Filters

9

zeer goed

Goed ontvangen nemen rustig de tijd voor je hebben dit als goed ervaren. Denken met je mee Met de koop indeling van de keuken problemen worden opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een super mooi product hebben jullie voor ons gemaakt

Wij hebben een ontzettend gave keuken bij jullie uitgezocht en willen Altis (Jules) bedanken voor het meedenken en adviseren. Vanaf de eerste stap in jullie showroom tot aan de laatste uitleg van de monteurs is het gevoel zo fijn geweest. Hier gaan wij veel plezier aan beleven. Altis keukens heeft onze wens uitgevoerd. Wij zullen jullie ook echt aanraden bij andere. Je moet er een stukje voor rijden maar dan krijg (koop) je ook wat moois Al het goede komt van ver is het gezegde toch ? Thanks. !! Groet Mark en Stefanie

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring

Al vaak een keuken zelf samengesteld en geplaatst maar in verband met een nieuwbouwwoning "helaas" veroordeeld tot een keukenbedrijf. Na vele irritante ervaringen met de verschillende keukenconcerns terecht gekomen bij deze partner van het bouwbedrijf. Zowel qua ontwerp als prijs zondermeer een aanbeveling. prachtige keuken voor een scherpe prijs zonder addertjes en alleen vandaag geldig offerte. Zeer content met de keuken en de aftersales. Zal een volgende keer Altis ook zeker meenemen in mijn overweging om het zelf te doen of uit te besteden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie keuken en prima service!

Twee weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst door twee vakkundige monteurs. Super blij met het eindresultaat. We zijn erg te spreken over Altis; goed advies, duidelijk in de planning en goede service. Kortom wij zijn tevreden klanten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Het kopen van een keuken is iets wat maar eens in de zoveel jaren gebeurt. Dan krijg je nog te maken met de veranderend uitvoering zoals keukens er nu uit zien. De manier van een keuken door jullie aanbieden is zonder meer goed. Voor zover we menen te zien worden alle ins en outs getoond en is dus tekst en uitleg goed. We zijn er ook diverse keren voor langs geweest voordat er een deal tot stand kwam. Planning en levering en montage waren naar wens. Punt dat misschien de aandacht verdient is onder andere als er dingen wel geoffreerd en uiteindelijk niet geleverd ( onnodig) dat we dat dan ook goed verwerken en niet doodgewoon factureren. Ander punt is het nabestellen van binnen lades. We gingen er vanuit dat we exact de zelfde lades geleverd zouden krijgen echter de uitvoering van de lades was intussen veranderd, werd ons verteld. Hier iets meer aandacht aan besteden is wel zo handig. Kon ze later nog wel ruilen maar daar hadden we geen zin meer in. Als laatste is het van belang dat als je een quooker laat plaatsen de informatie over energie verbruik ( gas - stroom ) wel juist moet zijn. Wij gingen er vanuit dat het geheel dan van het gas af ging, wat later niet bleek te kloppen. Onze verwarmingsketel, op afstand, slaat toch gelijk aan als er warm water wordt afgetapt in de keuken. Dit hadden we niet voorzien en omdat we zelf voldoende stroom produceren viel dit tegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en alles volgens afspraak

De quooker prima geïnstalleerd en extra ring op aanrechtblad en afsluitkraantjes geplaatst. Er wordt echt met je meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Door vrienden en familie werd mij Altis aangeraden. En na enkele bezoeken aan andere keukenzaken (je wilt toch wat kunnen vergelijken) was het al snel duidelijk dat we met Altis in zee zouden gaan. Een keuken kopen doe je niet vaak, dus alles is even erg nieuw, maar door de uitstekende begeleiding van Martijn (dank!) stond in no-time onze keuken exact zoals we ons voorgesteld hadden op het scherm. Met tijd, geduld en merkbare ervaring werden we netjes door alle opties en mogelijkheden begeleid. En enkele maanden later, alles geheel volgens planning/afspraak, werd de keuken netjes geïnstalleerd. Een paar kleine puntjes (hou je altijd) werden snel, goed en met een lach direct opgelost. Nu, weer enkele maanden later, is de keuken nog steeds een feest en is een beoordeling wel op z'n plaats, dus bij deze. Mocht ik nog een keer een keuken nodig hebben dan laat ik het vergelijken achterwege en loop ik direct weer bij Altis binnen. Kortom, je merkt aan alles dat je met profs te maken hebt die ook nog plezier hebben in hun werk. Nogmaals dank aan Martijn en alle andere installateurs/medewerkers van Altis!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superprettige advisering in de winkel

