Prima!

Een prima service. Vriendelijke taxateur die met een professionele houding door ons huis is gegaan. Gaf antwoord op alle vragen en was open en eerlijk.

Accuraat en snel beschikbaar

Prima contact, reageert snel. Levert goed werk af.

Fantastische service en zeer bekwaam

Yvonne heeft een taxatierapport van mijn huis gemaakt. Ze kon heel snel een afspraak maken en kwam op mij over als een zeer bekwaam taxateur. Het rapport onderstreepte dit ook. Yvonne nogmaals bedankt!

Duidelijk met uitleggen Vriedelijk,duidelijk taxatie rapport Snel uit gewerkt en op gestuurd

Snel handelen en zeer professioneel en vriendelijk!

Yvonne, is een erg fijn persoon. Werkt lekker vlot, zowel in maken afspraak als taxatie zelf en afleveren rapport. Goede prijs en verstand van zaken. Deze vrouw kunnen wij uit ervaringen spreken weet waarover zij praat!

Boven verwachting goed.

Ik vond het gesprek heel prettig, alles werd netjes uitgelegd. Kan niet anders zeggen dan een hele prettige ervaring en alles heel netjes afgehandeld, mijn complimenten.

Prima taxatie verricht door Huyssteede makelaars

Yvonne Heijhoff is een prettig persoon die op prettige wijze de taxatie heeft verricht van onze woning.

Vakbekwaam

Taxatie op professionele wijze uitgevoerd, we zijn zeer tevreden.

Klantvriendelijk en heldere uitleg

Aardig en vriendelijk naar de klant.

Goed geregeld netjes

Heel goed

Prettig persoon, goede vragen en antwoorden en niet duur.

prettige en heldere communicatie

duidelijk en direct

Professioneel en accuraat

Een fijne makelaar die oog heeft voor de klant. Proffesioneel, snel en accuraat handelt.

Aardig,snel en kundig

zeer netjes te woord gestaan. Snel getaxeerd en keurig gebeld.

Voldeed volledig aan de verwachting

Taxatie was vlot geregeld, een keurig rapport ontvangen.

professsioneel en ter zake kundig.

Goede service.

We werden snel en goed geholpen bij de taxatie van onze woning.

Iemand met ervaring

Ze begreep gelijk wat de bedoeling was en had oog voor detail. Goede persoonlijkheid. Fijn om mee te werken. Tevens was de taxatie snel klaar.

Vriendelijk, hoge kwaliteit en snelle rapportage.

Een uiterst vriendelijke dame kwam ons huis taxeren, professioneel en voorkomend, wat als zeer prettig werd ervaren. Tijdens de rondgang door het huis was de informatie die gedeeld werd helder en waren er dan ook geen vragen na de rondgang. Het taxatierapport is snel aangeleverd en zeer overzichtelijk qua inhoud en presentatie.

Leuke en spontaan, vakkundig en reëel.

Leuke spontane en vakkundige Makelaar.

Proffesionele en ontspannen samenwerking

Makelaar ingeschakeld voor taxatie. Afspraak maken ging vlot. Taxatie kwam professioneel over, ging erg zorgvuldig. Rapport zag er keurig uit. Wij zijn er erg blij mee en zouden deze makelaar zeker aanbevelen.

Zeer prettig.

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Een kundige en snelle service. Ik ben op erg prettige wijze geholpen door Yvonne, die telefonisch altijd goed bereikbaar was.

Zeer kundig en zeer vriendelijk