Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed

Super fijn geholpen van A tot Z

In 4 dagen de kozijnen van ons huis allemaal laten vervangen voor mooie nieuwe kunststof kozijnen. Vanaf het eerste gesprek met Kevin tot aan de oplevering door de zeer bekwame en nette montageploeg is het vlekkeloos verlopen. Keurig overleg tijdens de werkzaamheden en vooral meedenken met de klant.

Goed betrouwbaar bedrijf

Fijn bedrijf met vakmensen

Zeer duidelijke communicatie vooraf, professioneel en net personeel.

Wij zijn zeer te spreken over Damen Groen. Altijd een luisterend oor en oplossingsgericht bezig. Zowel in het voortraject als tijdens de plaatsing van de kozijnen en de dakkapel. Zeer vriendelijke mensen die ook nog eens alles netjes hebben achtergelaten en alle afval weer mee hebben genomen.

Super tevreden

Klantvriendelijk, komen op tijd, werken netjes, ruimen alles op

uitstekende service

Vanaf het begin tot het eind een uitstekende service.

Uitstekend, top service en vakkundig geplaatst

Over het hele proces, van adviseren tot het plaatsen zijn wij enorm tevreden. Goede adviezen gekregen die aansloten op onze wensen. En vakkundige gezellige mannen over de vloer die echt maatwerk hebben geleverd en alles keurig netjes hebben opgeleverd. Damen & Groen is een top bedrijf om mee in zee te gaan!

Vakkundig bedrijf en medewerkers en een goede uitstraling

Wij zijn goed ontvangen in dit bedrijf. Alle afspraken waren optijd en vakkundig. Goede adviezen. De datum kon voor ons naar voren gehaald worden. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De montage was goed,vakkundig en meedenkend.

Een tevreden klant

Vriendelijk en netjes gewerkt

Erg tevreden met de kwaliteit van en het gehele verloop!

Onze ervaring met Damen en Groen is super! Van offerte tot oplevering keurig gedaan!

Uitstekend in uitvoering en service.

Prima kwaliteit van geleverd materiaal. Uitstekende uitvoering van plaatsing van ramen, kozijnen en deuren in de daarvoor aangegeven tijd. Prima service voor, tijdens en nazorg. Damen en Groen b.v. zou ik zeker aanraden.

Mooie kozijnen, netjes geplaatst

Kozijnen snel en netjes geplaatst door 2 vriendelijke mannen, alle rommel opgeruimd. Kozijnen zijn erg mooi, ben er super blij mee.

Kozijnen uitzoeken ging makkelijk, veel vragen gesteld en beantwoord gekregen, veel informatie. Kozijnen werden eerder geleverd dan van te voren gedacht. Binnen 1,5 dag 5 nieuwe kozijnen, rolluik, nieuwe vensterbanken en mooie afwerking. Helemaal top!

Fijn contact, fijne monteurs, erg plezierig en voor alles wordt netjes overlegd.

We raden Damen en Groen bij iedereen aa. Fijne partij die netjes werken, verwachtingen waarmaken en netjes overleggen. Ook de nazorg is super.

Fijne verkoop door Kevin. Alles netjes besproken, alles vrijblijvend. Uiteindelijk besloten om het hele huis te verduurzamen met kunststofkozijnen/deuren. Plaatsen zou even duren, uiteindelijk toch nog eerder aan de beurt dan verwacht. De jongens Paul en Alejandro hebben het zo netjes en kundig gemaakt, fijne jongens om over de vloer te hebben. Zeker aan te raden. Damen & Groen fijn bedrijf!

Alles volgens afspraak en perfect werk geleverd!

Zeer plezierige monteurs. Alles correct en opgeruimd afgeleverd.

Binnen een paar dagen een nieuw huis

Onlangs heeft Damen en Groen alle ramen en deuren van ons huis vervangen en hierbij ook een nieuwe dakkapel van 11 meter!! geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kozijnen maar ook zeker over de begeleiding tijdens het voortraject, de mannen van de uitvoering en de vriendelijk nazorg.

