geweldig heel snel afgehandeld

ik was verrast hoe snel alles afgehandeld is . gebeurde dit maar overal zo

aanbevelen aan vrienden

Wij zijn erg tevreden meteen opgepakt door de medewerkster van de schade afdeling goed geregeld

Super geholpen. Altijd vriendelijk.

Wij zijn ontzettemd tevreden. Wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen. Keep up the good work!!!! πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Deskundig, snel en vooral menselijk!

Gisteren een melding gedaan van een schade geval in de inboedel. Na tel. Contact, werd het meteen opgepakt door een hele vriendelijke medewerkster. Een dag later al financieel afgehandeld! Niets dan lof!

Prima afhandeling

Je kunt zelfs doorklikken naar deze website vanuit de mail, terwijl dat niet uit de mail blijkt.

Zeer professioneel te werk

Auto ongeluk gehad en Fidus stond voor me klaar met alle hulp en papier werk

Fijne service

Snel, adequaat en vriendelijk geholpen.

uitstekend

Stormschade uitstekend en snel afgehandeld Ook de expert die langskwam was zeer klantvriendelijk

wegblijven

aantoobare schade en moeilijk moeilijk stormschade betalen ho maar. wegwezen. premie betalen en grote mond voor declaratie. klant is geen koning meer maar een melk koe.

Uitstekend!

Fijn om op de hoogte gehouden te worden en een uitstekende afhandeling.

Zeer snelle en duidelijke afhandeling zoals gewend.

Zeer vriendelijke medewerkers. Snelle afhandeling

Dure verzekering

Sinds overgang van onze agent naar Fidus in Geleen is de service nihil. Hoe is het mogelijk dat je terwijl je stil staat en aangereden wordt toch schuld bent. Dan heb je een verzekering die niks voor je doet en totaal niet bezig is met de klant. Dan kun je als jonge bestuurder je zuur verdiende auto weer verkopen omdat je kosten maakt die niet door jouw schuld zijn ontstaan. Bedankt Fidus, namens mijn zoon! Op deze manier kun je net zo goed kiezen voor een goedkope internetverzekering want de service is net zo goed of slecht.

Snel en correct zonder gedoe

Snel en accuraat geholpen. Binnen een dag was alles geregeld.

Correcte maatschappij

Je wordt netjes te woord gestaan, en de afhandeling wordt snel op gepakt.

Wij zijn nu al ruim 3 jaar klant bij Fidus. Ik hoor regelmatig dat ze niet de goedkoopste zijn in het advies. Maar het is wel goed en betrouwbaar advies. Jij kan altijd terecht voor vragen. Niets is te veel. Ik vind het erg belangrijk dat zij altijd mee willen denken om een goed en betaalbaar product aan te bevelen. Dus voor mij Fidus ga zo door. Dit geld zowel voor de verzekeringen als de makelaardij.

Super snelle afhandeling

Na schademelding te hebben gegeven correcte duidelijke gegevens gevraagd. Vervolgens super snelle afhandeling gedaan. Top!!

Top service

Schade werd snel en vakkundig afgehandeld.

Zeer snelle en correcte en duidelijkeafhandeling

Indienen van schade werd zeer snel en adequaat uitgevoerd zeer tot tevredenheid

Een hele goede service!

Een snelle en accurate afhandeling van zaken. Een klantvriendelijke benadering door de medewerkers.

Perfecte afhandeling schade

Na de stormschade heb ik de nota ingediend. Het bedrag was er een dag later al. Geen gedoe. Alles vlotjes afgehandeld. Ben super tevreden

Goede service en uitleg. Vriendelijk en behulpzaam contact. Meer dan tevreden.

Klantvriendelijk en duidelijk.

Heel erg tevreden

Snelle en correcte afhandeling van de vergoeding van opgegeven schade. Vriendelijk en duidelijk.

Zoals gebruikelijk zeer klantvriendelijk en vlot geholpen

Verzekeringsclaim werd snel en doeltreffend afgehandeld. geen verder gedoe maar met twee mailtjes en een paar foto's alles geregeld. Ook ingediende factuur kan en mag gewoon met een fotootje. Hedendaagse benadering bevalt mij prima

Mijn ervaring niet in een zin maar in een woord. TOP

In januari een aanrijding gehad. Vrij forse schade. Niet door mijn schuld. Even vermeld bij Fidus, voor de rest zelf niets meer hoeven te doen. Fidus heeft alles met de tegenpartij afgehandeld. Schade bedrag staat al op mijn rekening terwijl de auto nog bij het schadeherstel bedrijf staat. Petje af. Daarvoor mijn dank Ik heb al mijn verzekeringen bij Fidus onder gebracht en nog nooit een probleem gehad bij een schade claim.