Een telefoontje en het was in principe al geregeld. Alleen nog even het schade formulier afgeven en alles wordt geregeld. Daarna kon ik meteen bij de gerage een afspraak maken om de auto te laten repareren. Verder geen gedoe !
O&J Groep neemt de meeste rompslomp voor haar rekening
medewerkers denken met ons mee om de beste oplossing te zoeken.
perfecte afhandeling binnen een aantal dagen, zonder gezeur. Helder, duidelijk en snel. Vorig jaar op aanraden van Offermans een nieuw totaal-pakket afgesloten met een super dekking. Ik heb er nu al profijt van.
twee maanden raam stuk gehad, na 1 telefoontje direct afgehandeld en kosten aan reparateur overgemaakt
Inzake schadenummer 1103566 ben ik uitmuntend geholpen. Mogelijk dat ik bij u nog een brilverzekering moet afluiten, want ik kon in het donker met geen mogelijkheid de brievenbus vinden. Dank en succes met uw activiteiten, Boudewijn.
Zeer snelle afhandeling van schademelding.
wy hebben in al die jaren maar gelukkig 2 keer een schade hoeven te melden maar zyn zeer tevreden over de perfekte afhandeling bedankt
Gebeld nav schade aan auto. Meteen goede informatieverstrekking en na het invullen van de nodige papieren is e.e.a. spoedig geregeld.
Een zeer snele afhandeling van de auto schade
het heeft lang geduurd voordat het installatiebedrijf bij ons langs kwam, maar nadat ik alles had opgestuurd kreeg ik 2 dagen later al het antwoord van jullie. dat verdiend een dikke pluim !
Zeer positief vond ik dat men er mij op wees, dat de schade door de verzekering gedekt was zonder verlies van de no-claim-korting.
Goede informatieverstrekking, op een snelle en accurate wijze zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing. Dit alles op een bijzondere klantvriendelijke wijze. Ik ben blij bij een zo goede assurantiekantoor verzekerd te zijn.
Schade aan auto, gebeld, direct geregeld en perfecte uitleg over gevolgen voor premie
na, de telefonische melding van de schade is er een mail naar het schade bedrijf gestuurd, en alles was al bekend en snel geregeld. geweldig
Na mijn aanrijding ben ik zeer snel en goed behandeld. 1 telefoontje en alles was geregeld. Ik ben zeer tevreden!
service - uitstekend en vakbekwaam
correcte communicatie en adequate afhandeling.
Alles is twee keer voor dezelfde schade uitstekend en snel afgehandeld.
Schade afhandeling is erg snel en correct geregeld.