Doorgaans vul ik geen beoordelingen in, maar ditmaal is onze ervaring zodanig positief dat ik graag een uitzondering maak. Altis was als “project-keukenleverancier” aan ons nieuwbouwproject gekoppeld (maar we hadden ook de optie om zelf een keukenleverancier te zoeken). Echter bij het eerste bezoek zijn we direct heel goed geholpen door Jules. Jules was rustig, gaf goede uitleg over de verschillende mogelijkheden, gaf adviezen, en gaf ons rustig de tijd om over dingen na te denken zonder opdringerig te zijn. En toen mijn vrouw gedurende het ontwerpproces een herseninfarct kreeg en daardoor tijdelijk minder prikkels aan kon, kwam Jules met een auto vol met staaltjes naar ons huis toe gereden zodat zij niet hoefde te dealen met reistijd en een showroom met prikkels. Top! Ook het plaatsen van de keuken ging goed. niet alle apparatuur was direct voorradig maar hiervoor werd goed gecommuniceerd. We werden voorzien van een leenoven, en enkele weken later werd onze eigen oven keurig gebracht. Ook enkele panelen met beschadigingen werden zonder discussie direct omgewisseld. We hebben een uitstekende ervaring gehad en bevelen Altis van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

alles is geworden zoals wij het voor ogen hadden

fijn gesprek over ontwerp. Afspraken nagekomen die waren gemaakt en klein probleem netjes opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijn en net bedrijf

Goede informatie gekregen over de nieuwe keuken er wordt tijd voor je gemaakt, mooie showroom ook. Snelle offerte prijs viel ons mee. Verder afwikkeling volgens afspraken. Het zetten van de keuken viel wat tegen omdat niet alles goed gemaakt was in de fabriek. Verder wel keurig netjes afgehandeld door Altis. De nieuwe keuken is een plaatje geworden en bevalt uitstekend!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

gewoon top

de uitnodiging tot een bezoek aan de toonzaal in Oss, het meedenken, niet de meest geavanceerde apparaten pushen en het uitvoeren van de wensen, de planning tot inbouw in het appartement en de oplevering was perfect. Kleine onvolkomenheid onmiddellijk na kennisgeving opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en kwaliteit

Er werd fijn met mij meegedacht over het ontwerp van de keuken. Later aanpassen was ook nog mogelijk, dus alle lof voor deze flexibiliteit.

 • Aanbevelen? Ja
2

Zeer slecht

Hebben ons een keuken verkocht die al uit de collectie was maar dat hadden ze ons niet verteld toen we hem kochten. Ongeveer een maand voor levertijd werd ons dat verteld. Hierdoor waren wij genoodzaakt apparaten te nemen die wij eigenlijk niet wilden, dit ivm slechte levertijden. Ook de koelkast steekt nu uit waardoor de grote kast naar de koelkast met het handvat de koelkast iedere keer raakt. Hierdoor zijn er al beschadigingen ontstaan op de koelkastdeur. Wij hadden op zijn minst excuses verwacht maar de verkoper vond het vervelender voor zichzelf!!!!

 • Aanbevelen? Nee
10

De keuken is boven verwachting

Na een fijn gesprek met de verkoper zijn wij bij Altis op zoek gegaan naar onze droomkeuken. Deze is, samen met de verkoper gevonden. De installatie is feilloos verlopen en wij zijn meer dan tevreden over hrt resultaat. Wat een pracht van een Altis keuken staat er nu in ons huis. BEDANKT!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top firma.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vakkundige medewerkers in dienst zowel verkoop als installatie. Tip: iets meer tijd besteden aan de uitleg van de apparatuur

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Tijdens het bezoek aan Altis werd ik goed en deskundig geholpen. Tijdens de levering werd ik ook goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Meedenkend en goed service

Goede ervaring , altijd bereikbare medewerkers. Fijn dat jullie zoveel om jullie klanten geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, geduldig, vriendelijk geholpen en heel erg tevreden met jullie vakmanschap!

We zijn super blij met onze mooie nieuwe keuken. Nu de parel van ons huis waar we gezellig kunnen koken voor onze gasten We kijken dan ook met tevredenheid terug op het meedenken in onze zoektocht naar deze keuken met alle apparatuur die bij ons past. Alles is ook netjes optijd geleverd en mooi afgewerkt!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima geholpen

Prima geholpen door zowel verkoper als installateur van de keuken

 • Aanbevelen? Ja
8

wij zijn te vreden

prima werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geholpen en fijne communicatie

Keuken besteld bij Altis. Deze is netjes geleverd volgens afspraak. Ik heb de keuken zelf geplaatst en als ik vragen had werden deze netjes vis de mail beantwoord. Wij zijn heel erg tevreden over het eind resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service.

Klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel tevreden

Heel tevreden met de aankoop en verleende service!

 • Aanbevelen? Ja
10

doe wat je zegt en zeg wat je doet

Mijn servicevraag werd kordaat opgepakt en effectief afgewikkeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en persoonlijk contact

Klantvriendelijk en goed meegedacht tijdens het ontwerpproces. Op tijd levering, nette plaatsing van de keuken en goede service achteraf bij het verhelpen van een paar opleverpunten. Altis is een betrouwbare partner om mee te werken.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd