Snelle en keurige dienstverlening

Fijne samenwerking gehad met Huyssteede Makelaars. Snelle reactie en navolging op de opdracht. Juiste prijs / kwaliteit verhouding. Een persoonlijke benadering wat ons erg aansprak. Kortom erg tevreden.

Fijne en duidelijke communicatie

Ik ben erg tevreden over de manier van werken omtrent mijn taxatie. Hele duidelijke en prettige communicatie en ik wist gedurende de werkzaamheden goed waar ik stond en wat ik kon verwachten.

Prima contact, punctueel en correct

Wij hebben Huyssteede ingehuurd voor een taxatie, contact is keurig gegaan en taxatie was snel gedaan en afgerond.

Prima, uitstekend zelfs

Goed, vriendelijk en verstand van de markt

Klantvriendelijk en snelle service.

Zie hierboven

Goede duidelijke communicatie

Snelle reactie en afhandeling, top.

Correcte en snelle taxatie

Jullie konden snel reageren op onze vraag naar een taxatie. Correct alles uitgevoerd met een compleet taxatie rapport. Bedankt! Een aanrader.

Prettig gesprek

Het was een fijn taxatie gesprek. De afspraak was snel gemaakt en verliep prettig. Vriendelijk, duidelijke uitleg. Snelle afhandeling van rapport.

Vriendelijk, kundig en behulpzaam

Snel gereageerd en rapport uitgebracht. Heel meedenkend en zeer prettig in de omgang, echt een aanrader

Uiterst vriendelijk en ter zake kundig.

De makelaar kwam uiterst vriendelijk en ter zake kundig over. De makelaar had genoeg tijd voor ons. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

vriendelijke vrouw, toonde intresse

vriendelijke vrouw, toonde interesse in de woning zoals hij nu is. maar nog meer in hoe de woning er straks uit komt te zien. Doel van de taxatie was om de verbouw te onderbouwen.

Zeer correct en vakkundig geholpen

Helderheid en duidelijk

Heldere en duidelijke kijk op de zaak. Geen onzin verkopen maar realistische manier van werken

Klant vriendelijk, zonder poespas

Duidelijke informatie, en zeker niet mooier maken dan het is. Top dus

goed en terzakekundig

vriendelijk maar zakelijk..westfriezen houden daarvan

Goede en duidelijke taxatie

Vriendelijke taxateur die met veel plezier haar werk doet. Is duidelijk in wat er allemaal speelt in een taxatie. adviezen per kamer waar we door heen liepen. zoals de carport dicht zetten tot garage voor een flinke verhoging zorgt tot wel €20000. iets om over na te denken na de verbouwing.

Top service, netjes en goed voorbereid.

Ga zo door en wordt nog beter.

heel goed contact en duidelijk

vanaf de vraag om taxatie heel vlot en digitaal alles verwoord!

prima dienstverlening

Tja wat moet je er dan verder nog aan toevoegen

Zeer deskundig en professioneel

Een aantal taxaties voor ons gedaan, en altijd erg snel en professioneel afgerond. Wij zijn zeer tevreden en raden Yvonne bij iedereen aan.

Fijne ervaring

Heel gezellig en open rondleiding door het huis. En goede uitleg!

Kennis van zaken, snel en klantgericht

Yvonne heeft ons inmiddels een aantal keren geholpen als het gaat om taxaties en/of advies. Ze heeft kennis, schakelt snel en is klantgericht. Kortom: een aanrader

Zeer tevreden over de werkwijze

Iemand die goed thuis is in haar werk . Alles secuur doorgenomen.