Zoals altijd heel goed.

Nog kijken is de eerste keer dat we bestellen

Producten waren netjes aangekomen

Heel fijne service

Het contact met dit bedrijf is altijd heel prettig positief

top alles in orde

goede prijzen snel geleverd. zo lijk het moet zijn .

Eerlijk mensen

Snel geleverd doet volgens de normen goed zo doe zo voort.

Mijn bestelling in perfecte staat ontvangen en werkt naar behoren, goed voor elkaar Mauvekoi

Goeie service vriendelijk behulpzaam

Website is heel duidelijk heb een artikel besteld en je heb het vrijsnel binnen erg vriendelijk als je ze belt

Prima product voor een scherpe prijs

Netjes medegedeeld dat vanwege de vakantie de levering wat later zou komen. Geen probleem. Netjes gedaan.

Snelle levering

Het was er snel . En ook bedankt voor de mail om te verwittigen dat jullie on verlof waren

Alles was top

Beter kan niet

Tevreden

Prima prijs en goed verpakt.

Prima ervaring

Snel besteld

Heb mijn product snel kunnen bestellen en doordat post.nl het druk had 4 dagen moeten wachten op verzending. Maar daar kunnen ze bij Mauvekoi niks aan doen. Verder is het produkt ok.

Professionele snelle levering

Alle producten met de meeste zorg verpakt. Snelle levering tegen een scherpe prijs, hier bestel ik de volgende keer met plezier.

Prijs kwaliteit goed

Zonder problemen geleverd

Correct en snel

De site was duidelijk en de bestelling verliep snel.

Uitstekende communicatie

De mensen van Mauvekoi sturen zeer snel terug op een mail om zo een goede service te voorzien. Zeer tevreden. Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld.

Top, fantastisch

Hele fijne ervaring, heel goed verder geholpen, snel en correct met een snellere levering als voorzien. Top Maurice!!!

Uitstekend en klantgericht

Prima geholpen en ook netjes gebeld i.v.m. levering van producten en eventuele optie van andere producten ter vervanging. En daarnaast de extra attentie. Al met al super..

Goede adviezen en snelle levering

Duidelijke uitleg gehad over het Koi voer

Top zeer snelle en correcte levering

Eerste keer dat ik er iets bestelde, maar er komt meer

Krachtig, goed

Een perfecte pomp voor onze vijver. Het doet wat hij moet doen. Krachtig, makkelijk in gebruik en na gebruik makkelijk schoon te maken. Een pluspunt vind ik dat er een continue werking zonder onderbrekingen op zit. 2 minpuntjes: - De bewaar rondingen voor de mondstukken past bij het brede mondstuk en de verlengstukken wel goed en bij het kleinere mondstuk niet goed, had iets ruimer gemogen. - Het brede mondstuk draait steeds in t water, waardoor je steeds met de achterkant tegen de vijver wanden zuigt.

Makkelijk kunnen bestellen tegen een scherpe prijs.

Het is prettig zaken doen met Mauvekoi, met de webshop, telefonisch en afhalen van het voer in de winkel. Prijzen zijn scherp en dat is wel prettig!

Impact 12

6921RZ Duiven

Over Mauvekoi vijvershop

Mauvekoi.nl biedt kwaliteits Koi- en Vijvertoebehoren tegen een scherpe prijs. Mauvekoi.nl is opgericht in 2006 met de ambitie om een van de beste online Koi- Vijver winkel van Nederland te worden. Inmiddels voorzien van een groot magazijn van 300m2 met 1000en producten op voorraad. Wij onderscheiden ons door een zeer ruim aanbod in de productgroepen die wij voeren en (vaak) direct uit voorraad te leveren. Dit garandeert een snelle afhandeling van uw bestelling en geeft u de mogelijkheid de producten goed te vergelijken. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd slaagt bij Mauvekoi.nl!