Fantastisch vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering en daarna
Via een vriendin kwamen wij terecht bij Altis Keukens. Vanaf het eerste moment dat wij de showroom instapte tot de oplevering en service daarna hebben wij als zeer fijn en betrouwbaar ervaren.
Tijdens het ontwerpen en uitzoeken van de keuken werd heel goed geluisterd naar onze wensen. Na het bestellen bleef de service hoog en zeer vriendelijk. Iedere vraag werd beantwoord, een issue werd opgelost, naar de showroom komen om even te kijken naar de kleuren en bijv de vloertegels van de keukenvloer af te stemmen, geen probleem. Altijd zijn we ontvangen met een lach, vriendelijk, geen vraag te veel. Zelfs toen we onverwachts de levering van de keuken 2 weken moesten uitstellen werd en meegedacht en geregeld dat de keuken toch voor oplevering huis geplaatst kon worden. In een woord fantastisch.
De levering en plaatsing van de keuken ging vlot, soepel. Na de plaatsing is een monteur teruggekomen om een paar kleine dingen op te lossen. Ook dit werd direct opgepakt door klantenservice.
Wij zijn heel blij dat wij bij Altis Keukens terecht zijn gekomen. Onze droom keuken is nu onze echte keuken, de droom die uit is gekomen. Wij hebben een serviceniveau ervaren dat wij zelden mee hebben gemaakt. Dank je wel alle medewerkers van Altis Keukens!