Perfect geplaatst

Nette bedrijf

Nette bedrijf, goede communicatie, kwaliteit is ook goed.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Alles was perfect, vriendelijk / kundig / correcte aflevering.

Geweldig goed geholpen door iedereen. Een fantastisch en zeker aan te bevelen bedrijf.

Super maatwerk geleverd!!!

Mijn ouders hebben een prima uitbreiding op een bestaande keuken. Dat door het maatwerk en goede service van Altis

perfect

goede service, er wordt meegedacht en alles klopt

Blij met onze prachtige keuken

Wij zijn goed geholpen bij Altis keukens. Fijne medewerkers met veel geduld. Ze kijken hier echt naar jou wensen en nemen de tijd voor klanten. Dat was wel een verademing na veel opdringerige keuken verkopers gezien te hebben in andere zaken. De keuken is ook netjes optijd geleverd en geplaatst. Wij krijgen veel complimenten over onze keuken en de indeling. Inmiddels hebben mijn schoonouders ook hun keuken gekocht bij Altis.

helemaal goed en voordelig

goede service

Hele goede service

Komen netjes afspraken na

Geweldige ervaring!

Het kopen van onze keuken was enorm plezierig. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we zeer kundig geadviseerd door Martijn. Iets wat onze keuken extra praktisch maakt. Hierdoor staan we nog steeds elke dag met plezier in de keuken! Dankjewel voor jullie hulp bij het verwezenlijken van onze droomkeuken!

Perfecte service

Perfecte service en advies

zeer goed

snel besteld en geleverd. Mooie keuken

Koken is voortaan n makkie hihi

Elektrisch koken dan lekker snel eten dit had ik eerder moeten weten.

Alles Top geregeld. Zeer zeker aan te bevelen.

Geholpen zoals je geholpen zou wel klem worden!!!

Helemaal tevreden.

Goede service, fijn geholpen en mooie producten! Van inloop kast tot de keuken helemaal tevreden.

Keigoed advies en super resultaat

De (zit-) keuken is een geliefde plek om ‘s morgens te ontbijten of te lunchen. Prachtige materialen maar ook functioneel. Onze kastenkamer grenzend aan de slaapkamer is een pronkjuweel in onze bungalow .

Zeer behulpzaam personeel gemotiveerd om samen met jou een mooie keuken samen te stellen.

Prima aankoopbegeleiding en adviezen.

prima service en ondersteuning bij keuze en perfect op afgesproken tijd geleverd en gemonteerd.

oude , vrij kleine keuken moest vervangen worden . Altis verkoper prima mee gedacht om betere invulling te krijgen . op tijd geleverd en gemonteerd door twee excellente vakmensen , die alles netjes hebben achter gelaten. mijn huurder is, net als ik , zeer tevreden

Uitstekend!

Wij zijn heel erg tevreden over Altis keukens. Het hele proces voor de aankoop van een keuken is uitstekend. De verkoop is gelukkig geen push verkoop. Gewoon eerlijk, meedenkend en adviserend. Het plaatsen van de keuken is ook allemaal goed gegaan. De paar kleine dingetjes die nog aangepast moesten worden, zijn ook allemaal correct opgelost. Ook de service is heel erg goed. Onze dochter had ons geadviseerd naar Altis te gaan en we zijn blij dat we dat advies hebben opgevolgd. Wij kunnen Altis zeker aanraden.

Prima keukenzaak met deskundige mensen en deskundig advies.

We zijn goed geholpen door een verkoop adviseur van Altis, dhr. Hans Wijsbeck. De keukenadviseur weet waar hij het over heeft en kan ons daarom ook goed en kundig helpen en adviseren. We zijn blij met de keuken en dat het ook klopt met onze verwachtingen. Wij zullen Altis dan ook aanbevelen.

Elke dag weer blij met de keuken!

Na diverse keukenzaken bezocht te hebben, hadden ze bij Altis de creativiteit en oplossingsgerichtheid voor het juiste keukenontwerp. Levering en montage ook duidelijk en volgens afspraak!

Top service, open én kwaliteit!

Wij hebben de service, plaatsing en kwaliteit van keuken als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden en zouden Altijd iedereen aanraden! Bij Altis werd goed advies gegeven, luisterde men vooral naar onze wensen en sloot daar op aan. Daarnaast werden alle prijzen open getoond met vaste korting en voelde wij ons daardoor serieus genomen. Plaatsing was naar wens en ongemakken daarna werden direct verholpen. Top service!

Uitstekende communicatie en levering

Extra deurtje besteld van een oudere keuken. Communicatie was prima en deurtje is redelijk op tijd geleverd.

In één woord perfect.

Prima begeleid bij het uitzoeken van de keuken, netjes opgemeten en het past allemaal precies. Geheel naar wens uitgevoerd en alle afspraken nagekomen.

Deskundig en professioneel geholpen door Martijn. Goede zinvolheden praktische tips over de inrichting van m’n nieuwe keuken en ook meteen reëele prijsindicatie na het ontwerp zodat je weet waar je aan toe bent. Ook de installatie en levering was perfect geregeld ! Alles was compleet ( op nalevering vd stoomoven na maar dit is goed gecommuniceerd en een landelijk issue, maar meteen na levering bezorgd en geïnstalleerd ) Verder alles in een keer goed gemonteerd en klaar , super.! Dat heb ik vaker anders meegemaakt . Iedere dag heel blij met deze nieuwe keuken .

Frankenweg 55

5349AP Oss