prima afgehandeld

Alles netjes volgens afspraak afgehandeld.

Vergoeding schade snel en vriendelijk behandelt!

Vrij snel na schademelding kreeg ik bericht van Fidus dat ná ontvangst van offerte van reparateur de schade vergoed zou worden. Na beoordeling is dat ook toegezegd. De helft van bedrag werd meteen uitgekeerd, dan andere helft ná ontvangst van factuur van reparateur. Chapeau!

Ben zeer tevreden voor de manier waarop de schade is afgehandeld dankjewel

Hartelijk dank voor het goed regelen van de schade

Geweldige afhandeling van onze stormschade-melding

Perfect afgehandeld binnen 2 weken, top !

Correcte afhandeling zonder beslommeringen.

Mijn schade was weliswaar te verhalen op tegenpartij,maar een telefoongesprek met Fidus is allles wat Ik heb moeten doen voor een correcte afhandeling.

Vriendelijk correct

Snelle afwikkeling van schadeprobleem

Altijd alles goed afgehandeld bedankt.

Prima en snelle afwikkeling van mijn schade aan de auto.

Prima en snelle afwikkeling van mijn schade aan de auto.

Helemaal perfect

Poort was open gewaaid en er zat een behoorlijk gat in. Direct de helft van de kosten naar ons over gemaakt. De andere helft meteen na de plaatsing van onze nieuwe poort.

Prima advies, goed geholpen

Goede uitleg aan telefoon. Vriendelijk Snel geholpen met afwikkeling van schade.

Jullie zijn echt een top team, van het eerste contact tot en met de verkoop gewoon uitmuntend

Het Fidus team is een top team, het zijn commerciële tijgers die het voor de verkopers en kopers alles in hun werk stellen om dit proces uiterst vriendelijk en professioneel tot een goed resultaat brengen, ik heb de ervaring dat zelfs maanden na de verkoop er toch issues waren zij linea recta het heft in handen hebben genomen om mij te ondersteunen, ook op After Sales scoren zij een dikke 10, nogmaals dank Sarina, Lei en John.

Zeer goed geholpen

Via de reisverzekering het bedrag vergoed van mijn verloren hoortoestel in Hasselt Belgie

Vriendelijk en soepele afwikkeling, ook rond de feestdagen.

Prettig en vriendelijk contact met medewerkers, ook rond de feestdagen. Een soepele en behulpzame afhandeling met een adequate financiële afwikkeling.

Prettige en goede afhandeling van mijn schade.

Vanaf de eerste tot de laatste dag ben ik uitstekend te woord gestaan en geholpen

Door de snelle service en concrete afhandeling zijn al mijn zorgen weggenomen en heb ik geen moeilijkheden ondervonden gedurende de schadeafhandeling

goed, en snel geholpen

vriendelijk.en goed geholpen,

super afgehandeld

Snel en goed afgehandeld

Netjes en correct!

Meestal n nette snelle en correcte afhandeling!

Snelle afhandeling , goed reparatiewerk. (Enige nadeel is de snelle terugval bonus/malus regeling) NB . Gaarne deze review nergens publiceren!!!

Klantvriendelijk, directe afhandeling

Mijn schade werd direct afgehandeld nadat Fidus de gevraagde documenten per mail van mij ontving. De volgende dag stond het al op mijn rekening

super afhandeling van de schade!!

Heb helaas vrij snel 2 keer een schade gehad aan mijn auto, allebei de keren heb ik weinig hoeven doen om de schade af te handelen en heb super geholpen door de medewerkers!!

Super geregeld

Na inbraak in mijn auto is de schade zeer goed afgehandeld

Snel en probleemloos uitgekeerd.

Het schadebedrag is binnen 1 week uitgekeerd, aan de hand van het ingevulde schadeformulier, er worden geen lastige vragen gesteld. Top!

Alle begrip voor situatie rondom reisannulering

Vanwege een ernstige omstandigheid in onze familie moesten wij onze vakantie annuleren. Na het tonen van alle begrip daarvoor, ontvingen wij onmiddellijk het schadeformulier. Nadat wij alle ingevulde papieren hadden opgestuurd naar Fidus, volgde er een snelle afwikkeling.

prettig cont.tevreden over afhandeling

Na cont.werd mijn declaratie direct in behandeling genomen.Na controle aangaande de juistheid van mijn decl.werd de vergoeding toegezegd binnen de afgespr.termijn. Ik ben zeer tevreden. Bedankt J.H.H.Geleen.