Goede service e

Via een collega hier terecht gekomen. Kon snel een afspraak maken en was eigenlijk dezelfde dag allemaal geregeld. Er was geen vooruitbetaling nodig en dar was erg prettig in deze tijd. Levertijd zou 24 weken zijn naar dit heeft gelukkig maar 12 weken geduurd. Monteurs waren vriendelijk en professioneel. Zou hen de volgende keer ook weer kiezen mocht ik nog wat nodig hebben.

Reageert snel! Concurrerende prijzen! Super vriendelijk! TOP bedrijf!

Gevel was erg aan vervanging toe (houd was aan het rotten) dus gebeld en gemaild met meerdere bedrijven voor kunststof gevel en kozijnen. Was gelijk overdonderd over het enorm snelle reactie van Damen & Groen. Ze hebben gelijk contact opgenomen telefonisch met ons en binnen 48 uur had ik al Kevin over de vloer om alles op te meten en om ons te adviseren. Na een week zelf nog even hier en daar offertes aangevraagd te hebben was het mij toch overduidelijk dat Damen & Groen als beste uit het mandje kwam. Scherpste prijs, eigen personeel, (geen zzp 'ers) om er terug op te vallen als het niet goed zou zijn, geen onzin beloftes en levertijden zoals bij ieder ander en zelfs mijn aanbetaling werd niet geaccepteerd terwijl ik dit zelf aanbood. Dag van Levering: Je wordt ruim een maand van te voren gebeld en gemaild voor de exacte datum van de montage en dan komen de vriendelijke Paul, José en Sil dit bij je thuis even fixen! In de kou onder het regen is geen opdracht te veel voor deze mannen. Ze hebben het met plezier en gemonteerd en elke dag voordat ze naar huis gaan moest allen nog even voor de deur en in de tuin schoon geveegd worden. Dit is toch SUPER! Mijn volgende klus gaat overduidelijk al weer naar Damen & Groen. Kijk zelf maar op google foto's die ik geplaats heb. Hoekhuis van houten gevel naar kunststof gevel.

Top montage van kozijnen en voordeur met vriendelijke heren aan het werk

Kozijnen en voordeur besteld. Alles volgens afspraken en wat werken ze snel en netjes. En waar nodig tijdens montage wordt meegedacht en stapje extra gezet. Eindresultaat is top.

Ik ben zeer tevreden.

De vakmensen van Damen & Groen zijn top! Ik geef 5 sterren en 4 V's: Vriendelijk, Vrolijk, Vlug en Vakkundig. En dat geldt vanaf het eerste telefoongesprek, tot de offerte, het inmeten, het slopen, plaatsen, opruimen en de afwerking tot aan de financiën. Aanrader!

Fijne werklui leveren goed product

Ok, het kozijn met 3 ramen zit er net 2 uur in, dus over de kwaliteit van het raam kan ik niks zeggen, maar: - fijne gezellige kerels - kwamen op de afgesproken tijd - het afgesproken product installeren: - kozijn incl. 3 ramen, hor en rolscherm met afstandsbediening - en netjes afgewerkt met een vensterbank - de rommel netjes weer opgeruimd Al met al een 5 sterren ervaring.

uitstekend en netjes gewerkt en goed meegedacht

Prima advies bij bestelling. Goed contact gedurende hele traject. Netjes gewerkt en steeds goed overleg over tussenstappen en afwerking. Resultaat is zoals we het wilden. Nazorg voorlopig prima. Echt gevoel dat je als klant gehoord wordt.

Goede begeleiding en aanwijzingen van hoofduitvoerder

Een kozijn en raam van 140 kilo per stuk til je niet zo maar. Laurens gaf zijn team uitstekende ergonomische aanwijzingen. Grote klasse!

Na even wachten zijn vandaag onze kozijnen geplaatst een we zijn echt super tevreden.

We hebben voor de tweede keer kozijnen aangeschaft en laten plaatsen door Damen & Groenen we zijn weer tevreden. Prima contact van het begin tot het einde. De montage is door Jan-Willem en Alec top gedaan. Tot de volgende!

Industrieweg 13

4104AP Culemborg