na een storing in het electrische gedeelte werd er al binnen een paar uur een oplossing voor mij geregeld en kwam de monteur langs.
dit is de tweede keer dat wij matrassen gekocht hebben bij Silakus en daar zijn wij heel tevreden mee.
Deze enquette is niet echt van toepassing op mij. Ik wist al wat ik wilde, ik heb deze matrassen zelf al jaren en heb voor onze kinderen dezelfde matrassen besteld.
snelle service
Goed geholpen in de winkel . Levertijd klopte . Aardige monteurs .Prima kwaliteit .
goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Er wordt rustig de tijd voor je genomen. Goede advieze worden er gegeven. Rustig en voorzichtig opgebouwd bij levering.
Prettige medewerkers/personeel, prijs/kwaliteit gunstig.
goed geholpen 11 jaar geleden boxspring bij jullie gekocht, die was prima
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering . Komen de afspraak goed na.
We zijn heel blij met ons matras!
We werden snel geholpen en meteen werden de juiste vragen gesteld om zo een goede keuze gemaakt.
meedenken met de klant. Goede uitleg. Na levering bleek dat er te hoge poten onder het bed zaten. Er over gebeld en een week later werden er gratis lagere pootjes onder gezet. Klasse!
Wij zijn in de winkel erg goed geholpen. Ook de heren die het bed kwamen brengen en monteren waren aller aardigst en correct. Wij zijn een erg tevreden klant.
goede kennis van zaken in de winkel en nemen rustig de tijd voor je.
De afgesproken levertijd viel mee. De bezorgers hebben alles heel snel en netjes in elkaar gezet en de verpakkingsrommel mee- genomen.
Onze eerste pocketvering matrassen van Siliakis hebben het 13 jaar volgehouden, nu weer een nieuwe gekocht.
Helaas heeft mijn zoon 3 maanden moeten wachten op zijn bed, vanwege problemen levering vanuit Belgie. Moet zelf informeren na 8 weken waar het bed blijft. Jammer. Verder wel keurig geleverd en in elkaar gezet. Advies: hou mensen op de hoogte als levering iets langer duurt, voorkomt boze telefoontjes.
Ik heb een Boxpring van 220 x 220 besteld, mocht een weekje later geleverd worden omdat ik nog geen laminaat had liggen in de slaapkamer. super bed, goed geprijst, snel geleverd (kleine zes weekjes en dat met de kerstvakantie er tussen) Geen dure mooie showroom maar goede, goedgeprijsde spullen.