Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden herhaaldelijk een professioneel en behulpzaam team, vriendelijke bezorging en een soepele afhandeling. De ervaring kenmerkt zich door betrouwbare service, vlotte montage en kwaliteitsresultaten. Over het geheel genomen is de indruk positief en worden aanbevelingen gedaan.
Uitstekende assistentie, ruime keuze, goede afspraken, flexibel, meedenkend, dus eigenlijk TOP. Bed nog niet in gebruik ivm verbouwing maar we kijken er naar uit.
21 May 2025
Zuid-Scharwoude
Komen hun afspraken na
21 May 2025
heer eskes
Alkmaar
Prettige situatie in de winkel en fantastisch/behulpzaam en keurige heren bij de aflevering.
13 May 2025
familie
Bergen (NH)
Op de afgesproken tijd aanwezig Netjes gewerkt en alles opgeruimd Goed geholpen bij het uitkiezen van een bed
11 May 2025
Ard
Castricum
snel geleverd en prima bed
25 April 2025
familie wijnands
sint pancras
Wij hebben een goede uitleg gekregen op de juiste matrassen die passen bij onze wensen. Snelle levering, fijne service bij het afleveren, matrassen werden boven gebracht en helemaal in de hoes geritst, echt top!
24 April 2025
heer en mevrouw Hoogeboom
Beets
Afspraak en Services en plaatsen zeer goed. Afgesproken levering en plaatsing op de Afgesproken tijd. Een dikke tien voor dit bedrijf. Personeel zeer kundig.
familie Schram
Oudkarspel
Prima.
maak een keuze
Jan Wesseling
Dirkshorn/Heerhugowaard
Super fijn matras gekocht en heel goed geholpen door de verkoper en de mannen die het matras kwamen brengen. Ze brachten dat zware Matras helemaal naar boven. Dat noem ik nog eens service!
mevrouw Blekendaal
Zuid-Scharwoude
Hulpvaardig, informatief en zorgvuldig geholpen bij het maken van mijn keuze.
2 March 2025
Agnes
Amsterdam
goed advies gekregen
27 February 2025
heer meulenbroek
alkmaar
Goed product en levering!
27 February 2025
Broek op Langedijk
Slecht contact, niet terug gebeld op afspraak. Maar 1 dag voor levering contact opgenomen.
Beveelt niet aan
23 February 2025
familie hofmann
Hoorn
Goed advies Matras ligt heerlijk
23 February 2025
Erwin
Callantsoog
Geweldige elektrische boxspring . Ik heb geen rugpijn meer. Vriendelijke medewerkers. Ik ben zeer tevreden .
28 January 2025
Slava Grbicfamilie
Zwaag
Bestelling keurig uitgevoerd. Behulpzame bezorgers. Verder geen bijzonderheden
25 January 2025
alkmaar
Heel fijn contact gehad met Iris en ook goed geadviseerd. De bedden zijn voor de verhuur maar heb ik wel even kort getest en voelde goed aan. De mannen die de bedden kwamen leveren waren ook heel vriendelijk.
21 June 2024
Esmee
Noordbeemster
Na ruim 10 jaar was er iets stuk aan de motor van mijn verstelbaar bed. Ze kwamen eerst vrijblijvend kijken en ik kreeg goede uitleg en advies. De motor werd vervangen en ook de plaatsing werd weer kosteloos verzorgd. Natuurlijk waren er wel kosten voor de nieuwe motor. Ook telefonisch werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan.
19 June 2024
mevrouw Bakker
Castricum
Zeer vriendelijke verkoopster, alle contacten van verkoop tot aflevering waren zeer professioneel!
19 June 2024
familie
Hoogwoud
Siliakus is onze 'hofleverancier' van de bedden voor privè en onze appartementenverhuur Het Oude Atelier in Schoorl. Klantvriendelijke bediening en personeel die kennis van zaken heeft. De laatste levering moesten wij een aantal keren verplaatsen en daar gingen ze heel flexibel mee om. De bedden worden geïnstalleerd op de plek waar ze moeten komen. Super is dat! De mannen zijn zeer behulpzaam en gaan zorgvuldig met je spullen om. Echt top. Siliakus voor ons het vertrouwde adres voor een goede kwaliteit bedden voor een goede prijs.
8 May 2024
Simon en Maritha
SCHOORL
6 May 2024
heer van Assem
Schoorl
Ik vind het heel belangrijk dat indien je beloftes niet na kan komen, in dit geval betreft het de levertijden, dat je ongeacht de reden daarvan zelf als winkelbedrijf contact opneemt met de klant om aan te geven dat er een vertraging is. Toen ik uiteindelijk zelf belde om te vragen waar mijn bestelling bleef werd er gelijk naar de leverancier verwezen als 'schuldige' partij. Het kan gebeuren dat een bestelling niet op tijd binnenkomt maar je gaat als winkel gewoon niet zitten wachten tot de klant belt, je belt de klant zelf op om deze tijdig te informeren. Zo heb je ook na aankoop ook het gevoel dat ze net zo begaan met je zijn als tijdens de verkoop.
Beveelt niet aan
5 May 2024
Harriette
Geachte klant,
Bedankt voor uw feedback. De levertijd van uw bestelling is inderdaad onverwachts 2 weken uitgelopen.
Onze excuses dat wij hiervoor zelf geen contact met u op hebben genomen. Wij zijn het met u eens dat dit wel had moeten gebeuren.
Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad en hebben uw hele feedback doorgesproken, bedankt voor uw openheid hierin.
Overigens heel fijn te vernemen dat u tevreden bent met uw Ecolife aankoop.
Vriendelijke groet, het team van Siliakus
van begin tot eind zeer tevreden
5 May 2024
heer Ernst Naber
Alkmaar
alles werd precies op de tijd geleverd die ons werd gezegd. Installatie ging netjes en vakkundig. Alles is naar wens Een heerlijk bed
4 May 2024
familie Strijbis
Broek op Langedijk
We hadden een matras wat toch niet lekker lag hebben toen gebeld en binnen 2 weken was het omgeruild .
12 April 2024
heer / mevrouwduif