Filters

10

Als vanouds : gewwon goed

Als vanouds : gewoon goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professionele en kundige plaatsing

Hoewel een aantal onderdelen niet correct waren bij levering is dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een tijdelijke kookplaat is geplaatst en op korte termijn is deze vervangen door de juiste. De montage is met grote zorg en oog voor detail uitgevoerd. Kortom vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden

Goed advies, prima producten, keurige werkzaamheden. Goed personeel. Kortom zijn wij over de aanschaf en inbouw van de keuken zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Prachtige keuken en professionele partij!

Wij hebben veel keukenleveranciers bezocht en Ant Duijn Keukens sprong er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Pluspunten; - aparte en mooie keukendesigns. - niet de goedkoopste maar dat zie je dan ook terug in de kwaliteit van de gehele keuken én totale dienstverlening. - kunnen heel goed de klant-visie vertalen naar een ontwerp. (luisteren is ook een vak) - denken heel goed met je mee (ook budget gerelateerd) en geven professioneel advies. - eigen montagepersoneel dus weten van te voren ook goed of 'het bestelde' conform 'het geleverde' is en anticiperen daar direct op. - plaatsen van de keuken was in 2 dagen gedaan en zag er helemaal top uit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dit is waar wij het voor doen. Hier worden wij blij en gelukkig van.

8

Korte lijnen, heldere communicatie

Het bezoek aan de showroom en het offertetraject hebben we ervaren als prettig en duidelijk. De montage is keurig gedaan en we zijn blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keuken is snel en vakkundig geplaatst. resultaat heel mooi.

Snelle levering, mooi resultaat, prettige manier van omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Voor ons de eerste keer, dat we een keuken kochten en we zijn heel erg goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele goede ervaring, vakwerk en super netjes

Heel tevreden over het geleverde werk, super netjes en alles in goed overleg

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend en deskundig

Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Deskundig bij het aanbevelen van de juiste apparatuur. Zo werden wij gewezen op een afzuigkap van het merk Nova welke 'onopvallend' aan het plafond kan worden gemonteerd. Het plaatsen van de keuken gebeurt door een goed op elkaar ingespeeld 'team'. Kortom een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Er werd goed geluisterd.

Oude keuken en alle verdere materialen werden afgevoerd. Had in het verleden een ervaring dat ik zelf nog allerlei dingen moest zien af te voeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig meedenkend, servicegericht

Er was alle mogelijkheid om ons rustig te oriënteren. Keuze genoeg. De samenstelling van onderdelen via de computer en met jullie begeleiding verliep allemaal heel soepel. Er was zo voldoende gelegenheid de keuken in het bestellingsproces aan te passen. Die veranderingen werden dan meteen zichtbaar in de 3D presentatie. Dat ons keukenblad door de coronaperikelen aanvankelijk niet kon worden afgeleverd was overmacht. Met de kosteloos tijdelijk geplaatste keuken waren we erg geholpen. Blij dat we voor een familiebedrijf in de buurt hebben gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel erg tevreden

Net als onze vorige keuken (20 jaar geleden) komt de nieuwe keuken ook bij Ant. Duijn Keukens vandaan. Alles loopt vriendelijk en soepel, van uitzoeken in de showroom tot het plaatsen thuis. Stucadoor, electricien, alles wordt voor je geregeld. Even in de troep zitten, maar dan krijg je ook wat je wilt; een topkeuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch, familiebedrijf met vakmensen

Goed geholpen in de winkel en daarna ook met plaatsen etc.

 • Aanbevelen? Ja
10

wat een harde werkers

Alles ging gesmeerd levering spullen en montage. Voor we gingen verhuizen op 14 maart was alles geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne Keuken,vakmensen

Voor het uitzoeken van de keuken goed aan mijn wensen voldaan, voor latere aanpassingen geen probleem. Communicatie verliep soms wat stroef, en gaf onduidelijkheid maar kon goed uitgepraat worden,en goede beslissingen genomen worden. Het installeren van de keuken is is vakkundig en vlot gegaan, ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heel prettig! Prettig in de offerte fase, niet opdringerig, heldere en duidelijke advisering. Keurige gespecificeerde offerte. Keuken is geplaatst door professionals, werken schoon, nauwkeurig, conform afspraak. Kortom geen verassingen en alles in een keer geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima zaak.

