie dagen met elkaar optrekt. Zij begrepen heel goed dat wat voor hen dagelijks werk is voor ons heel spannend was en ze legden goed uit wat ze gingen doen. We hadden ons geen betere monteurs kunnen wensen. Onregelmatigheden die na het plaatsen naar bovenkwamen zijn keurig netjes en ook vlot opgelost. Wij vonden het een fijn bedrijf om zaken mee te doen en bevelen hen zeker aan! Bedankt voor de goede zorgen !
de samenwerking met damen&groen was ook goed zowel per telefoon en met de verkoper alleen jammer van de twee ruiten waar een barst inzat maar daar komen twee nieuwe voor
Vanaf het eerste gesprek had ik al een goede gevoel bij Damen en groen. Ze waren heel vriendelijk. Het werk was snel en netjes geleverd. Ik ben heel blij mee.
Gewoon alles goed vanaf eerste gesprek en opmeten tot en met uitvoering klus super kwaliteit!
Twee jaar geleden door Damen en Groen kozijnen laten plaatsen op de 1e verdieping waar we toen en nu nog steeds zeer tevreden over zijn. Mede hierdoor besloten om ook dit keer een schuifpui te laten plaatsen door Damen en Groen, hier hebben wij beslist geen spijt van gekregen want het is werkelijk vakwerk wat deze mannen afleveren !! Erg blij met het eindresultaat en wellicht tot een volgende klus!
Zeer goede ervaring ,goede vriendelijke vaklui ,laten alles ook netjes achter. Prima ,aanbeveling waardig
Prima werk geleverd. Vriendelijke monteurs. Netjes gewerkt, keurig afgewerkt.
Jongens hebben netjes beleefd en hart gewerkt
Prachtig werk geleverd. De kunststof kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden.
Er werden duidelijke afspraken gemaakt door Kevin, er werd binnen redelijke termijn geleverd, het personeel was vakkundig, creatief, vriendelijk, gezellig en harde werkers
Goed werk geleverd, we hebben nunog wel een probleem met de weigering van de kiepstand waar volgende week de monteur voor komt. En we hopen dat dit dan ook is opgelost!
Twee mannen (Ben & Jan) van Damen en Groen hebben een stuk muur uitgebroken en een tree-rail schuifpui gemonteerd. De klus viel tegen maar ze hebben stug doorgewerkt!
Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk. Toppers.
Alles precies volgens afspraak, tussentijdse en eindcontrole. Zeer tevreden.