Snel geregeld

Snelle en duidelijke communicatie.

Duidelijke presentatie, vriendelijke benadering

Binnen twee weken alles geregeld

Nog geen twee weken na aanvraag een taxateur aan huis gehad en drie dagen na taxatie het rapport.

Zeer flot en goede service

Snel, deskundig

Snelle en deskundige taxatie, we kregen snel een terug koppeling ervan heel fijn!

Prima geregeld

Goede communicatie en een duidelijk verhaal.

Super medewerking bij taxatie

Door zeer korte doorlooptijd van de hypotheek aanvraag, met spoed een taxatie nodig. Daarbij geweldige medewerking en supersnelle afhandeling verkregen

Zeer vriendelijk

De taxateur was uiterst vriendelijk. Zeer prettige ervaring! Taxatierapport werd snel geleverd.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik ben zeer vriendelijke geholpen door Mayke ze nam alles netjes met me door en de verdere afhandeling was super snel. Hartelijk dank daarvoor.

Vriendelijk, deskundig en servicegericht

Yvonne kwam langs om ons huis te taxeren ivm oversluiten van de hypotheek. Het begon gelijk goed, eerst de uitleg wat ze gingen doen, wat ze al aan voorwerk gedaan had. Dit heb ik niet eerder ervaren bij een taxateur. Daarnaast gaf zij nog de nodige tips en trucs mbt subsidie aanvragen voor energiebesparing.

Volgens afspraak, prima geregeld.

Volgens afspraak, prima geregeld. Zeer tevreden.

Prima verlopen

Taxatie aankoop woning prima verlopen

Snel, vakkundig en duidelijk

Na een fijn eerste telefoongesprek had ik gelijk het gevoel in goede handen te zijn! Vriendelijk, behulpzaam, snel en erg vakkundig. Ik ben erg tevreden!

Vriendelijk en vlot en vertrouwelijk overkomen raad jullie aan aan anderen

Snel, deskundig, wij zijn zeer tevreden.

De taxatie is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd en kan Huyssteede Makelaars van harte aanbevelen. De taxateur werkt het rapport zeer snel af. Top!

Zeer kundig

Goede en kundige makelaar,vriendelijk en betroubaar.

Snel, deskundig en enthousiast

De taxatie van onze nieuwe woning was heel snel en kundig voor elkaar. Wij zijn er blij mee!

Snel, correct en een goed communicatie

Het taxeren van ons huis is op een heldere, duidelijke en snelle manier gedaan. De communicatie over het traject hoe deze gaat verlopen is duidelijk. Ook nadat het taxatierapport iets verlaat binnen komt geeft men aan wanneer deze dan wordt verstuurd. Het taxatierapport is uitgebreid en roept geen vragen op.

Razendsnelle communicatie en zeer vlotte doorpakkers

Aangetrokken voor een taxatie. Voordat ik het wist lag er al een taxatierapport klaar. Top!

Uitstekend, vriendelijk en professioneel

Zeer tevreden. Netjes, vriendelijk en professioneel gehandeld. Een klein punt van aandacht: tijdens taxatie is de verwachting uitgesproken dat de waarde mogelijk de dag daarna, in ieder geval binnen 2 dagen bekend zou zijn. Daar heb ik later navraag voor moeten doen. Verder zeer tevreden, zoals gezegd.

prima, zakelijk en betrokken

prima, zakelijk en betrokken

Professioneel en betrokken.

Vanaf de eerste afspraak voelde het goed. Vertrouwd. Ik kreeg goed, Professioneel advies, dacht mee in mogelijkheden. Stond altijd klaar voor advies en hulp. Ik ben vanaf het begin tot het eind super goed begeleid. Top!

goede service

fijne mensen. degelijke service. alle zaken die binnen hun pakket vielen, werden keurig uit mijn handen genomen. prima raadsmensen!

Een openhartige benadering zelfs in deze moeilijke tijd van corona.

Duidelijk en to the point

Alleen telefonisch kontakt gehad maar zéér vriendelijk en duidelijk.