Filters

10

Mooi familie bedrijf

We werden goed geholpen met de keuzes van de keuken, prijs kwaliteit is goed, vakwerk en als er iets is of je hebt vragen is de service prima voor mekaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een uitstekend familiebedrijf, waar kwaliteit voorop staat.

Prima geholpen in de winkel met samenstellen en doorvoeren van veranderingen en aanpassingen. En plaatsing uitstekend uitgevoerd en zijn niet bang voor een beetje extra werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles wat besproken en afgesproken is waar gemaakt.

De contacten met de afdeling verkoop waren prima wij zijn daar zeer goed voorgelicht en bij gestaan bij de keuze van de keuken en de benodigde apparatuur, ende verdere procedure is uit gelegd. Op de afgesproken datum werd de oude keuken verwijdert en nieuwe geplaatst. Alle werkzaamheden werden ook in de praktijk keurig en volgens de afspraken uit gevoerd. De uitvoerende mensen komen om te werken en niet om te praten zij weten exact wat de een doet en de ander doet een geweldig goed team grote klasse. Alles werd na afloop van werkzaamheden keurig schoon achter gelaten>

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima keuken en goede service

Keuken is een plaatje en goede indeling zoals wij dat ook gewenst hadden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige vakmensen op elke plek!

Van het ontvangst tot de oplevering word je vakkundig geholpen door alle medewerkers bij Ant. Duijn! Bij ontwerp word goed meegedacht en kunnen meerdere opties snel bekeken worden. Levering is volgens afspraak gegaan (zelf een dag eerder klaar!) Plaatsing gebeurde netjes en strak! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte ervaring! oplossingsgericht netjes en vakwerk

De verkoop is al een feest. De advisering is echt op de klant gericht, niet opdringerig en in alle rust en tijd. Goede adviezen hebben er dan ook voor gezorgd dat wij naast een prachtige keuken en bijkeuken ook een mooi wandmeubel en TV meubel hebben. Over de plaatsing kunnen ook wij alleen maar positief zijn. Er wordt zeer netjes en professioneel gewerkt waarbij het eindresultaat super is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Zeer goed, doet alles zelf, binnen anderhalve dag keuken geplaatst, alle afval meegenomen. Top vakman.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is wat verstaan wordt onder klanttevredenheid

Fantastisch geholpen. Snelle service, prettig contact. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces en het is heel duidelijk waar je aan toe bent.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor deze mooie worden. Wij hebben alles met heel veel plezier gedaan.

10

Top alles super geregeld

Fijne mensen die goed mee denken met het ontwerp, wij zijn erg blij met onze keuken

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit, inzicht en vakmanschap in één. Wat een toppers. Vanaf ontwerp t/m uitvoering.

Fantastisch om met Ant. Duijn Keukens samen te werken. Ervaring vanaf begin t/m uitvoering was dik voor mekaar. Communicatie verliep prima en je ervaart de kwaliteit bij uitvoering. Dikke aanrader Eric & Carolien Steenhouwer Heerhugowaard

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring met Ant Duijn keukens.

Ze denken mee en handelen alles netjes af.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies met als eindresultaat een prachtige keuken

Na de oriëntatiefase waarbij we diverse keukenzaken hadden bezocht zijn we nog een keer terug gegaan naar Ant. Duijn. Het advies, de ideeën en kennis van Joyce gaf ons de doorslag om met Ant. Duijn verder te gaan. Met als resultaat een prachtige keuken die zelfs eerder dan de geplande datum compleet werd geleverd en geplaatst. Ook was het prettig dat de voorbereidingen en het stucwerk door jullie werd uitgevoerd. Onze eindconclusie: we zijn blij dat we voor Ant. Duijn gekozen hebben en kunnen het ook anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij met onze prachtige keuken

Ant. Duijn heeft naast het leveren en monteren van onze keuken ook de gehele benedenverdieping gestuukt en gesausd. Het resultaat is prachtig en we zijn er dan ook zeer blij mee. Het hele traject verliep soepeltjes en volgens planning, vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Ook de stucadoor en de schilder die door Ant. Duijn zijn ingehuurd hebben prachtig werk geleverd. We werden tijdens onze oriëntatiefase met veel geduld en goed advies bijgestaan, er wordt helemaal niet gepusht. Ook bij de montage / installatie werd goed meegedacht. Al met al een fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring.

