De plaatsing + dakkapel zijn geweldig!

De monteurs die op de dag van de plaatsing zijn gekomen hebben heel veel van de slechte communicatie weer goed gemaakt. Het uiteindelijke resultaat van de dakkapel is werkelijk geweldig. Helaas hebben wij wel de ervaring dat de communicatie vanuit het bedrijf niet goed is gegaan. Van te voren dingen afgesproken die niet waar gemaakt zijn of konden worden. Hier zijn wij niet van op de hoogte gesteld. Dat is erg jammer want wij waren erg enthousiast over het bedrijf en de verkoper. Gelukkig hebben de monteurs en de dakkapel zelf heel veel weer goed gemaakt.

Perfecte service

Voor derde keer een dakkapel gekocht. Service nog steeds helemaal top. Verkoop gesprek wordt er met je mee gedacht aan oplossingen. De planning houd zich keurig aan afspraken zoals terug bellen, inplannen etc. En de mannen die de plaatsing doen zijn netjes, professioneel en maken het geheel compleet af. De rommel wordt keurig meegenomen. Top bedrijf met competitieve prijzen. Zeker een aanrader.

Wederom top!

Keurig geplaatst, netjes afgewerkt, top service en goede prijs! Vriendelijke mensen. Eerder al een dakkapel en een pui op de slaapkamer laten plaatsen, nu de raamkozijnen, voordeur en pui beneden. We vragen jullie zeker weer als we toe zijn aan een schuurdeur en de dakkapel achter.

Was elk bedrijf maar zo goed als Damen & Groen

Bij ingrijpende onderhoudswerkzaamheden zoek je naar een partij die een goed verhaal combineert met een duidelijke offerte. Die afspraken nakomt. Die je goed informeert over wat er gaat gebeuren en je daarbij adviseert op basis van heel veel ervaring. Onze drie opdrachten zijn allemaal volledig naar verwachting uitgevoerd door uitstekende werklui, binnen de gestelde termijn en conform de afspraken. Damen & Groen hebben waargemaakt wat ze ons beloofd hebben. Dus nogmaals; was elk bedrijf maar zo goed als Damen & Groen.

Fijne nette buitendienst, denkt mee, monteurs waren toppers!

Enige punten van feedback, Dak van dakkapel bleek toch slecht, moet alsnog vervangen worden. Terwijl ik de vraag had gesteld het dak te vervangen. Moeten we nu zelf gaan regelen, achteraf had ik dan liever gekozen voor een hele nieuwe dakkapel met een deugdelijk dak gelijk erop ipv renovatie. Nu is het nog niet af. Tweede punt: Nieuwe kozijnen liggen vol met zaagsel kan er boven zelf niet bij, was denk ik een kleine moeite om daar een doek langs te halen. Maar verder mooie afwerking.

Geweldige en snelle service.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn hier alle kozijnen aan de voorkant van de woning vervangen. Laurens en Brian hebben prima werk afgeleverd. Communicatie is goed zowel via de mail als via de telefoon. Wij zien jullie graag terug als de achterkant van de woning gedaan gaat worden.

Mooi product, teleurstellende uitvoering

wij waren naar aanleiding van onze gesprekken met de vertegenwoordiger van Damen en Groen enthousiast en keken uit naar de realisatie. Tijdens het plaatsen van de kozijnen zijn we helaas teleurgesteld in Damen en Groen. Er wordt zeer slordig omgegaan met onze woning en eigendommen. Afdekzeil wordt vrijwel direct weggehaald door de monteurs, en we hebben meerdere malen gereedschap van onze bedden (hoewel natuurlijk wel afgedekt met plastic) afgehaald dat daar door de monteurs neergezet was. We hebben veel schade aan het stucwerk (wat voor het oog is opgelost door brede afdekstrips eroverheen te plakken) en meerdere tegels in de badkamer zijn stuk gegaan. Dit moest de monteur zelf vervanger, terwijl hij aangaf geen tegelzetter te zijn. Beplanting om de woning is onnodig beschadigd (waar ruimte genoeg is wordt toch op de jonge planten gestaan). Tot slot vinden we veel kitresten op het kozijn en de dorpels, is er niet opgeruimd (trap lag 's avonds nog vol met gereedschap waardoor de doorgang werd versperd) en vinden we nu nog steeds overal schroeven om ons huis. Kortom: het is een mooi product, maar ik zou het plaatsen zeker niet door D&G laten uitvoeren!

vriendelijk en vaardige vakmensen.

er werd netjes gewerkt en zijn zeer tevreden over de gedane werkzaamheden.

Goede service en kundige monteurs.

vanaf het 1e gesprek goed gevoel gehad. Kon mijn wensen helder maken, geen overtuigende gesprekken want mijn budget was helder. Tip voor de monteurs, maak van een bed geen gereedschapstafel.

