Vriendelijk, professioneel, duidelijke uitleg.
8 March 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 417 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Vriendelijk, professioneel, duidelijke uitleg.
8 March 2024
Riny
Wijdenes
Heel prettig ervaren zoals de taxatie is verlopen. Duidelijke afspraken. Fijn gesprek. Goed gevoel.
16 December 2023
R.
Oudkarspel
Ze is duidelijk in uitleg en prettig in de omgang, geeft aan waar ze op let bij de inspectie van de woning.
5 December 2023
H Bruil
Hoorn
Duidelijk rapport. Was snel beschikbaar.
19 November 2023
Bart
Oudendijk
Zeer vakkundige taxatie
24 October 2023
Kimo
Obdam
Fijne ervaring en erg tevreden met de taxatie!
4 October 2023
Dani en Fleur
Hoogwoud
Op advies van onze makelaar hebben wij contact opgenomen en hadden wij binnen een week het taxatierapport beschikbaar voor de bank. Duidelijke afspraken en heel helder in de communicatie.
25 September 2023
Movanna
Medemblik
Mijn 2e ervaring met yvonne van Huysstede Makelaars. Wederom superprettig. Stipt, kundig, vriendelijk. Bij de aankoop van mijn huis fors bespaard, bij de taxatie goed en snel geholpen.
24 September 2023
Michel
15 September 2023
Oscar
Dirkshorn
Yvonne kwam bij ons taxeren. Eerst werd alles netjes door gesproken en daarna werd pas het rondje gemaakt. Hele fijne houding!
31 August 2023
Leonie
Medemblik
Door de taxateur werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan word tijdens de taxatie. Duidelijke uitleg over alle verzamelde gegevens.
28 August 2023
Ron
Scharwoude
De taxatie heb ik ervaren als zeer geroutineerd en héél klantvriendelijk.
15 August 2023
Rob
Hoorn
heeft verstand van zaken en is zeer bedreven.
13 July 2023
wim
hoorn
Afspraak exact nagekomen, eerlijke conclusies gedeeld tijdens de inspectie en ook zo teruggelezen in de rapportage.
6 July 2023
Martin
Oosterblokker
De taxateur die bij ons kwam gaf je meteen een prettig gevoel en ze heeft me op mijn gemak gesteld en duidelijk uitgelegd wat ze ging doen en hoe ze het zou gaan doen. Ze kwam bij mij erg professioneel over. Klasse!
30 June 2023
Wim
Zwaag
In het huis wat getaxeerd is wonen wij al vele jaren met plezier. Ivm een verbouwing was een taxatie nodig. We wisten niet wat we konden verwachten, maar werden snel gerust gesteld. Snel antwoord op mailtjes en dan ook duidelijke uitleg waarom dit zo ging. Al met al hebben wij een positieve ervaring met Huyssteede makelaars.
18 June 2023
Liesbeth
Alkmaar
Fijn contact en duidelijke informatie en rapportage rond de taxatie van onze woning.
16 June 2023
Mireille de Wit
Beets
Terzake deskundig Top
22 May 2023
Jos van Velzen
HOORN NH
Yvonne kwam bij ons voor een taxatie huidige woning i.v.m. het verkrijgen van een overbruggingshypothheek. Omdat we een dag later al een (voorbereidend) hypotheekgesprek met bank zouden hebben, belde ze de volgende dag alvast de taxatiewaarde door. Eind van de dag zelfs al het complete taxatierapport binnen. Hard gewerkt hiervoor én een blije klant :)
3 May 2023
Angelique
Medemblik
Goed en professioneel taxateur, aardig en doortastend.
27 March 2023
Eva
Hoorn
Yvon maakte direct tijd voor ons. En dacht heel goed met ons mee. Zij heeft veel ervaring en dat voel je. Nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking.
20 March 2023
Sabrina
berkhout
Afspraak was snel en op korte termijn gemaakt. Al veel voorwerk gedaan, kadaster opgevraagd etc. Erg ervaren en professioneel in handelen ( taxeren van huis ) ter plekke. Duidelijk in uitleg. En snelheid in afronden van uiteindelijke Taxatie.
18 March 2023
Peter
HOORN NH
Taxatie begin maart gehad Uitleg duidelijk en niks op aan te merken Super bedankt!
7 March 2023
Johnny
Enkhuizen
Houden goed contact met je en denken met je mee
23 February 2023
Patricia van der Zalm
Hem
Na een twijfelgeval bij een bezichtiging ben ik via m'n financieel adviseur met Yvonne in contact gekomen. Ik wist niet goed wat wijsheid was, maar Yvonne kon mij goed aanwijzen waar op te letten en welke stappen te zetten. Uiteindelijk voor een andere woning gegaan dan waar ik haar voor had ingeschakeld. Door haar snelle schakelen en professionele maar open houding hebben we in zeer korte tijd een succesvolle onderhandeling bereikt. Voor de twijfelaars; je zult hier geen spijt van krijgen. Je krijgt goede begeleiding en scheelt je een hoop kopzorgen.
22 February 2023
Robert