personeel in de winkel neemt alle tijd en is klantgericht en komt met goed advies.
Fijne matras goede prijs kwaliteit verhouding
Prima geholpen.
Correcte en vriendelijk behandelt en een goede afspraak van aflevering en bij aflevering een goede en vriendelijke manier van afhandeling
super goede service en kwaliteitsproduct
Juist op mijn verjaardag werd onze lattenbodem weer retour gebracht, zoals ook de laatste keer , prima op tijd ! Wij zij zeer tevreden over de service en coulance van de firma Siliakus bedden en zullen ook uw firma bij vrienden en kennissen aanbevelen, wat reeds tijdens mijn verjaardag bij mijn gasten is gedaan !
Werden veel sneller geleverd als verwacht Mistte alleen een product omschrijving Geen info over iets Waren in plastic verpakking met een paar stickers Op site ook beperkte info over aankoop Jammer
Duidelijke communicatie, goed verhaal en snelle levering. En het allerbelangrijkste, we slapen ook goed.
na bijna 10 jaar een aantal geleiders van lades, onder ons bed, kapot. binnen een dag, kosteloos, al nieuwe geregeld. top!
3 jaar terug matrassen gekocht voor camper zeer tevreden. Nu dezelfde matrassen gekocht voor caravan. Werd gezegd zit een andere tijk om maar voor de rest is er niets veranderd. Na 3 weken kwam er al ruimte in de tijk leverancier kwam kijken. Deze zei we gaan het probleem oplossen. Uur later werd ik gebeld door siliakus met de mededeling dat er niks aan gedaan kon worden .Het is een elastische tijk kan ruimte in komen dat moeten we maar nemen. Ruim 14 honderd euro er voor betaald. Siliakus neemt ook geen verantwoording schuilt zich achter de leverancier. Kunnen niks voor ons doen hele slechte zaak. Ze hebben bij de aankoop dit niet vertelt. Dus als u iets koopt vraag door want service is er niet.
wij Hebben diverse bedden etc bij siliakus aangekocht en zijn uiterst tevreden
Vriendelijke medewerkster, goed advies gekregen, Netjes op tijd geleverd.
We zijn uitstekend geholpen, door het personeel.
goede hulp met het uitzoeken van matrassen en hoofdkussens, goede servce en levering
Heerlijk bed voor een goed kwaliteit
Leuke, vrijblijvende informatie en advies.
goede service , aardige mensen, professioneel
Levering en plaatsing correct en snel
Goed advies, alle tijd voor de klant en snel geleverd. Deskundige mannen ze waren binnen een uur klaar.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij direct een bezoekje ingepland en het hoofdbord voor u laten herstellen. Dit bleek gelukkig om een kleinigheidje te gaan. Bedankt voor uw positieve reactie van gister. Vriendelijke groet, Team Siliakus
Vriendelijk winkel personeel.
Geachte heer Roberts, Bedankt voor uw feedback. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Graag plannen wij een bezoekje aan huis om uw topmatras te beoordelen en u een passende oplossing aan te bieden. Inmiddels hebben wij u hier telefonisch contact over met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Team Siliakus
We zijn heel erg goed voorgelicht en geholpen. De bezorging was ook keurig op tijd en er werd netjes gewerkt. Al met al een zeer tevreden klant. We slapen heerlijk op ons nieuwe bed en zijn heel blij met onze keuze.
We hebben 2 eenpersoons matrassen op maat voor de camper paste perfect