Prachtige pui, voordeur én kozijnen

Vanaf het eerste contact tot de oplevering alles gladjes verlopen. Eindresultaat is een geweldige grote pui, kozijnen en een voordeur helemaal zoals wij die voor ogen hadden. Keurige afwerking, goed overleg. Klantgericht bedrijf

Kwaliteit in mensen en materiaal

Alles ging vlot: het regelen van een afspraak, direct een offerte, en binnen twee maanden zitten de kozijnen er piekfijn in. Waarbij ik nog gewaarschuwd werd dat het misschien wat langer zou duren omdat de fabriek ivm corona gesloten was. Geen smoesjes, maar heldere communicatie. Aanrader!

Ze waren optijd , netjes , vriendelijk en rustige mannen . Echt netjes afgeleverd . Had al goede berichten over jullie vandaar dat ik jullie gekozen heb . Bedankt

Fijn bedrijf, we genieten nu van de mooie kozijnen met draaikiep ramen.

Erg tevreden. Verschillende afdelingen binnen het bedrijf werken goed samen sluit op elkaar aan. Na de plaatsing werden we nog gebeld door de verkoper of alles naar wens was verlopen, keurig. Kozijnen zien er strak uit. Blij met de draai kiep ramen. Heerlijk voor de zomer klaar dankzij de horren kunnen we genieten van een mug vrij huis.

Super!

Echte vakmensen. Komen hun afspraken na, denken in mogelijkheden, heel service gericht. Omliggende buren kwamen na plaatsing speciaal langs om hun bewondering uit te spreken hoe de mannen te werk zijn gegaan en wat ze van het resultaat vinden. Onze directe buren hebben exact dezelfde dakkapel, geplaatst door een ander bedrijf. Ik zeg met trots dat de afwerking van ons dakkapel vele malen mooier is. Een dikke aanrader!

Kwalitatief zeer goed en afspraken volledig nagekomen.

Het eerste kontakt gaf alle informatie en antwoorden die wij nodig hadden. Gemaakte afspraken werden volledig nagekomen. De medewerkers van het bedrijf werkten heel netjes, ook rekening houdende met ons, kwetsbare ouderen, in coronatijd.

Professioneel en vriendelijk

Prima ervaring met nieuwe kozijnen plaatsen. Vriendelijk en professioneel. Ik had 5 sterren gegeven als ze na het plastsen vd kozijnen ook alle schroeven uit de tuin hadden gehaald ivm onze kleine kinderen.

Geweldig!!

Werken netjes. Door de corona was er vertraging, maar toen er weer opgestart werd, kwamen ze heel snel het raam plaatsen. Zo liep mijn verbouwing geen vertraging op. Dank jullie wel!

Zeer professioneel bedrijf zowel in advies als uitvoering.

Geweldig!

Goede service! Van het tekenen tot het opleveren van de kozijnen. Mooi product. Snel ingebouwd! Zelfs na het plaatsen nog mogelijkheid om te bellen bij vragen.

Goede service en harde werkers!

De heren hebben ons dakkapel netjes opgeleverd. Er was een probleempje met het bekleden van ons bestaande dakkapel en dat is ook ter plekke netjes opgelost. Wij zijn super tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Werkelijk super

Bijzonder vriendelijke, netjeswerkende en kundige monteurs. Niets dan lof. Perfect gewerkt en keurig opgeleverd. Kontakt met bedrijf ook uiterst korrekt. Hartelijk dank. Uiterst tevreden. R. M.de Waard

Van eerste contact via de telefoon t/m oplevering keurig in orde!

Mijn ervaring is zeer positief. De kozijnen zijn erg mooi en het geheel is netjes afgewerkt.

We zijn erg blij en tevreden over het resultaat

Damen en Groen levert vanaf de offerte tot aan de afwerking prima kwaliteit. Het hele huis heeft nieuwe kozijnen en alle boeiboorden zijn vervangen. Er wordt keurig netjes gewerkt en alles volgens opdracht. De prijs kwaliteit is ver boven gemiddeld. De kozijnen zijn keurig geplaatst en de afwerking is prachtig. Een dikke pluim voor Damen en Groen

Prima!!!

Bij ons zijn door Damen en Groen aan de voorkant van ons huis nieuwe kozijnen geplaatst plus nog een zijraam en een badkamerraam.vorig jaar is er aan de achterkant een schuifpui geplaatst en nieuwe kozijnen bij de slaapkamers.Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de afhandeling door Damen en Groen.Als er dan toch een kleinigheidje is met 1 van de ramen,maken ze snel een afspraak en lossen het op.Alles wat in de toekomst nog aan ons huis gedaan moet worden,bv nieuwe voordeur en achterdeur,zullen we zeker door Damen en Groen laten doen.!!!

Vak mannen . Weten waar ze het over hebben

Zeer vriendelijke mensen. Weten waar ze mee bezig zijn in hun vak.

Industrieweg 13

4104AP Culemborg