Prachtige keuken aangekocht bij Ant. Duijn keukens. Deze werd door ons een paar keer uitgesteld voor montage , dit was geen enkel probleem. Keuken is keurig geïnstalleerd, konden zelfs nog gebruik maken van een leen vaatwasser. Er zou alleen na montage iets meer uitleg gegeven mogen worden over de inbouw apparatuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend! Goed advies, meedenken, oplossingsgericht en you get what you expect!,

Plezierig, service gericht, meedenken in oplossing en goede kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij topkwaliteit hoor nou eenmaal een goede prijs.

Hij staat er hoor, onze nieuwe keuken van Ant Duijn. Sinds de bestelling bijna vergeten hoe hij eruit zal zien. Maar wat is het prachtig. Geweldige kwaliteit van de materialen en zeer vakkundige installatie resulteerden in onze fijne nieuwe keuken. Nu onmiddels een paar maanden verder is er nog steeds contact met Ant Duijn. "Alles goed met jullie keuken?" "Mag ik even komen kijken hoe hij is geworden ?" Natuurlijk want we zijn trots op de wijze waarop Ant Dujn onze wensen heeft verwezelijkt. Ik weet nog dat ik best schrok van de eerste offerte maar samen met Marjon van Ant Duijn keukens hebben we net zo lang geschoven en gepuzzeld tot al onze wensen toch in ons budget pasten. En nu het klaar is zijn we blij met, en trots op, het mooie en slimme resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor deze lieve woorden.

9

De indruk die ik van het begin afgaan had is volledig bewaarheid: super

Goede informatie over de aan te schaffen keuken, prettig benadering, bij plaatsing accurate werkwijze en vriendelijk contact. Mooie keuken, geheel naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer positief.

Prettig bedrijf met vakkundig personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden met de keuken

In samenspraak met Ant. Duijn Keukens tot een mooi en praktisch keuken ontwerp gekomen. Omdat de totale opdracht, levering en montage bij Ant. Duijn lag ging de montage vlekkeloos. Ook het stucwerk viel onder hun verantwoordelijkheid met als eind resultaat een prachtige keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen, leuk meegedacht.

We hebben een hele leuke combinatie van onze smaken gekregen. Joyce, heel erg bedankt voor je ideeën. De keuken is mooier dan we voor ogen hadden nadat we de stalen bij elkaar hebben gezocht. Ideaal dat jullie het loodgieterswerk, electra en keuken plaatsen allemaal zelf doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Supertevreden

Van begin (advies, meedenken en bestellen) tot het einde ( plaatsen van de keuken) enorm tevreden. Nuchtere, hardwerkende mensen zonder kapsones of een aansmeermentaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel fijne zaak, prima service

prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Professioneel kundig familiebedrijf die je met goede adviezen en tips (waar jezelf niet aan denkt) wegwijs maakt in keukenland, zonder de identiteit van een familiebedrijf te verliezen. Ook v.w.b. het plaatsen van de keuken en wat meerwerk helemaal tevreden. Er wordt netjes gewerkt door de heren van de montage. Ook het inmeten gebeurde op uiterst professionele wijze. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en blij dat we voor Ant. Duijn Keukens hebben gekozen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u Wel voor deze mooie woorden. Met vriendelijk groet, Marjon Duijn

10

Een perfect geplaatste keuken met minimaal ongemak.

Dit is onze 3e keuken geleverd door Ant. Duijn Keukens. De bestelling is altijd een fijne ervaring. Als je de maten van je keuken weet, maken ze gelijk een ontwerp van de gewenste keuken en krijg je gelijk een offerte. Er is totaal geen druk om gelijk iets te tekenen. Veranderingen aan het ontwerp worden snel verwerkt. Als je eenmaal tevreden bent en bereid ben om de offerte te tekenen dan is ook de levertijd al bekend. Op die levertijd kan je rekenen, er zijn geen onverwachte vertragingen. Als de tijd komt op de keuken te plaatsen gaat het ook allemaal super efficiënt. Onze ervaring is dat het verwijderen van een oude keuken en het plaatsen van een nieuwe 1.5 dag vergt. De aansluitingen (water, afvoer, elektra) worden allemaal door het bedrijf zelf gedaan. Kortom, wil je een nieuwe keuken dan kun je er op rekenen dat Ant. Duijn die zonder enige zorgen en perfect zal afleveren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Alles in één hand: Advies én montage. Op alle gebied deskundig, geduldig, veelzijdig en zorgvuldig. Mensen die hun vak verstaan.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.