Duidelijke communicatie, snelle afhandeling van de taxatie.

De taxateur communiceert goed met opdrachtgever en ze komt haar afspraken na. Taxatie is, ondanks de drukte, op korte termijn opgemaakt.

Goed, snel en accuraat!

Yvonne legt vooraf precies uit wat ze doet en hoe ze het gaat doen. Duidelijkheid is belangrijk. Prima taxateur!

goed ondanks dat ik te laat thuis was geen probleem

Snel, vriendelijk en adequaat

Prima en snelle taxatie met zeer uitgebreid rapport

Duidelijk en overzichtelijk

Flexibel en heel duidelijk. En snel een rapport toegestuurd via de mail.

Zeer vriendelijk en deskundig.

De taxatie is door taxateur met ons door genomen en alle vragen duidelijk beantwoord.

Kundig, snel, prettige communicatie en alles volgens afspraak

Kundig, snel, prettige communicatie en alles volgens afspraak

Super leuke vrouw , en super voor de kinderen

Gewoon zeer goed.

Een makelaar waar we 100% vertrouwen in hebben!

Een makelaar waar we 100% vertrouwen in hebben!

Super!!

‘s middags gebeld, diezelfde avond al de afspraak, en binnen een week - met Pinksterweekend ertussen - al de taxatie per mail ontvangen! Snel en vakkundig, helemaal top!! Ontzettend blij mee!

goede contacten

Alles is goed door gesproken wat er ging gebeuren

Uitstekende, vakbekwame Uitvoering

Prima contact en correcte en snelle afhandeling van de taxatie

Zeer kundig en vriendelijk

Alles werd netjes uitgelegd en zeer professioneel bekeken . Fijne en warme persoonlijkheid . Voelde ook erg vertrouwd

Goede service met goede kijk op mogelijkheden.

Prima ervaring

Snelle en kundige taxatie door een vriendelijke makelaar

Professioneel en kundig

Voor ons een fijne partij die goed op de hoogte is van alles wat er bij een taxatie komt kijken. Wij zijn heel tevreden.

Professioneel, vriendelijk, snelle service

Wij hebben door Huyssteede Makelaars een taxatierapport laten opmaken van onze woning. Na aanvraag was de afspraak snel gemaakt en nog geen week later hadden we een zeer uitgebreid en volledig rapport. De taxateur was erg vriendelijk en je kon merken dat ze veel ervaring had. We zijn heel blij met de uitleg die we vooraf en achteraf hebben gekregen en ook heel blij met het resultaat.

Snelle en professionele service

Vrijdags getaxeerd en maandag het complete rapport in huis! Vriendelijke dame, die ook nog wat tips had voor de komende verbouwing.

Zeer goed en kundig en aan te bevelen

Mayke Blom komt kundig, vriendelijk, geduldig en scherp over. Zij nam voldoende tijd voor de afspraak en heeft heel snel terugkoppeling gegeven. Wij waarderen het zeer dat de afspraak binnen 1 dag na ons telefonisch ingepland en gedaan kon worden. De terugkoppeling met het taxatierapport verliep heel snel. We hebben geen vergelijkingsmateriaal maar over het verloop van de afspraak inplannen en de afspraak zelf zijn wij zeer tevreden. 1 tip: de afvalbakken buiten uit het zicht brengen als de foto wordt genomen.

Prettige , ontspannen ervaring.

Fijne klik met Yvonne. Netjes en keurige taxatie. Geen op of aanmerkingen.

zeer vlotte en tijdig afgehandeld. Perfect

Goede meedenkende makelaar!

Bij de taxatie van de woning is er goed meegedacht over de verbeterpunten voor onze woning Een positieve insteek en snelle respons bij vragen!

Vriendelijk en vlot geholpen.

Prettig contact zonder opsmuk en dikdoenerij. De taxateur werkt op een vlotte en moderne wijze. Contact was zowel als informeel correct, professioneel en toch persoonlijk.

Vakkundige, snelle service

Fijn contact gehad. Goede voorlichting en snelle service. Yvonne komt haar afspraken goed na.

Vriendelijk en professioneel

Mayke kwam over als betrokken, professioneel en kundig. Mayke maakt makkelijk contact en is zakelijk correct. Ik vond haar helder, daadkrachtig en vlot.