De taxatie heel positief ervaren

Vriendelijk en geeft vooraf duidelijk aan wat de bedoeling is van de taxatie. Laat duidelijk en overzichtelijk zien wat er al bekend is over de woning en met welk doel ze komt. Er is voldoende ruimte voor vragen ze neemt de tijd. Ik zou haar zeker aanbevelen aan andere.

Goede vakkennis.

Keurig op het afgesproken tijdstip. Had oog voor de kleine dingen. Zag reparaties die ik zelf niet meer zag. Goede vakkenis. Zeer tevreden ook over het resultaat.

nette ervaren makelaar

Keurig nette makelaar duidelijke informatie

Zeer prettig contact, professionele aanpak en snelle service.

Uitstekende ervaring.

Goed persoonlijk kontakt en duidelijk gesprek gr

Keurig en snel geregeld.

Enkele jaren geleden ook al een taxatie door deze makelaar laten uitvoeren. Wederom was het weer keurig en snel geregeld en wisten we vooraf wat ons te wachten stond. Tevreden klant!

Vakkundig

Een goede uitleg en vakkundige kijk. Er is goed de tijd er voor genomen.

Zeer prettig

De taxatie hebben wij als prettig ervaren. Als wij weer een makelaar nodig zouden hebben dan zouden we voor haar kiezen.

prettig geholpen.

Was snel geregeld . Vriendelijk , meedenkend . Doet ook moeite voor de klant als iets Niet helemaal lukt , Dat regelen wij wel even voor je . Kortom, Tevreden !

Helder in communicatie

Fijne communicatie Duidelijk uitleg en antwoorden op vragen

Plezierige en uitstekende dienstverlening!

Via Huis & Hypotheek door verwezen naar Huyssteede Makelaars. Van begin tot het einde, taxatie van onze woning correct, plezierig en uitstekend afgerond. Gedane zaken werden helemaal nagekomen! Gosse en Margriet Ellens

Super klantvriendelijk!

Yvonne heeft in deze drukke tijd alles gedaan om mij te helpen. Had een taxatie snel nodig. Zij heeft het taxatie binnen een paar dagen ingepland en geleverd binnen een paar dagen. Super bedankt! Dat is pas klantgericht denken.

was een goede ervaring.

Naar mijn mening een kundig taxatie door makelaar Huyssteede.

Heel klantvriendelijk en spontaan.

Deskundig, snel en fijn in de samenwerking

Toegankelijke proffesional, denkt met de klant mee en werkt snel en vakkundig. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

zorgvuldig en gedegen taxatierapport

telefonisch afgesproken en goed uitgevoerd, tevreden klant

Goeie dienstverlening

Snelle, correcte en accurate service

super!

Heel vriendelijk, alles rustig en correct uitgelegd. Snel een afspraak kunnen maken en komt afspraak ook na, op tijd. Ik kan geen negatief puntje bedenken.

Superformiweldig einde fanta kolosachtig

Op tijd, duidelijke uitleg, heel beleefd en vriendelijk. Mvg Erwin Last

Vriendelijk geholpen

Het was heel vriendelijk en betrouwbaar, en professioneel

Super ervaring en Taxatie liep voorspoedig

Prima ervaring, deskundige taxatie en snel uitgevoerd. Compleet naar wens, dus absoluut aan te raden.

Snelle, perfecte en vakkundige service!

Hele fijne samenwerking, kennis van zaken tezamen met een hele snelle service! Een aanrader!

Top netjes en vakkundig

Top, netjes en vakkundig. Ook een super snelle service. Uiterst tevreden.

Prettig en deskundig

Correct en vriendelijke, prettige omgang en gedegen deskundigheid

Top geholpen super vriendelijk

Super geholpen