Aardige mensen en goed materiaal

Goed, degelijk en duidelijk

Een nieuw huis en een mooie ervaring rijker!

Het was hard nodig om alle kozijnen te vervangen van ons huis uit 1973. Dankzij Damen en Groen hebben wij een nieuw huis gekregen. Wat een vakmensen! Het hele proces van begin tot oplevering is heel soepel verlopen. Vanaf het eerste contact met Cees tot aan de inmeter Freek en de monteurs Ben, Arie, Jan, Brian en Sil, verliep de verbouwing als een geoliede machine. Op alle fronten wordt er meegedacht en er kan snel geschakeld worden als iets anders moet dan in eerste instantie bedacht. Echt petje af voor Ben die alle dagen alles onder controle had en Arie, Jan, Brian en Sil, samen hebben zij een mooi project neergezet echt teamwork! Allemaal harde werkers, vriendelijk en accuraat. Alles wordt heel netjes afgewerkt en opgeruimd. Tot op het laatst is er de focus om een mooi resultaat neer te zetten en te zorgen dat de klant tevreden is. Super verlopen allemaal!

Prachtig materiaal en snelle vakkundige plaatsing

De monteurs waren precies op tijd, werkten uiterst efficient en zorgden voor heel weinig overlast. Alles ziet er prachtig uit, ook de afwerking van de vensterbanken.

Gisteren ons laatste project de schuifpui.Nu door het hele huis kunstofkozijnen super tevreden over alles.Netjes afgeleverd en gezellig personeel.Top gedaan. ZEER ZEKER AAN TE RADEN.

Prima bedrijf in alles

Duidelijk en goede uitleg van Kevin bij de verkoopuitleg. Vakwerk van de monteurs bij de plaatsing van de deuren en kozijnen. Ook de afwerking is prima in orde.

Erg blij met mijn nieuwe kozijnen.

In korte tijd hebben de mannen 2 schitterende kozijnen geplaatst. Het hele proces, van bestellen tot en met de montage, is volgens afspraak verlopen.

Onze dakkapel prima geplaatst en vriendelijke monteurs met verstand van zaken.

Absolute aanrader!!

Wij hebben ons hele huis laten doen inclusief groot dakkapel door Damen & Groen. Vanaf dag 1 enorm tevreden! Hardwerkende, vriendelijke vakmensen die ook meedachten in het geheel. Maar ook alles netjes geplaatst, goed advies gekregen kortom een absolute aanrader. En wij gaan nu genieten van ons 'nieuwe' huis!

Zij komen de afspraak na

Kennismaking met het bedrijf “Damen & Groen Kozijn” door Kees Brogel, door zijn voorlichting / advies over de kozijn en de vrije keuze die wij mogen/kunnen maken. De monteurs leveren vakwerk en klantvriendelijk. Na het plaatsen van de kozijnen en ramen, zagen wij dat ze verkeerde raam geplaatst. Dit doorgegeven en in korte termijn een andere raam geplaatst. Kortom is vanaf dag 1 top!

Prima werk afgeleverd.

Er is zeer netjes gewerkt. Ik ben erg tevreden.

Vakkundig en klantgericht

In juli hebben we de offerte gekregen van een voordeur 2 vaste ramen en een draaikiep raam. Met de mededeling dat pas in januari geplaatst zou kunnen worden. Doordat ze eerder een dakkapel renovatie hadden gedaan gingen we akkoord. Tot onze verbazing kon de klus begin november al geklaard worden. We werden bij de afwerking erbij gehaald hoe we het wilden hebben. Kortom mooie afwerking vanwege de vakkundige werklieden. Kan Damen en Groen zeker aanbevelen.

Goede kwaliteit en er is netjes gewerkt.

Nieuwe kozijnen zien er goed uit, er is netjes gewerkt. Afwerking is mooi (kitranden e.d.).

Bij meningsverschil bij aflevering ,starre houding van de leiding.

Bij het plaatsen van een kozijn bleek de afwerking niet correct te zijn.De firma houdt vol dat het kozijn goed geplaatst is,wat niet waar is,

zeer tevreden over renovatie van mijn dakkapel prima werk

Zeer beleefd en goed personeel

nooit gedacht dat ik blij zou zijn met kunststof kozijnen

Ons huis ziet er nog steeds ouderwets gezellig uit. De kunststofkozijnen zien er heel natuurlijk uit. En nu zitten we binnen nog iets warmer. De mensen van Damen & Groen: leuke mensen heel gewoon en goed

Vakkundige plaatsing en netjes afgewerkt

Wij hebben een drietal kozijnen en openslaande deuren door D&G laten plaatsen en zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de kozijnen, de vakkundigheid van de monteurs en de algehele afwerking. Het hele traject van begin tot eind was een prettige ervaring. Wij hebben plannen om in de nabije toekomst, de resterende kozijnen ook te laten doen, en zullen dus hoogstwaarschijnlijk weer voor D&G kiezen voor die werkzaamheden! :)

De plaatsing + dakkapel zijn geweldig!

