10

Goede service en harde werkers!

De heren hebben ons dakkapel netjes opgeleverd. Er was een probleempje met het bekleden van ons bestaande dakkapel en dat is ook ter plekke netjes opgelost. Wij zijn super tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkelijk super

Bijzonder vriendelijke, netjeswerkende en kundige monteurs. Niets dan lof. Perfect gewerkt en keurig opgeleverd. Kontakt met bedrijf ook uiterst korrekt. Hartelijk dank. Uiterst tevreden. R. M.de Waard

 • Aanbevelen? Ja
10

Van eerste contact via de telefoon t/m oplevering keurig in orde!

Mijn ervaring is zeer positief. De kozijnen zijn erg mooi en het geheel is netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn erg blij en tevreden over het resultaat

Damen en Groen levert vanaf de offerte tot aan de afwerking prima kwaliteit. Het hele huis heeft nieuwe kozijnen en alle boeiboorden zijn vervangen. Er wordt keurig netjes gewerkt en alles volgens opdracht. De prijs kwaliteit is ver boven gemiddeld. De kozijnen zijn keurig geplaatst en de afwerking is prachtig. Een dikke pluim voor Damen en Groen

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima!!!

Bij ons zijn door Damen en Groen aan de voorkant van ons huis nieuwe kozijnen geplaatst plus nog een zijraam en een badkamerraam.vorig jaar is er aan de achterkant een schuifpui geplaatst en nieuwe kozijnen bij de slaapkamers.Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de afhandeling door Damen en Groen.Als er dan toch een kleinigheidje is met 1 van de ramen,maken ze snel een afspraak en lossen het op.Alles wat in de toekomst nog aan ons huis gedaan moet worden,bv nieuwe voordeur en achterdeur,zullen we zeker door Damen en Groen laten doen.!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vak mannen . Weten waar ze het over hebben

Zeer vriendelijke mensen. Weten waar ze mee bezig zijn in hun vak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van a t/m z

Van begin tot het nu is het duidelijk wat er gebeurd en wat de kosten zijn. Afgelopen week is het eerste gedeelte geplaatst en ziet er allemaal prima uit! Leuke mensen, die echt vakwerk leveren. Kijken nu al uit naar de dakkapellen die geplaatst gaan worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, Vriendelijk dank voor het vertrouwen. Heel veel plezier met jullie nieuwe deur en gevelbekleding. Op naar het dakkapel :-). Vriendelijke groet , Damen en Groen B.V.

8

Goed en betrouwbaar bedrijf!

Goede service. Ze doen wat ze zeggen. Heel klantvriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Barbara , Vriendelijk voor je leuke reactie. Heel veel plezier van jullie nieuwe kozijnen en deuren. Vriendelijke Groet, Damen en Groen B.V.

10

vakbekwaam bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat

Na enkele fijne adviesgesprekken, waarbij erg veel mogelijk bleek, zijn alle kozijnen op zeer professionele wijze vervangen door kunststof exemplaren. Het plaatsen gebeurde in een ontspannen sfeer waarbij nooit de indruk werd gewekt onder tijdsdruk te staan, waar door het werk niet afgeraffeld werd. Ook de binnen afwerking is erg mooi uitgevoerd. De monteurs werken erg schoon. Wij hadden al na de adviesgesprekken een hoog gespannen verwachting van deze renovatie en het bedrijf en die is zelfs nog overtroffen. Kortom een vakbekwaam bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Nette beleefde vakmannen. Klus is zeer netjes gedaan en vooral snel! Alles ook netjes achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit voor kwaniteit

Na jaren overwegen om mijn raamkozijnen te verbouwen is het deze week dan eindelijk gebeurd. Dat begint bij offertes. 4 bedrijven heb ik gehad. Maar Cees bij Damen & Groen heeft het helemaal voor elkaar. Ik werd zelf getipt door mijn pedicure die zulke goede ervaringen met dit bedrijf had. En weet je wat ze heeft 110% gelijk gehad. 2 dagen zijn ze aan het werk geweest. Zelfs de vensterbank die ze mogelijk niet konden plaatsen vanwege de constructie van mijn muur is toch op een slimme manier geplaatst. Ze werken snel, ze werken netjes en laten het ook netjes achter. Dus als je een bedrijf zoekt voor een goede investering... ik zal ze echt adviseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig BEDRIJF

Damen&Groen doet wat ze beloven bij een offerte zowel door de verkoper als door de vakbekwame monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Alles ging goed, volgens afspraak. Mooi geworden, heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér goed

Zeer plezierig Timmerlieden waren erg meegaand

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Vanaf de offerte tot en met de uitvoering uitstekende ervaring. Prima geholpen door de vertegenwoordiger. Alles nagemeten bij een 2e afspraak. Over de monteurs niets dan lof. Ben, Jaan en Henk, uitstekend werk afgeleverd. Plezierig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden oven Damen en Groen en de geleverde schuifpui + ramen 1e etage. Kleine kanttekening : Communicatie kan beter. Kantoor moeilijk bereikbaar en niet alles wordt overlegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fraai eindresultaat

