Deskundig, klantvriendelijk en correct.

Ondanks onze vrij beperkte aankoop van een werkblad en apparatuur, werd ruim tijd gereserveerd voor goed advies. Prettige communicatie, levering volgens afspraak. Goede prijs. Geen opdringerige verkooppraatjes. Zeer professioneel!

Super blij met de keuken van Altis

Mooie keuken, goed geplast, goede prijs!!

goed en vlot verlopen

Altis is al jaar en dag een fijne firma om mee samen te werken. meedenkend, meewerkend. pro aktief en prijs/kwaliteit is ook goed. de mensen op het werk zijn correcte mensen en leveren netjes werk. Al met al een fuper fijne firma om mee samen te werken.

Kan niet beter

Fijn geholpen in de winkel .alles laten zien wat ik nodig en een goede keuze kon maken ,Prettig personeel en heel fijn geholpen met alles . Voor mij was het een prettige ervaring Mtvrgrt Johanna Gremmen

Uitstekende Service en contacten

We kunnen maar een ding zeggen “uitstekend” op alle vlakken. Goede communicatie, zaken deskundige, fijne hulp met het ontwerpen van de keuken en de afhandeling en. de montage alles volgens planning, top!

Prima, afspraken worden nagekomen.

Altis, een degelijke en betrouwbare partner voor een nieuwe keuken.

We hebben onze nieuwe keuken laten plaatsen door Altis keukens en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het advies dat we kregen was deskundig en hielp ons bij het maken van de juiste keuzes voor ons ontwerp. Ze dachten goed mee en brachten bruikbare suggesties in. De installatie verliep naar verwachting en het resultaat ziet er goed uit. De keuken is netjes geplaatst en de gekozen materialen dragen bij aan de gewenste uitstraling. Wat betreft het nakomen van afspraken, is Altis keukens zeer betrouwbaar gebleken. De planning werd perfect aangehouden en de communicatie verliep correct. De apparatuur die we hebben gekozen via Altis keukens is modern en functioneert erg goed, wat het gebruiksgemak van de keuken ten goede komt. Al met al een positieve ervaring en een functionele, mooie keuken. We kunnen Altis keukens aanbevelen voor wie op zoek is naar een degelijke en betrouwbare partner voor een nieuwe keuken.

fantastisch

Prettige ontvangst en verdere samenwerking was ook fijn. Mooie keuken geworden. Wij zijn erg tevreden. Ook goede en nette plaatsing en uitleg van de werking toestellen.

Meedenkend personeel

Alle medewerkers, van verkoper/ontwerper en de monteurs tot de servicemedewerkers, zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Alles super geregeld

Duidelijke communicatie, komen de afspraken na en een kwalitatief goede keuken.

Goed advies, prima service

Klantvriendelijk, goed advies, afspraken worden keurig nagekomen.

Uitstekende service

Na bijna 10 jaar problemen met de keuken (fabricage) - uitstekend netjes en met passende coulance opgelost.

Geweldige service en afspraken worden nagekomen

Wat ben ik goed geholpen, vanaf het moment dat ik binnenliep in de showroom tot aan de afmontage van mijn keuken in mijn appartement! Ik werd tijdig op de hoogte gesteld door de klanten service en na afloop van de levering is mijn appartement keurig achtergelaten. Al bij al, een top winkel met top personeel! Bedankt Altis, een dikke pluim voor jullie

Komen hún afspraken na en hebben de keuken voortreffelijk geïnstalleerd.

Der aftersales is goed

Alles gegaan bolgens afspraak en ook goede uileg van de appatuur

Vakmensen die de iinouw doen, alles was volgens verwachting,

TOP SERVICE!

We zijn superblij met onze keuken van Altis Keukens! Vanaf het eerste moment zijn we heel fijn geholpen door Martijn. Hij dacht goed met ons mee, gaf eerlijk advies en nam echt de tijd voor ons. We hebben een demo-keuken gekocht en dat is echt een topkeuze geweest. Alles werd perfect afgeleverd. De keuken ziet er prachtig uit en werkt helemaal zoals we hadden gehoopt. Kortom: top service, goede kwaliteit en een heel prettige ervaring. Dankjewel Martijn en team Altis! Groetjes, Gijs & Kim

Super service: Van het uitzoeken tot het plaatsen!

Van het uitzoeken tot het het plaatsen zijn wij heel deskundig en klantgericht geholpen. Het is dat we net een nieuwe keuken hebben, maar anders zou ik er zo weer een bij Altis Keukens kopen.

Zoals gewoonlijk helemaal TOP

Wij hadden schade aan de keuken door dat we zelf een pizza steen hadden laten vallen. 2 nieuwe lades besteld. Na 6 jaar geen kleurverschil en weer netjes de lades vervangen. Super vriendelijk monteur.

keuken in optima forma

Een keuken kopen is iets dat tijd kost. Een goede begeleiding is daarbij onontbeerlijk. Vol spanning reden we naar Oss om een keuken voor onze nieuwbouwwoning uit te kiezen. We werden opgewacht door een verkoopmedewerker van Altis Keukens. Na een kopje koffie was het ijs gebroken en gingen we rond in de showroom om onze droomkeuken op papier te gaan bouwen. Er werd alle tijd genomen om de juiste keuken voor ons vast te stellen. En dat is het dan oog geworden: onze keuken in optima forma! Elly en Toon

Ik raad iedereen aan om bij altis een keuken te kopen ...

Super kwaliteit en service

Ben meerdere keren verhuisd en koos trr weer lakens weer voor een Altis keuken. Daar denken ze goed mee en leveren mooie afwerking en kwaliteit. Chapeau !

Fijne keuken. Tevreden

Goed advies en goede plaatsing.

De keuken besteld bij Altis, via de aannemer. We hebben goed advies gekregen en daarna was er nog ruimte om zaken te wijzigen. De communicatie voor de plaatsing was helder en de keuken is heel netjes geplaatst. Wij zijn er heel blij mee.

Super geholpen

Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Alles liep volgens plan en het monteren van de keuken was ook heel goed uitgevoerd. Er was een passtuk niet mee geleverd en hebben we even op moeten wachten. Dit is nadien alsnog gemaakt. We genieten van onze hele mooie nieuwe keuken.

Goede en adequate service.

Prima!

Frankenweg 55