De monteurs die op de dag van de plaatsing zijn gekomen hebben heel veel van de slechte communicatie weer goed gemaakt. Het uiteindelijke resultaat van de dakkapel is werkelijk geweldig. Helaas hebben wij wel de ervaring dat de communicatie vanuit het bedrijf niet goed is gegaan. Van te voren dingen afgesproken die niet waar gemaakt zijn of konden worden. Hier zijn wij niet van op de hoogte gesteld. Dat is erg jammer want wij waren erg enthousiast over het bedrijf en de verkoper. Gelukkig hebben de monteurs en de dakkapel zelf heel veel weer goed gemaakt.

Perfecte service

Voor derde keer een dakkapel gekocht. Service nog steeds helemaal top. Verkoop gesprek wordt er met je mee gedacht aan oplossingen. De planning houd zich keurig aan afspraken zoals terug bellen, inplannen etc. En de mannen die de plaatsing doen zijn netjes, professioneel en maken het geheel compleet af. De rommel wordt keurig meegenomen. Top bedrijf met competitieve prijzen. Zeker een aanrader.

Wederom top!

Keurig geplaatst, netjes afgewerkt, top service en goede prijs! Vriendelijke mensen. Eerder al een dakkapel en een pui op de slaapkamer laten plaatsen, nu de raamkozijnen, voordeur en pui beneden. We vragen jullie zeker weer als we toe zijn aan een schuurdeur en de dakkapel achter.

Was elk bedrijf maar zo goed als Damen & Groen

Bij ingrijpende onderhoudswerkzaamheden zoek je naar een partij die een goed verhaal combineert met een duidelijke offerte. Die afspraken nakomt. Die je goed informeert over wat er gaat gebeuren en je daarbij adviseert op basis van heel veel ervaring. Onze drie opdrachten zijn allemaal volledig naar verwachting uitgevoerd door uitstekende werklui, binnen de gestelde termijn en conform de afspraken. Damen & Groen hebben waargemaakt wat ze ons beloofd hebben. Dus nogmaals; was elk bedrijf maar zo goed als Damen & Groen.

Fijne nette buitendienst, denkt mee, monteurs waren toppers!

Enige punten van feedback, Dak van dakkapel bleek toch slecht, moet alsnog vervangen worden. Terwijl ik de vraag had gesteld het dak te vervangen. Moeten we nu zelf gaan regelen, achteraf had ik dan liever gekozen voor een hele nieuwe dakkapel met een deugdelijk dak gelijk erop ipv renovatie. Nu is het nog niet af. Tweede punt: Nieuwe kozijnen liggen vol met zaagsel kan er boven zelf niet bij, was denk ik een kleine moeite om daar een doek langs te halen. Maar verder mooie afwerking.

Geweldige en snelle service.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn hier alle kozijnen aan de voorkant van de woning vervangen. Laurens en Brian hebben prima werk afgeleverd. Communicatie is goed zowel via de mail als via de telefoon. Wij zien jullie graag terug als de achterkant van de woning gedaan gaat worden.

Mooi product, teleurstellende uitvoering

wij waren naar aanleiding van onze gesprekken met de vertegenwoordiger van Damen en Groen enthousiast en keken uit naar de realisatie. Tijdens het plaatsen van de kozijnen zijn we helaas teleurgesteld in Damen en Groen. Er wordt zeer slordig omgegaan met onze woning en eigendommen. Afdekzeil wordt vrijwel direct weggehaald door de monteurs, en we hebben meerdere malen gereedschap van onze bedden (hoewel natuurlijk wel afgedekt met plastic) afgehaald dat daar door de monteurs neergezet was. We hebben veel schade aan het stucwerk (wat voor het oog is opgelost door brede afdekstrips eroverheen te plakken) en meerdere tegels in de badkamer zijn stuk gegaan. Dit moest de monteur zelf vervanger, terwijl hij aangaf geen tegelzetter te zijn. Beplanting om de woning is onnodig beschadigd (waar ruimte genoeg is wordt toch op de jonge planten gestaan). Tot slot vinden we veel kitresten op het kozijn en de dorpels, is er niet opgeruimd (trap lag 's avonds nog vol met gereedschap waardoor de doorgang werd versperd) en vinden we nu nog steeds overal schroeven om ons huis. Kortom: het is een mooi product, maar ik zou het plaatsen zeker niet door D&G laten uitvoeren!

vriendelijk en vaardige vakmensen.

er werd netjes gewerkt en zijn zeer tevreden over de gedane werkzaamheden.

Goede service en kundige monteurs.

vanaf het 1e gesprek goed gevoel gehad. Kon mijn wensen helder maken, geen overtuigende gesprekken want mijn budget was helder. Tip voor de monteurs, maak van een bed geen gereedschapstafel.

Industrieweg 13

4104AP Culemborg