Werd goed ontvangen tijdens ons eerste bezoek aan de showroom. Geheel vrijblijvend advies wat zeer vertrouwelijk over kwam. Ook de deskundigheid en de tips bij het kopen van een nieuwe keuken klopte. Ook het contact met de verkoper (Jeroen) klikte en vonden we eerlijk. Het geheel heeft er toe geleid dat we een keuken geheel naar onze wensen hebben waar we dagelijks van kunnen genieten.
wij hebben goed advies gehad, er is goed naar ons geluisterd en we vonden het erg fijn dat er de tijd werd genomen om tot een goede keuze te komen.
Goede verkopers snelle levertijd
Het bedrijf gaf ons vernieuwende inzichten in keukenopstelling en gebruikte materialen. Het hele traject van tekenen, offerte en keuze hebben wij zeer professioneel en prettig ervaren. Niets moet en creatief in het verzinnen van oplossingen.
Wij zijn goed geadviseerd bij de keuze van een nieuwe keuken. Stap voor stap is het proces verlopen. Na bestelling werd door de installateur alles in de woning nagegaan en is nog een enkel verbetervoorstel toegepast. Inmiddels is de keuken zonder enig probleem geinstalleerd. En het is prachtig geworden. Wij zijn een tevreden klant. Wat betreft nazorg moeten nog twee kleine schuifladen geleverd. Dat was het enige dat ontbrak..
Wij vinden het lastig om dit in cijfers uit te drukken. We zijn goed te spreken. Zelf zijn wij, zeker de mannelijke helft, voor een goede communicatie. Prima op deze manier. Ook via email
Wij hebben zeer positieve ervaringen met Van der Ham Keukens. We hebben zeer veel tijd nodig gehad om tot een definitief ontwerp te komen en tot aanschaf van de keuken over te gaan. Dit was geen enkele moeite voor Willem van Cappelleveen. Hij heeft zeer veel tijd aan ons besteed. Uiteindelijk zijn we tot een mooie keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding gekomen!
Aankoop keuken al weer tijd geleden (2001 ?), maar ervaring destijds positief, ook bij installatie. Nadien bij tussentijdse service vragen goed geholpen.
Het contact met adviseur Jasper de Regt hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Hij was heel prettig in de omgang, dacht goed met ons mee, de computer animatie gaf een realistisch beeld en hij gaf goede en duidelijke adviezen. De offerte zag er goed uit. Wij hebben over een tijdspanne van circa 6 weken, 4 keer een afspraak met hem gehad. Hij hield zich perfect aan de afspraken en nam er echt de tijd voor.
De service was goed,wat niet goed was hebben ze netjes gemaakt.
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Direct een goede aanbieding gedaan waaraan de andere "Keuken ketens" niet konden tippen. Alles netjes volgens afspraak gedaan.
Zeer vriendelijke en deskundige verkopers, door diverse mensen geholpen ivm ziekte van een medewerker, maar we hebben daar totaal geen nadeel van ondervonden. Deskundige en zeer goede monteur, hij heeft ons zeer goed advies gegeven.
Top kwaliteit advies and montage
Daar waar ik nvt heb ingevuld, betekent dat ik a. Nog geen ervaring heb met de nazorg maar ik ga ervan uit dat die goed is; b. De prijs bij vd Ham is wel wat hoger dan bij andere keukenwinkels waar ik geweest ben maar de goede service en betrokkenheid van Willem van Cappeleveen maakte voor mij dat ik voor Van der Ham keukens heb gekozen; c. De website heb ik niet bekeken. De meest positieve ervaring is de werkwijze van Willem van Cappeleveen. Door zijn kennis en geduld, gunde ik jullie deze aankoop. De aannemer de heer W. Van de Gaag werkte heel,rustig, netjes en professioneel.
Wij kregen uitstekende adviezen en werden zeer goed begeleid bij het maken van een keuze. Toen wij bij nader inzien andere inbouwapparatuur wensten, was dit geen probleem. Wij kunnen Van der Ham keukens van harte aanbevelen.
goede verkoper, uitstekende kennis. Zeer klantvriendelijk. Uitstekende monteur. Keuken is fantastisch geplaatst.
Vakkundig en steeds vriendelijk geholpen terwijl we toch best een aantal keer eea flink veranderd hebben. Verkoper bleef even lief alles aanpassen naar onze wensen en heeft zo meegeholpen onze droomkeuken waar te maken.
De tot stand koming van de aankoop verliep heel prettig, mede door het flexibel opstellen en meedenken door Jasper van der Regt
Eerlijkheid en interesse van de verkopers.
Via verkoper Jasper de Regt in contact gekomen met vd ham. Prima door hem geholpen, goede info gekregen en goede/heldere offerte. Geen gladde verkooppraatjes, maar gedegen advies. Plaatsing door monteur Peter Verheul is keurig gedaan. Hij denkt mee, lost probleempjes ter plaatse op en levert kwaliteit. Ik ben tot nu toe (1 dag na oplevering) erg tevreden.
Theresiastraat 168 178
2593 AT Den haag