OJ is altijd bereikbaar en aanspreekbaar en verleend het passende advies op een klantvriendelijke manier.
supersnelle en vakkundige afhandeling schade. Vriendelijke behandeling
Goede service voor een goede prijs. Schade-afhandeling snel en goed.
na zoveel jaren klant te zijn en de groei van offermans joosten groep. worden wij nog steeds heel goed en allert geholpen.wij hopen dat ook onze kinderen net als wij van kiezen voor klant te zijn bij offermans joosten.
Mijn jarenlange ervaring met de Offermans Joosten Groep is alleen maar positief !
geen klachten .
Daar het een VVE betreft waarbij vaker verschillende schades lopen zou het prettig zijn indien het betreffende adres bij het betref door U vermeld zou worden .
De verschillende keren dat wij op enige manier ondersteuning of afhandeling nodig hadden is dat op een professionele, klantvriendelijke wijze afgehandeld. Wij zijn sinds 1968 klant. Een pluimpje voor het hele team.
1x bellen volgende dag schadeformulieren thuis gekregen ,formulieren opgestuurd en binnen 1 week positieve reactie !TOP !
N.v.t.
Na het ongeluk dat ik gehad werd alles door Joosten offermans behandel en zonder enige probleem kom erbij.
De jaren dat ik bij Oofemans verzekerd ben, ben ik naar volle tevredenheid behandeld
Vlot direct bij de zaak zonder overbodige vragen en snelle zakeliuke afhandeling. Ik heb al eens eerder een 10 uitgedeeld.
correcte afhandeling van zaken
Kortom al 57 jaar een uitstekende ervaring.
1 telefoontje is genoeg. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, schadeformulier valt de volgende dag in de bus en wanneer alles ingevuld geretourneerd is, word de schade afgehandeld. Prima en snelle service.
goed opgelost
vragen worden vaak direct beantwoordt, zaken worden snel afgehandeld.
ik heb de laatste tijd 2x aanspraak moeten maken op mijn anuleringsverzekering en dit werd pefect afgehandeld ik ben hier erg blij mee.
Zonder poespas snelle en directe afhandeling van de schade, al dan niet met nota's e.d.
Veel geld onnodig verloren. In 2000 een hogere hypotheek geadviseerd met het restbedrag beleggen via Offermans Joosten. U weet wat daar van gekomen is. Dan kost het aanpassen van de hypotheek (welke toch bij u is afgesloten) wederom meer dan 400 euro. Een andere hypotheekadviseur heeft dit zonder problemen gedaan voor 250.
snelle en correcte afwikkeling