Anton Duijn is een prima zaak. Van begin met de aankoop tot het eind bij de plaatsing, het zijn allemaal vakmensen die doe wat er belooft wordt. Heeeeel kleine opmerking. De mensen die komen plaatsen moeten eigenlijk wat meer op de nieuwe spullen van de klanten denken. Komen namelijk binnen met gereedschapkar waar de wielen onder de prut zitten van de vorige klant uit de nieuwbouw. jammer want ze hadden het zelf wel gezien. Kon namelijk huis, hal, en lift geheel zuigen bij het weggaan van deze mensen. Verder gewoon vakwerk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie keuken is fantastisch geplaatst

Advies in de winkel en communicatie is heel goed. Plaatsing en eindresultaat ook van hoog nivo

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service

Keuken bleek bij montage 2 zij panelen te bevatten van een verkeerde kleur. Deze zijn nabesteld en er later tussen geplaatst. Jaren later blijkt het duidelijk andere kwaliteit te zijn, de lak bladert af terwijl de rest van de keuken nog keurig is. Bij contact wordt de hoofdprijs gerekend om het te kunnen vervangen. Er wordt helemaal niet in gegaan op de verkeerd geleverde kwaliteit

 • Aanbevelen? Nee
10

Top service.

Mijn ervaring is dat alles op tijd is en goed geplaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie keukens en uiterst vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en hele mooie keukens. Ze nemen de tijd om je wensen te bespreken en denken goed mee. Ik vond het ook erg fijn dat je niet onder druk wordt gezet (in tegenstelling tot andere keuken zaken). De keuken werd vakkundig geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en deskundig

De keuken is door de firma Ant.Duijn keukens goed en netjes geplaatst en ook het stukadoors werk door Patrick Nan is keurig gedaan we zijn dan ook zeer tevreden met de werkzaamheden die verricht zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing en service wat betreft onze keuken! Vooral de flexibiliteit van de medewerkers omdat wij regelmatig iets extra wilde laten doen, en dit was allemaal mogelijk en kon alsnog worden ingepland.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig advies, deskundige montage, zeer goede service

Vanaf het eerste moment begreep Marjon wat wij wilden. Na het inmeten hebben wij heel goed advies gehad aangezien de maten toch niet waren zoals op de tekeningen en daardoor het eea aangepast moest worden. Prachtige keuken geplaatst door een deskundig montage team. Zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige mensen, schitterende keukens en super goede service!

Wij hebben verschillende keukenzaken bezocht maar bij Ant. Duijn keukens hadden we direct een goed gevoel bij het binnenstappen. Mooie keukens en werden direct goed ontvangen en geholpen. Onze wensen hadden wij al heel specifiek voor ogen en deze werden heel goed in een ontwerp gegoten. Waar nodig kregen we ook nog tips hoe het nog beter uit zou komen. Al snel tot een deal kunnen komen. Nu was het wachten op het plaatsen van de keuken. Daar waren dan de monteurs. Mooi op tijd zoals afgesproken. En wat gingen ze snel. We stonden er van te kijken dat aan het einde van de dag het keukenblad al lag! De monteurs werken super netjes en snel! Vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn! Zelfs na plaatsing van de keuken denken ze nog met je mee en waar nodig schieten ze te hulp! Wat ook nog genoemd mag worden is dat ze naast onze keuken, ook nieuwe binnendeuren hebben geleverd met dezelfde uitstraling als de keukenkastjes! Deze zijn compleet op maat gemaakt en vormen met de keuken echt een eenheid! Wat een eindresultaat! Super blij zijn wij met de service en nieuwe keuken van Ant. Duijn. Wij raden iedereen aan om daar in ieder geval eens langs te gaan als je een nieuwe keuken wilt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd