Fijn contact zeker voor herhaling vatbaar!
Goede begeleiding in aankoop/maken plannen/uitwerking. Prettige sfeer.
Perfecte ontvangst, keurige offerte en geen enkel probleem om wijzigingen zelfs meerdere keren aan te passen. Heb van meerdere vrienden het zelfde begrepen, en ook negatieve ervaringen maar dan van andere keukenzaken dan Altis
Goed advies ( iets meer sturing in mogelijkheden had wellicht meer opgeleverd ), goede plaatsing en goede nazorg.
We zijn geholpen door Paul en dat is een superverkoper. We hebben Altis ( met succes) al bij een aantal collega's en kenissen aanbevolen. Ook zij hebben dezelfde ervaring.
heb alleen maar positieve ervaringen. We hebben goed advies gehad, prettig, want een nieuwe keuken is toch een hele uitgave. De levering was goed, de monteur was keurig, netjes en hard gewerkt. Helaas hebben we pech met de magnetron en valt er steeds een plint. Dit hebben we gemeld en een paar dagen later werd er al contact hierover opgenomen. Erg prettig, hartelijk dank.
de tijd die jullie nemen om tot het goede ontwerp te komen vakmanschap bij plaatsing
Prima en nette keuken geleverd.
We zijn vriendelijk ontvangen, zijn in de gelegenheid gesteld een keuze maken waarna de keuze is bijgesteld door advies zonder dat iets opgedrongen is. Wijhebben het gevoel en idee dat we op een prettige maniet geholpen zijn. De plaatsing van de keuken is gedaan door mensen die er verstand van hebben, prima kunnen samenwerken en de keuken naar volle tevredenheid afgemonteerd hebben. Toen er later nog een kleinigheidje moest veranderen is dit op vakkundige wijze gedaan conform gemaakte afspraken.
wij zijn zeer tevreden, zoals uit 't bovenstaande blijkt.
Bovenstaand lijkt me vrij duidelijk. Wat een TOPbedrijf!
Goede begeleiding in de winkel
Keuze uit de verschillende concepten werkt fijn. Service achteraf was érg goed, complimenten voor de service desk!
Mooie zaak
Goed advies en goede prijs. Snel geleverd.
goede adviezen gehad, uitstekend gemonteerd!