Wij hadden al eerder een dakkapel laten plaatsen door Damen & Groen maar voor onze nieuwe woning hadden wij nieuwe ramen en deuren nodig. De keuze is hierbij gevallen op kunststof. De monteurs werkten zo ongelovelijk hard en secuur! Binnen nog geen 4 dagen hadden ze 21 ramen en deuren in ons huis vervangen! Daarnaast zijn ze erg behulpzaam, vriendelijk en ze dachten met ons mee. Alles werd netjes afwerk-klaar opgeleverd. Wij zijn echt zeer tevreden over de kozijnen. Het is een mooie upgrade van onze nieuwe woning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en Professioneel

Dakkapel in een dag geplaatst, alles op orde aan het einde van de dag. Goed georganiseerde plaatsing. Al met al dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

vak mensen

zeer netjes opgeleverd, vaklui, goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Van het eerste contact voor een offerte tot het plaatsen van ons dakkapel hebben wij het team van Damen & Groen zeer prettig ervaren. Het dakkapel is precies zoals afgesproken en binnen de aangegeven levertijd geplaatst. Van verkoop tot installateur wordt er met vakmensen gewerkt. Wij raden Damen & Groen zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed en prettig

Kozijn van dakkapel is vervangen hetgeen bijzonder goed en vakkundig is gedaan. Offerte was duidelijk en alles is goed begeleid door Damen& Groen. Een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect afgeleverd en strak ingebouwd compliment voor het bedrijf

net personeel die de kozijnen prachtig hebben geinstalleerd netjes afgekid en alles opgeruimd en oude kozijnen en puin mee genomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hard werkende vrolijke jongens, mooi product

De derde maal dat we in zee gaan met dit bedrijf. Betekent dat we tevreden zijn. Prijs is goed, communicatie is goed, product is goed, werk is goed. Wij zijn weer tevreden. Kleine kanttekening; je merkt dat de jongens een hoge werkdruk hebben, dat zou iets minder mogen, (drie dagen gepland is niet 2,5!), en t zou fijn zijn als er op t eind iets meer aandacht aan t opruimen besteed wordt. Dat was alle drie de keren zo, maar zou dus zeker ook met de werkdruk te maken kunnen hebben. Voor de rest: topwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is top geregeld en uitgevoerd

Al vanaf het eerste gesprek met de vertegenwoordiger van het bedrijf, dit was echt (volgens mij) van beide zijde een heel erg open en prettig gesprek en daardoor voelde het gelijk vertrouwd. Over de uitvoering van de werkzaamheden niets anders dan lof. Alles liep op rolletjes, de mannen die de klus bij ons hebben uitgevoerd waren top. Alles was bespreekbaar, alles werd opgeruimd en wat natuurlijk het belangrijkste was, de plaatsing van de kozijnen leverde geen enkele problemen op. Ook de afwerking na plaatsing is keurig uitgevoerd. Ook de belangstelling van de vertegenwoordiger die tijdens de plaatsing nog even kwam informeren of alles naar wens verliep stelden wij zeer op prijs. Kortom, wij zijn 100% tevreden over Damen & Groen en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima begeleiding voor de uitvoering van mijn wensen.

Snelle reactie op mijn offerte aanvraag. Goede uitwerking van mijn wensen door uiterst vriendelijke en beleefde verkoper. Razendsnelle offerte toen mijn wensen uitgewerkt waren. Levering van het kozijn binnen de vertelde levertijd. Monteurs waren stipt op tijd aanwezig. Vrolijke/vriendellijke en volgens mij, kundige monteurs. De monteurs hebben bij de afwerking van het kozijn steeds mijn wensen gevraagd en waar mogelijk ook zo uitgevoerd. Na afloop is alles keurig schoongemaakt en was er een duidelijke uitleg over het gebruik van het kozijn (ook bij eventuele moeilijkheden met de sluiting van het kiep/kantel sysyteem) Kortom: Perfecte levering en montage van een nieuw kozijn in mijn dakkapel, tegen een in vergelijking met andere leveranciers een goede prijs. Nu nog even afwachten wat de kwaliteit is, maar daar heb groot vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en communicatie

De offerte was goed en duidelijk opgesteld. Dat helpt om de juiste keuze te maken. Aandacht en tijd nemen om ons te helpen een goede richting te geven. Voorbereidingen waren prima georganiseerd. Alles conform afspraak! De monteurs waren keurig op tijd op de eerste dag na hun vakantie. Ze waren behulpzaam en communicatief over hoe de twee dagen gingen verlopen. Ook oplossingsvermogend. Kortom we zijn erg content over de kwaliteit van de kunststof ramen, de service en montage.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina