Uitstekend en professioneel geholpen.

Snelle actie, prettige communicatie en scherp tarief.

Kundig, aardig en snel.

Goede uitleg van taxatie, vriendelijk, kundig en het rapport is snel geleverd.

Uitgebreide informatie ingewonnen over een eventueel te starten rechtszaak. De advocaat heeft alle tijd genomen om mij meerdere keren te woord te staan

Duidelijk ,vriendelijk en goede communicatie

Volgens afspraak Duidelijk ,vriendelijk en goede communicatie

Taxatie

Taxatie laten doen. Werd vlot uitgevoerd en duidelijk uitgelegd.

Vakkundig en klant vriendelijk

Snel en Persoonlijk

Tevreden

Vriendelijke. kundige, gemoedelijke meiden. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en duidelijk in de communicatie. Wij zijn erg tevreden.

Vriendelijk en professioneel

Zeer tevreden raad iedereen aan

zeer vriendelijk, prettig, duidelijk, vakkundig

zeer aangenaam en effectief

professionele en mensgerichte benadering.

Woningtaxatie laten uitvoeren. Kan moeilijk oordelen over de kwaliteit van het eindproduct, geen ervaring mee. Taxateur wel heel prettige persoonlijkheid die vlg. mij heel grondig de taxatie uitvoerde. Vroeg om diverse schriftelijk stukken en vertelde uitvoerig en begrijpelijk wat de aanpak was. Nam ook uitvoerig de tijd om de woning te bezichtigen en foto's te maken. Taxatierapport ziet er ook heel professioneel en netjes uit.

Positief

Ontspannen sfeer en het was gezellig.

Deskundige taxateur. Zeer vriendelijk. Snel en accuraat.

Prettige samenwerking

Binnen een week taxatierapport klaar hartelijk dank voor je snelle aktie!

goede service en vriendelijk geholpen

mijn ervaring is dat het goed geregeld was, snel en goed zonder poeha.

Goede en professionele behandeling

Terzakekundig

Het was een plezierig contact en de taxateur kwam kundig en bekwaam over. Goed taxatierapport uitgebracht.

Een professionele taxateur, vriendelijk en duidelijk!

De taxateur kwam op het afgesproken tijdstip, legde alles goed uit, vertelde wat ze deed en deed wat ze zei. Alle stukken zeer snel geregeld en doorgestuurd. Zowel telefonisch als via whatsapp nog extra contact gehouden over de voortgang. Kortom....top!

Goed contact en duidelijkheid

Naar tevredenheid verlopen en nogmaals een goed contact en duidelijkheid, wat de situatie van het huis betreft

Snelle en duidelijke taxatie voor een goede prijs

Snelle en duidelijke taxatie voor een nette prijs. Overzichtelijk expertise.

Snelle en deskundige taxatie

Snelle reactie na aanvraag taxatie. Bij bezoek eerst rustig de aanpak bespreken en plannen voor verbouwing, en daarna een ronde door het huis. Alle ruimtes goed bekeken en opgemeten. Dag later al taxatierapport beschikbaar!

Goeie service

Snel rapport gekregen en aardig in de omgang

Zeer vriendelijk, kennis van zaken en denkt goed mee

Huyssteede Makelaars heeft voor ons een taxatie uitgevoerd. Het was een zeer prettig gesprek en taxateur dacht goed mee in de waardebepaling van de woning. De taxatie verliep vlot, de communicatie en het rapport verder waren uitstekend. Wij zouden hen zeker aanraden.

Jullie werken echt professioneel.

Jullie zijn betrouwbaar met afspraak. Ik ben ontzettend blij dat ik in een dag de taxatierapport heb gekregen.

Mijn ervaring is heel positief. Professioneel, vriendelijk n snel

Heel deskundig.

Vriendelijk en professioneel.

Yvonne is erg vriendelijk en zeer kundig. Ruim voldoende tijd voor een uitleg. Duidelijk taxatierapport. Erg fijne ervaring!