Aangezien het reeds enige tijd geleden is (januari 2011) dat ik bij u de showroom heb bezocht, kan ik u mededelen dat zowel de ontvangst als het gesprek wat ik had met Dhr. van der Wijst als positief is ervaren. De beste man heeft mij goed geïnformeerd over de mogelijke opties binnen het project. Kortom een dikke pluim voor hem! Ook de tekening welke ik toegezonden kreeg via e-mail voldeed aan mijn verwachtingen. Evenals de keuken toen deze is geplaatst.
complimenten voor hans en de monteur (waarvan we de naam niet meer weten) voor de goede service na de levering, dit is voor ons een goede reden om een eventuele volgende keuken weer bij altis te kopen.
Een erg goede nazorg waardoor ik altis keukens zeker zal aanraden aan andere.
Goede service door afleveraar, uitgebreide oplevering met instructie
Totaal traject is uitstekend verlopen
goede sfeer in de showroom. goed advies van de verkoop.
vriendelijke mensen, goede service
Bij verkoop zeer creatieve en praktische oplossing gekregen. Offertetraject verliep rustig en prima,zonder opdringerigheid. Montage prima. Snel en compleet! Zeer goede voorbereiding! Prima nazorg.
Kwamen toevallig langs gereden en hebben een offerte aangevraagd. Netjes te woord gestaan. Duidelijke offerte die je mee krijgt en geen lulverhaal of dwingende verkoop. Geen vandaag beslissen nog scherpere prijs. we wilden eigenlijk onze keuken bij Nuva halen wegens goede ervaringe maar door de serieuze verkoper en door wazige offerte bij Nuva overgehaald.
Intekenen met Maikel was echt super, manier van meedenken heeft ons een erg mooie keuken opgeleverd. Nazorg en dus het oppakken van restpunten heeft dan misschien wat langer geduurd, maar is uiteindelijk wel mooi opgepakt.
Prettige samanewerking van begin tot eind.
Mooie showroom met veel verschillende stijlen. Vriendelijke ontvangst en rustige ambiance om keuze te kunnen maken, maw geen drammerige verkoper. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde. Monteurs werken zeer netjes tijdens montage maar ook bij nazorg. Al met al zouden we hier zeker weer eene volgende keuken kopen!
Zeer goed behandeld; problemen snel en vakkundig opgelost; wel stevig aan de prijs.
Complimenten voor de heer Hans Wijsbeck voor zijn professionele inbreng tijdens onze zoektocht naar een geschikte keuken in onze nieuwe woning. Het opleveren van de keuken hebben wij ervaren als positief. Dat hadden wij nog niet eerder meegemaakt.
We kregen ruim de tijd om een indeling te bedenken en evt. weer aan te passen. Er werd meegedacht om de ruimte effectief te gebruiken. verkoper nam alle tijd.
Het inmeten van de keuken is buiten ons om gebeurd waardoor de maten niet helemaal conform wens zijn, het dubbele werkblad waar de glaskast en vaatwasser onderstaat had iets breder gemoeten. Erg jammer dat dit wel was afgesproken maar niet is geleverd!
Geweldige keuken geleverd, complimenten voor Paul. Wat wij in gedachten hadden zette Paul in een paar minuten op papier, resultaat vakwerk.
kundig advies, vriendelijk personeel, transparant in prijs, goed in nazorg. Service kunnen we nog niet helemaal goed beoordelen: we weten niet wat de afhandeling zal zijn als er iets binnen of buiten de garantietermijn kapot gaat.
Wij zijn erg tevreden.