Mooie keuken
Heel goede ervaringen met verkoper
Een mooie keuken met een goed ontwerp en van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Met een goede advisering en begeleiding vooraf. En ook de plaatsing en nazorg waren dik in orde.
Realistisch, no nonsense advies. Luisterend naar wensen klanten en meedenkend. Staan open voor onderhandeling.
Ondanks dat het een showroommodel betrof zeer goed meegwerkt aan veranderende planning van leverdatum. Ook extra kosten ivm benodigde kraan, defecte apparatuur en beschadigd blad tot volle tevredenheid opgelost
wIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE ADVISEUR kEES V,D, TOCHT. De montage en oplevering is uitstekend verlopen. Ook een latere navraag werd uitstekend afgehandeld. Alleen maar lof
Prima contact, prima overleg, prima afspraken, prima kwaliteit. Waar ken ik Altis van: geen van de opties. Ik ken Altis door de opvallende locatie.
Perfect advies voor nieuwe keuken. Prettig personeel. Goed vakmanschap. Resultaat: een mooie nieuwe keuken.
- Open offerte hebben ze gemaakt. Duidelijk en vertrouwd. - scherp geoffreerd. Niet het goedkoopste van de aanbieders maar wel de gunfactor. - goede nazorg en geen gedonder met enkele opleverpuntjes van de keuken. Dit pro actief opgelost. Goed team en complimenten van tevreden klant.
Verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding.
erg goed geholpen
Aandacht voor klant. Geen discussie over opmerkingen na levering. Alle punten worden zonder discussie opgelost
Een prima keuken. Wij zijn dik tevreden
Prettige ontvangst in de showroom , je kunt eerst rustig rondkijken voordat je aangesproken wordt. Je kunt je wensen op tafel leggen en samen met de verkoper ga je bekijken wat er kan en wat niet. Het plaatsen van de keuken is snel en professioneel gedaan. Het opleveren heeft wat langer geduurd omdat er wat naleveringen gedaan moesten worden die wat langer tijd nodig hadden. Conclusie zeer tevreden.
Goede relatie en zorgdragend, voor aankoop, bij afwerkingsproblemen wordt er snel en deskundig op gereageerd.
Netjes geholpen bij de koop/offerte.
goede service, klantvriendelijk.
Goed advies, niet opdringerig, goede service en oplossing na oplevering. (Oplever probleempje wat er was is keurig en zonder problemen door Altis opgelost). Top! We zijn heel erg blij en super tevreden met het resultaat,
altijd vriendelijk en vol aandacht met veel geduld geholpen. met altijd een lekker bakkie koffie.
Goede contacten prima personeel. Levertijd en plaatsing volgens afspraak. Keurig afgewerkt.