Filters

10

Fantastische metamorfose van onze keuken, echt geweldig!!

Dankzij de creatieve en oplossing gerichte aanpak van Marjon en natuurlijk het vakwerk van Toon en Maikel hebben wij nu een prachtige nieuwe keuken. We zijn heel blij met het resultaat en genieten er elke dag van.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig, meedenkend, prijs vriendelijk

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken

 • Aanbevelen? Ja
9

Super netjes geplaatst,en de keuken ziet eruit zoals in de blaadjes

Zeer tevreden,onze keuken is prachtig en super netjes afgewerky.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies, mooi & praktisch ontwerp en een goede nette plaatsing

Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn we zeer goed geholpen en geadviseerd, waarbij al onze wensen zijn meegenomen. Ook onze wens om een eettafel te ontwerpen/integreren en te leveren is uitstekend gedaan. Daarnaast is de plaatsing zeer goed gedaan (geen haast werk). En is er altijd goed overleg geweest. Ik kan iedereen aanraden om bij Ant. Duijn Keukens een te bestellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak

Onze keuken is geheel volgens de afspraken geleverd en geïnstalleerd. Goed geadviseerd bij de keuzes die we hebben gemaakt en netjes uitgevoerd. De keuken is helemaal geworden wat we ervan verwachtten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service en vakmanschap hoog in het vaandel!

Een familiebedrijf die vakmanschap combineert met een uitstekende service. Het resultaat mag er dan ook zijn ; een geweldig mooie keuken die goed getekend en geplaatst is waardoor wij er vele jaren heel veel plezier van zullen hebben en waar de lekkerste gerechten klaar ge maakt zullen worden. Petje af voor deze mensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en een erg mooie keuken

Goede service, altijd erg vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen. Keuken netjes gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van het uitzoeken tot aan de plaatsing van de keuken niets dan lof.

Ant. Duijn kenmerkt zich door een zeer goed kwaliteit en betrouwbaar vakmanschap en dit al jarenlang en dat ook nog voor een zeer concurrerende prijs. Plaatsing was zelfs in 1 dag gerealiseerd. Hartstikke bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en nuttige adviezen waardoor we nu een top keuken hebben!!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad en dit is steeds bevestigd. Van ontwerpen tot goede adviezen, wij zijn echt super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Heel fijn bedrijf. Je wordt ontzettend goed geholpen en er wordt meegedacht. Ook de service is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Zat er lekker snel in!

Goede service bij het maken van de offerte en het inmeten.Waren heel flexibel met hun tijd.Was heel persoonlijk. Geen vraag die we stelden was te gek of te veel. Keuken was snel geleverd. Fijn dat er eerder geplaatst kon worden. Allemaal vakmensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel advies en plaatsing

Je krijg advies aangepast op je wensen en er wordt goed met je meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze droom is uitgekomen.

Vanaf het begin tot het eind heeft Anton Duijn alles in het werk gesteld voor het realiseren van onze droomkeuken

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne keuken

Heel goed geholpen, wordt echt meegedacht en zelfs toen er op het laatste moment wat aangepast moest worden, was dit geen probleem. Superblij met mijn mooie nieuwe keuken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede serves

Ik heb goede ervaring met Ant Duin keukens alles is perfect gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en maatwerk

Een mooie keuken kan je bij veel zaken vinden. Bij Ant.Duijn werden we heel prettig bij het ontwerp van de keuken geholpen en geadviseerd. Zonder druk. Nog een keer iets bespreken geen probleem. En ook geen spelletjes met de offerte zoals "alleen dit weekend voor deze prijs". Gewoon Westfriese nuchterheid en een goede prijs. Een andere reden om te kiezen voor Ant.Duijn was dat ze de montage zelf doen en niet uitbesteden. Incl. Electra en waterleidingen. Dat geeft vertrouwen, ook in het geval er iets mis zou gaan: je hebt maar met 1 partij te maken. Ook waren ze in staat om maatwerk te leveren, nodig vanwege bestaande leidingen in de keuken. En ook het plaatsen van een raam in de keuken konden we aan hun regie overlaten. We zijn heel blij met onze keuze voor Ant. Duijn. Het is een genot om echte vakmensen aan het werk te zien. Met een prachtige keuken als resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf, goed geholpen, hoge kwaliteit spullen, het is prachtig geworden!

Wat een fijn bedrijf. Ze luisteren goed naar je wensen en denken goed mee. De keuken is prachtig, maar ook praktisch geworden. Waarom geen 10 zou je denken. Dat heeft te maken met 1 klepkastje wat niet helemaal naar mijn zin open en dicht gaat, maar wat helaas niet opgelost kan worden. De klepveer is op de slapste stand nog te sterk voor het kastje waardoor het kastje klapt, maar dat is een kwestie van er even rekening mee houden bij het open doen. Verder hebben wij heel lang moeten wachten op de levering van de laatste twee apparaten. Daar kan Ant. Duijn waarschijnlijk niet heel veel aan doen, maar dat maakt toch alles bij elkaar dat ik geen perfecte score kan geven. Ik zou iedereen aanbevelen daar een keuken te kopen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en een prachtige keuken geleverd

Goed advies en een prachtige keuken geleverd gekregen. Kleine maand eerder als verwacht en alles in een keer goed en compleet. Super blij mee!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima advies, eerlijke prijs, perfecte montage

Gewoon zoals je zou willen als je je oude keuken gaat vervangen voor een nieuwe keuken. We zijn er blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden met het resultaat!!

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken hadden we 3 offertes laten maken. We hadden (door de luxe showroom) de indruk dat Ant. Duijn keukens in het duurdere segment zou vallen, maar dat viel verrassend mee!! Vergelijkbaar met de andere 2 offertes. Er werd goed met ons meegedacht en we konden na de getekende offerte nog meerdere wijzigingen (ander werkblad en handig kastje voor kruidenpotjes) aanbrengen tot het moment dat de keuken echt besteld moest worden, super fijn! Ook het extra werk (nieuw plafond, elektra aanpassingen en stucwerk) werd mede gedaan door lokale bedrijven met een lange staat van dienst. Wij zijn super tevreden met het resultaat!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima uitstekende service en vakbekwaamheid

Fijne samenwerking vanaf het bespreken tot aan het plaatsen van de keuken. Leuk omdat het een familiebedrijf is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zo als was afgesproken.

Onze ervaring met Ant. Duijn Keukens is perfect verlopen. Fantastische keuken en een zeer goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Prima bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De keuken is erg mooi geworden en er is van tevoren goed meegedacht. Ook zijn aanvullende werkzaamheden uitgevoerd zoals de oude tegelvloer verwijderen. Handig dat dit door hetzelfde bedrijf werd gedaan zodat het exact op tijd klaar was voor de nieuwe keuken. Dit is al de derde nieuwe keuken in de familie de afgelopen drie jaar dus dat zegt wel iets.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vakkundig personeel

Zeer vakkundig personeel in de winkel maar ook in de montage.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende keuken én service!

Bij de zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij Ant. Duijn Keukens in Heerhugowaard. Al vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd. Ze luisteren naar onze wensen, komen met ontwerpen en denken mee. Gedurende het gehele traject zijn ze goed en snel bereikbaar. Ook het plaatsen van de keuken en het tegelwerk ging voorspoedig en vakkundig. Dat is het fijne aan een familiebedrijf, ze hebben echt passie voor keukens. Dat merk je aan alles.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd