Uiteindelijk een prima keuken, maar om daar te komen en er dus bij oplevering iets aan de hand is laat de service te wensen over, wat zeker bij een niet goedkope keuken ontoelaatbaar is.
Eerlijke prijs. Komt gwmaakte afspraken na geen verassingen achteraf aanrader
alles netjes geregeld afspraken netjes nagekomen door altis keukens
Prettig en zeer tevreden met onze keuken!
Hele mooie showroomkeuken gekocht voor een mooie prijs. Helaas werd in de fabriek, het blad per abuis met een centimeter ingekort ipv bijgewerkt. Kregen we pas een dag van tevoren te horen. Uiteindelijk gezamenlijk toch tot een goede oplossing gekomen. Tevreden met onze mooie kwaliteitskeuken.
niets op aan te merken, prima hulp gehad bij uitzoeken van de keuken met mogelijkheden en apparatuur.
Denken prima mee. Leveren goede service. Hanteren redelijke prijzen.
welke klant je ook stuurt ze komen altijd tevreden terug bij mij.
Er werd steeds met ons meegedacht. Vooral erg prettig dat er geen vervelende aandringende verkoopmethode was. Een uitzondering volgens mij in deze branche. Na levering perfecte plaatsing en snelle service. Altijd vriendelijk geholpen.
Correct verlopen. Beschadigde plint is naderhand keurig gerepareerd.
Goed geholpen in de showroom. Nazorg (Quooker functioneerde niet goed en strips ontbraken in lade) is snel opgevolgd.
Door goede ervaringen in de familie zijn wij bij Altis gaan kijken. Prachtige showroom en geen opdringerige verkopers. Zelf een afspraak laten plannen en in 3 gesprekken hebben we onze keuken laten ontwerpen. Advies en ontwerp waren echt top en heel creatief. Bij transport zijn enkele achterwanden beschadigd geraakt; deze zijn direct opnieuw besteld en later vervangen. Het zetten van de keuken is snel, professioneel en prettig gegaan (dank aan Wilco Keijers). Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken!
Verkoopproces prima. Laatste monteur die langs is geweest ook uitstekend. Prachtige keuken en voldoet uitstekend.
Goed advies, kennis van zaken en verkoper denkt met je mee. Zeker het advies betreffende kleurstelling en gebruik van diverse materialen is een compliment waard. De monteurs hebben prima werk afgeleverd en niet geheel onbelangrijk, aardige en nette mensen. Service door verkooppersoneel en monteurs, prima!
Slecht geplaatst onder de planken vallen nog van het keukenblok, vaatwasser doet het hiet goed droogt slecht en heb er al iemand anders bij laten komen maar kunnen daar niets aan veranderen. Kastjes hangen scheef. Ook het kitten had strakker gemogen. De kraanonderdelen waren teniet de warmhouder was stuk. Gelukkig heeft mijn broer met iemand die bij een keukencentrum werkt de kastjes recht gezet voor zover mogelijk.
Levering, plaatsing en daarna oplevering, tip!
Dacht binnen te wandelen om het eens even allemaal te bekijken maar het is allemaal anders gelopen dan ik kon bedenken ... uiteindelijk een keuken gevonden en niet meer de behoefte gehad om verder te zoeken ...
De 3 keer dat er een monteur terug is gekomen was deze zeer vriendelijk en heeft de klachten goed verholpen.
vanaf het voortraject tot en met de nazorg een zeer positieve indruk van Altis keukens. is ons zeer goed bevallen.
De keuken is zeer netjes geplaatst! Het hele kooptraject hebben wij als eerlijk, duidelijk en overzichtelijk ervaren.
Vanwege scheur in blad probleemloos een traject gevolgd voor beoordeling schade en herstellen hiervan.