Top kerel

Bestellen gaat simpel voor mij prima.

Alleen 2 producten op de zelfde dag besteld,op verschillende dagen binnen gekregen.

Zeer goede ervaring bij mijn eerste bestelling bij Mauvekoi

Ik heb bij dit bedrijf een zeer goed gevoel. Mijn contact met Maurice voelde goed Waar ik eerder andere producten elders bestelde, ga ik deze voortaan ook bij Mauvekoi leggen.

Heb het product nog niet ontvangen

Heb Het product nog niet ontvangen

Uitstekend verpakt

Correcte levering, uitstekend verpakt en goede communicatie.

Snelle verzending en netjes begandeld

Er was een product niet op voorraad werd hiervoor netjes gebeld en kon kiezen voor een soortgelijk product.

Goed geïnformeerd om de verzending te volgen.Heel tevreden.

Mijn bestelling voor de reiger af te schrikken was niet direct voorradig maar kreeg duidelijke informatie en alles is toch vlot verlopen. Heel tevreden.

Allereerst een fijne site en vervolgens snelle foutloze levering.

Shoppen op de website van mauvekoi is een gebruiksvriendelijke ervaring. Kon gewoon mijn eerdere bestelling herhalen. 2 dagen na bestelling mijn Hikari geleverd.

goed product en snelle levering

niks dan positief overzichtelijke website met goede beschrijving snelle levering zeer degelijk product

Betrouwbaar en snelle levering voor een scherpe prijs

Mijn bestelling Koi voer werd door MauveKoi snel en keurig geleverd (in 2 zendingen) door DPD in een pakketkluis.

Voldoet aan verwachtingen en snel geleverd.

Vijverstofzuiger besteld op woensdag omdat ik die dringend nodig had. Vrijdagochtend stond bezorger aan de deur. Product voldoet zoals verwacht. Tevreden dus.

Hier staat de klant nog centraal!

Goede communicatie / zeer klantvriendelijk. Daarnaast scherpe prijzen.

Heel goed

Goede ervaringen

Word doorgegeven als ze niet meer in voorraad hebben. Krijg dan andere opties.

Snel

Gewoon goed

Snel geleverd breed assortiment

Slecht

Ondank een mail dat t bezorgd is, heb ik niks ontvangen, dus geen beste ervaringen met mauvekoi/dpd...... Nb; benaderd door mauvekoi, blijkt de fout toch echt bij dpd te liggen, product was snel verzonden, maar door dpd slecht afgehandeld, dus bij nader inzien tevreden over mauvekoi, hopelijk schakelen ze snel over naar een betere vervoerder

Prima klantvriendelijk

Heldere technische ondersteuning. Testfase loopt.

prima verwerking orders

Order aangevuld met extra artikel en snel geleverd. Snelle schriftelijke communicatie.

Uitstekende Service

Er was een product niet genoeg op voorraad , meteen een mailtje wat voor mij de beste optie was … 3x product die op voorraad wa reeds zenden naar mij ofwel wachten tot de volledige bestelling leverbaar was . Ik heb optie 1 gekozen, men maakte daar geen probleem van . Zee vriendelijk en behulpzaam . Aanrader

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Alles klopt bij Mauvekoi. Snelle levering en goede service. Goed assortiment.

Heel goed

Heel goed ,snelle levering

Hele goede service

Voer van Takazumi besteld, was niet op voorraad, maar kreeg snel bericht van Maurice dat het wat later kwam!! Goed gecommuniceerd!!

Bestelling is snel binnen en leuke aanbiedingen.

Netjes op tijd en keurig verpakt.

UVC besteld en binnen 3 dagen geleverd, lamp werkt toppie.

Impact 12

6921RZ Duiven

Over Mauvekoi vijvershop

Mauvekoi.nl biedt kwaliteits Koi- en Vijvertoebehoren tegen een scherpe prijs. Mauvekoi.nl is opgericht in 2006 met de ambitie om een van de beste online Koi- Vijver winkel van Nederland te worden. Inmiddels voorzien van een groot magazijn van 300m2 met 1000en producten op voorraad. Wij onderscheiden ons door een zeer ruim aanbod in de productgroepen die wij voeren en (vaak) direct uit voorraad te leveren. Dit garandeert een snelle afhandeling van uw bestelling en geeft u de mogelijkheid de producten goed te vergelijken. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd slaagt bij Mauvekoi.nl!