Langatmig und schlechte Kommunikation

Es hat alles ziemlich lange gedauert, man hat nicht rechtzeitig reagiert, um das ganze zu beschleunigen. Ich bin enttäuscht, nach vielen Jahren Treue.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Glasschade goed geregeld!

Na de melding van de ruitbreuk mocht ik contact opnemen met een zogenoemde glaszetter. Na een afspraak voor het inmeten is de ruit een paar weken later vervangen. Fidus heeft alles financieel geregeld. De glaszetter kon meteen bij Fidus de rekening indienen. Top geregeld..

Afhandeling van schade is tot tevredenheid afgehandeld.

Netjes, keurig en zeer correct mijn schade in behandeling genomen. Correcte werkwijze en uitleg van de schade. Kan niks anders zeggen dan dat ik goed en kundig geholpen ben.

Schade snel adequaat afgehandeld

2020: Op 11 juni heb ik een schade op mijn inboedel vermeld. Die is snel in behandeling genomen en op 20 juni stond het geld al op mijn rekening. Chapeau Fidus voor deze uitstekende service.

Goede en snelle service

Goed en snel geholpen door de schade afdeling, konden ook altijd terecht voor vragen! Fidus is zeker een aanrader!

na een gesprek alles na tevredenheid opgelost

na een gesprek de polis nagekeken en de schade afhandeling besproken alles perfect opgelost

Goede service ! Denken met je mee.

Top geholpen door Fidus!

Goede snelle service

We worden altijd snel en correct behandeld. Zeer tevreden

Snel en correct!

Fijn dat men na 1 telefoontje gewoon actie onderneemt en alles correct afhandeld. Mijn telefoon scherm was kapot door een klein ongelukje en dat hebben ze geheel vergoed. Een dag na de reparatie meteen het geld overgemaakt!

Alles heel snel en goed geregeld

Gegevens over schade doorgegeven zelfde dag al antwoord dat ze nog wat gegevens nodig hadden en na twee dagen alles geregeld (perfect)

super gewoon super

super gewoon super

altijd heel goed behandeld

sinds samenwerking naar fiscus geen verandering nog altijd ev e n goed

klantvriendelijk en behulpzaam

ik kon mijn vraag stellen gelijk werd ik geholpen en terug gebeld conform afspraak en alles is voor ons geregeld

Onze schade is voor ons netjes opgelost .

We zijn correct en netjes behandeld toen wij een schade melden . Netjes afgehandeld .

Super vriendelijk. (Nathalie) snelle afwikkeling van schade

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen!

Prettige persoonlijke benadering. Het probleem werd vlot en zakelijk opgepakt, waarna een snelle en correcte afwikkeling plaats heeft gevonden. Daarvoor mijn oprechte dank!

zeer duidelijk

Duidelijkheid vooraf en dit waar gemaakt bij een schademelding. Zo hoort een verzekering te functioneren.

correct, vriendelijk en snel

We worden altijd snel en correct geholpen

Professionele en snelle afhandeling!

Eerste keer bij een schademelding waar snel en duidelijk wordt aangegeven wat er verwacht wordt. Na aanlevering van de gegevens een snelle kordate afhandeling. Fijn gevoel!

correct

nadat de glashandel bij ons was geweest heeft deze voor ons de afhandeling gedaan bij u het werk wat hij gedaan heeft was uitstekend. keurig werk en netjes alles opgeruimd over u ben ik zeer tevreden

Prima service en attente medewerkers zeer behulpzaam

Snelle reactie en goede uitleg vriendelijk aan de telefoon

Wordt goed geholpen en duidelijk alles

uitstekend !!

kompetent, klantgericht en snel!